Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Heiloo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Heiloo heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Heiloo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Heiloo of directe omgeving.

408 klanten uit Heiloo bevelen een bij Casius in Heiloo aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Heiloo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: geharde betonvloer storten in een bedrijfspand, gietvloeren leggen in meerdere ruimtes en garagevloer behandelen, tegelvloer van natuursteen leggen en vloerverwarming, 163 m2 betonlook vloer van nieuwbouwwoning realiseren, vloer storten tbv vloerverwarming, vloer leggen in winkelpand, een broodjesvloer aanleggen, vloer van schuimbeton en vloerverwarming aanbrengen, vloerverwarming met fermacell platen, laminaat laten leggen in meerdere ruimtes, vervangen houten vloer door betonvloer en vloerverwarming leggen, betonvloer egaliseren en vissengraatvloer leggen, aanleggen fundering en betonnen vloer voor tuinhuisje, granito vloer (jaren 30, zwart met wit) in gang en toilet (6,3 + 1 m2), broodjesvloer en vloerverwarming aanleggen. en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Heiloo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Heiloo:

Vloer storten

Tijdsindicatie ivm planning: Maandag 6 of dinsdag 7 april - Hoeveel m2: 20m2, verwachting een kleine 4m3 aan beton - Hoe diep: rondom 60cm en grootste oppervlak +/- 30cm - Welke etage: Begane grond, uitbouw schuur - Wat voor vloer wilt u: Standaard beton - Wat is de ondergrond/vloer: Rondom zal het bekisting en zand betreffen, 60cm diep (incl. wapeningskorf), overige oppervlak op de huidige tegels (incl. funderingsbewapening), zoals op de foto te zien is - Vloerverwarming ja/nee: Nee - Kunt u de situatie beschrijven: In april 2020 gaan we onze schuur uitbouwen, volledige breedte van de tuin (=6meter) en een deel richting het woonhuis. Oppervlakte +/- 20m2 erbij, ter verduidelijking op de foto waar de standard 30x30cm tegels liggen + 30cm van het gras wat er nog bij betrokken wordt. Wij zullen zelf alles voorbereiden, bekisting, funderingsbewapening etc. wij willen enkel het storten + egaliseren van de vloer uitbesteden. Standaard cement/vrachtwagen kan achterzijde tuin bereiken.

Vloeren van 2 balkons vernieuwen met composiet planken

Het betreft twee houten balkons op de begane grond die boven het water uitsteken. Momenteel liggen er schuim plastic tegels. Deze verwijder ik zelf en zorg ervoor dat alles schoon en kant en klaar wordt opgeleverd zodat men direct aan de klus kan starten. Er moeten composiet planken geplaatst worden. Oppervlakte bedraagt ongeveer 8.5 m2 per balkon. Ontvang graag een offerte inclusief al het materiaal.

Laminaat leggen

Ik wil laminaat laten leggen in mijn woning van 45 m2. Ondervloer ligt er al, maar plakplinten moeten wel geplaatst worden.

Laminaat leggen en oude laminaat verwijderen

Graag laten wij ons laminaat vervangen. Het gaat om circa 11 m2. Inclusief het verwijderen van het oude laminaat. Wij leveren de materialen. Kunt u als optie aangeven wat de meerprijs wordt als u het oude laminaat afvoert?

Gat naar de kruipruimte in de trapkast maken

Graag ontvang ik een indicatie voor het maken van een nieuw kruipruimte gat in de trapkast. op dit moment zit deze bij de achtergevel. De vloer is van beton.

