Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Heerhugowaard te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Heerhugowaard heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Heerhugowaard u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Heerhugowaard of directe omgeving.

905 klanten uit Heerhugowaard bevelen een bij Casius in Heerhugowaard aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Heerhugowaard bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: laminaat leggen HDF of PVC, siergrindvloer keuken verwijderen, vloerverwarming aanleggen in keuken en woonkamer, pVC vloer leggen en 2 trappen bekleden, parketvloer in huiskamer, gang en keuken vervangen, houtenvloer vervangen door schuimbeton en vloerverwarming aanleggen, cement dekvloer laten storten en afwerken met woonbeton, vbi ps renovatievloer met vloerverwarming aanleggen, broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, balken- en broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, laminaat vervangen, een betonvloer laten vlinderen, scheef aflopende vloer egaliseren recht maken, laminaat verwijderen en opnieuw leggen, laminaat vervangen na een lekkage, pVC + laminaat leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Heerhugowaard staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Heerhugowaard:

Herstellen vloer na waterschade

Op de 2e verdieping heb ik een waterlekkage gehad door een verkeerde aangesloten waterslang van de wasmachine. Nu zal er zo rond de 20 m2 vervangen moeten worden van de vloer. Graag met opnieuw plakken van de plinten. ik ben even benieuw naar de kosten hiervoor Graag eerst de huidige vloer verwijderen en afvoeren. Waarschijnlijk moet er ook een deel ondervloer opnieuw gelegd worden. De vloer en de ondervloer heb ik, dus deze hoeven niet meer geregeld te worden. Graag hoor ik van u per mail.

Vloerverwarming en vloer realiseren, inclusief verwijderen radiatoren

Wij willen in de woonkamer/keuken en gang (ongeveer 50 m2) de bestaande siergrind vloer voorzien van vloerverwarming. Wat voor soort en of dit mogelijk is willen we graag advies. Onder de siergrind vloer ligt een plavuis vloer. Daarover moet een nieuwe vloer komen. De vloer regelen we zelf, en mogelijk het leggen ook. Wellicht een pvc vloer of laminaat. Verder willen we 2 radiatoren en een convectorput verwijderen en laten afvoeren.

Vinyl vloerbedekking

Ik ben op zoek naar iemand die een vinyl vloer voor mij kan verwijderen uit gang en keuken. De gang is 1 bij 3,5 meter en de keuken is 2 bij 4 meter. Er ligt asbest onder de vinyl vloer en ook dit moet eigenlijk ook verwijderd worden, maar dat is nog even in overleg.

Tegelvloer verwijderen

Ik ben op zoek naar iemand die een laag gelijmde plavuizen kan verwijderen. Het betreft 20m2.

Renovatie Travertin vloer

Ik wil graag onze travertin vloer van ca 55 m2 laten renoveren. Schuren/slijpen en/of polijsten/kristalliseren. Afhankelijk van wat er nodig is. Sowieso opvullen scheuren in 6 tegels en ca. 2m plint plaatsen die losgelaten is. PS. Mailen is sneller als bellen i.v.m. beperkte mogelijkheden om op te nemen.

PVC-vloer laten leggen

Ik wil een PVC vloer met ondervloer leggen van 51 m2. Ook moeten er plinten aangebracht worden.

PVC plakvloer aanbrengen

30m2 PVC plak vloer leggen op zolder

Laminaat vloer leggen

Ik wil een laminaatvloer leggen en ondervloer en plinten. 5 meter bij 4 meter.

Vloer egaliseren en PVC leggen

Ik wil een oppervlakte van 140 m2 laten egaliseren en een PVC vloer laten plaatsen. Het gaat om een bungalow waarvan alle ruimtes leeg zijn.

Egaliseren van de garagevloer

De garage heeft een cementvloer die oud en ruw en stoffig is. Ik wil deze egaliseren om daarna misschien nog een harde toplaag er overheen te doen. Het betreft ongeveer 20 m2. Graag hoor ik over de mogelijkheden en bijhorende prijzen.

Laminaat leggen

Ik wil op de benedenverdieping van mijn woning 47 m² laminaat laten leggen. Er hoeft geen ondervloer gelegd te worden. Ik bestel het materiaal zelf bij Gamma. De woning is bewoond en tijdens de klus moeten er meubels worden verzet. Ik ben zelf aanwezig om daarbij te helpen. Ik ontvang graag uw offerte.

Vloerverwarming en tegelvloer leggen

Wij hebben een tussenwoning gekocht en krijgen daarvan begin maart de sleutel. We zoeken een vakman die voor ons vloerverwarming kan infrezen en daarna vloertegels kan plaatsen. We hebben nog geen tegels uitgezocht. Er is een cv-ketel van het Merk Remeha, type HR 107/cw5. We willen dit eind maart laten verzorgen. We ontvangen graag uw offerte.

Laminaat in slaapkamers leggen

Ik wil graag laminaat leggen in 3 slaapkamers van 10 m2, 10.50 m2, 12 m2. De trap en een stuk in de hal moet ook gedaan worden, maar ik heb lekkage in de badkamer dus dat moet wachten.

Betonnen vloer egaliseren

Betonnen woonkamer vloer egaliseren van 40 m2. Woonkamer word leeggehaald en alleen de keuken zal moeten blijven staan die staat er al in! Graag laten egaliseren tot 2mm dikte.

Laminaatvloer afmaken

Ik ga binnenkort verhuizen en zoek nu een vakman die laminaat kan leggen. Er is