Reparatie van de grindvloer

Ons kantoor in Heiloo heeft al jaren een prachtige grindvloer. Er zit nu een gaatje in (door de wieltjes van een bureaustoel). Dat hebben we een paar jaar geleden ook eens gehad. Toen hebben we van de man die de vloer ooit aangebracht heeft een klein emmertje steentjes + wat lijm gekregen, en de boel weer netjes aangeheeld. Die man is helaas overleden, en zijn bedrijf bestaat niet meer. Kunt U ons helpen met de reparatie van het gaatje in onze vloer? We kunnen de reparatie zelf wel uitvoeren, maar we zoeken dus naar het materiaal (steentjes + lijm). We begrijpen dat het een ongebruikelijke vraag is, maar we willen er gewoon voor betalen natuurlijk. Vandaag is mijn laatste werkdag, daarna ga ik op vakantie. Maandag 08 januari is ons kantoor weer geopend. Wilt U ons er misschien een mailtje over sturen? Het mail adres is.

Grindvloer leveren en aanbrengen

Wij willen graag een gestorte vloer in de hal en toilet met een afwerk rand.. zo spoedig mogelijk.

Vloer laten leggen

In het huis dat we gekocht hebben lag een houten vloer met een Eikenhouten toplaag (gelijmd met tong en groef). We hebben deze vloer eruit gehaald en in de garage gelegd om later na de verbouwing weer terug te leggen. We zijn op zoek naar iemand die deze vloer weer strak terug kan leggen. Er zal met name wat zaagwerk zijn met passen en meten in de overloop naar de keuken. In de keuken komen zeshoekige tegels te liggen die niet in een rechte lijn worden afgezaagd. De houten vloer zal dus aan moeten sluiten bij de zeshoekige vorm van de tegels. Dit over een lengte van ongeveer 1,5 meter.

Grindvloer leggen met vloerverwarming

In de nieuwe keuken en de gang van mijn jaren '30 woning wil ik graag een grindvloer met vloerverwarming laten plaatsen. De ruimtes hebben nu diverse ondergronden, nieuwe houten platen en een originele vloer met beton en forbo. Deze vloer dient eerst geëgaliseerd te worden, vloerverwarming gelegd en dan een grindvloer. De oppervlakte is ongeveer 45 a 50 m2.

Laminaat leggen in twee slaapkamers

Graag laminaat leggen in 2 slaapkamers van 20 en 14 m2. Met ondervloer en plakplintjes en een strip tussen degrootste slaapkamer en het gangetje. Alles is aanwezig en gekocht bij Gamma in Lelystad. Bij mijn ouders in Heiloo moet het gelegd worden. Voor 13 september moet het gelegd zijn.

Opknappen en egaliseren van zeer onregelmatige garagevloer

Ik zou graag mijn garage vloer vlak en egaal willen hebben. Vloer is nu van beton/zandcement? Maar zeer onregelmatig (hoogte verschillen schat ik op 2-3 cm) scheef, hobbelig gaten en niet waterpas. Vloer is wel stevig en stabiel, geen verzakkingen. Vloer is niet behandeld tegen olie of vuil en niet waterdicht en dus niet schoon of vetvrij. Ik wil graag een gladde afwerking die ook stevig genoeg is om te werken met een garage krik, gereedschapskarretjes e.d. afmeting garage is 8.50 x 2.50 meter. Ik laat mij graag adviseren in de mogelijkheden.

Vloer in de nieuwbouwwoning egaliseren

Ik ben op zoek naar een vakman die de vloer van een nieuwbouwwoning kan egaliseren. Hierna zullen wij er dan een PVC laminaat vloer op leggen. De oppervlakte is ongeveer 80 m2.

Complete PVC kliklaminaat-vloer aanbrengen

Ik wil ca. 90 m² cement dekvloer, licht schuren+stofzuigen. ca. 90 m² ondervloer leggen. ca. 90 m² PVC-Kliklaminaat leggen. ca. 101 meter plakplinten aanbrengen, hoeken in verstek zagen. Opruimen, rest van zaagverlies afvoeren. 20 februari krijgt meneer de sleutel van het huis.

Dekvloer opschuren en PVC leggen

Ik wil graag ongeveer 89 m2 PVC Cliklaminaat laten leggen. Ook wil ik graag ongeveer 89 m2 cement dekvloer eerst licht laten schuren + stofzuigen. Ook wil ik graag op een deel een ondervloer laten leggen en ongeveer 101 meter plinten leggen. Graag daarna ook opruimen en rotzooi afvoeren. Het gaat om een nieuwbouwwoning.

Vinyl laminaat leggen in een nieuwbouwappartement

Omstreeks half februari wordt ons nieuwbouwappartement opgeleverd. Wij willen daar graag 91 m² vinyl-clicklaminaat laten leggen met plakplinten en een 2-in-1-ondervloer. Er ligt daar in het hele appartement vloerverwarming en op de kijkdag hebben we gezien dat de betonvloer er behoorlijk strak uit ziet. De vloer hoeft waarschijnlijk niet geëgaliseerd te worden, licht opschuren zal voldoende zijn. We hebben zelf alle materialen al besteld en ontvangen graag een prijsopgave voor het leggen.

Eikenvloer schuren en whitewashen

Ik wil graag mijn vloer op 1-hoog geschuurd hebben en daarna gewhitewashed of smoke + white. Het gaat om 29 m2. De etage is leeg, ik wil er 31 oktober in kunnen. De plinten zijn er al af. Er is misschien een heel klein stukje (onder de verwarmingen dat aangeheeld moet worden. Graag hoor ik uw prijs, echter alleen wanneer u dit vóór 30 oktober gerealiseerd kunt hebben (beloopbaar).

Open en dichte trap renoveren

Ik wil weten wat het kost om 2 trappen - beide met knik en 12 treden - op te knappen. Trap 1: dichte trap, voorzien van vloerbedekking. Wens om te bekleden met laminaat Trap 2: open trap met vloerbedekking op treden geplakt. Wens om te bekleden met zelfde laminaat als trap 1. Afwerking: Laminaat

Zwevende parketvloer schuren en lakken

Wij willen graag onze, zwevend gelegde, parketvloer laten schuren en lakken, misschien in een andere kleur? Tevens willen wij dan uiteraard nieuwe plintjes laten plaatsen in de nieuwe of opgeknapte kleur. Het betreft een woonkamer met gang en het gaat om ongeveer 70 m2.

Gietvloer in de badkamer aanbrengen

Graag leggen wij in onze badkamer een gietvloer aan. We zijn benieuwd naar mogelijkheden en prijzen. De badkamer is slechts klein, bijna 2 meter bij 2,5 meter

PVC vloer leggen op plavuizen met vloerverwarming

Ik wil graag een plavuizen vloer met gedeeltelijke vloerverwarming van ongeveer 30 m2 laten egaliseren en pvc erop laten lijmen met minimaal warmteverlies. De vloerverwarming is aangesloten op de cv.

Betonlook vloer maken

Ik zou graag een prijsindicatie willen ontvangen voor een betonlookvloer van 55 m2. Het gaat om een nieuwbouw huis met een betonnen ondervloer. Wat is de samenstelling van het materiaal van deze vloer? Ik hoop spoedig van u te horen.

Nieuwe PVC- of vinylvloer laten leggen

Een nieuwe PVC/ vinyl vloer. Geen lijm vloeren ik wil monsters van vloerafwerking ontvangen.

Laminaat in keuken laten leggen

Het reeds aangeschafte laminaat moet in mijn keuken gelegd worden. De keuken is 3,9 x 2,1 meter. De ondervloer leggen we eventueel zelf, net als de plakplintjes (ongeveer 5 meter). Wat kost het om het laminaat te laten leggen? Graag apart het leggen van de ondervloer en de plintjes vermelden.

Laminaatvloer in de woonkamer laten leggen

Ik wil graag een laminaat vloer laten leggen in de woonkamer. Het gaat om 35 m2 inclusief ondervloer. Ik ga zelf de oude vloer verwijderen en afvoeren. Ik heb de materialen al in bestelling.

Garagevloer egaliseren

Oude betonnen garagevloer repareren / egaliseren. De vloeroppervlakte is circa 23 m². De bovenste laag is nu betonverf dat gedeeltelijk is afgesleten. Er is een foto beschikbaar.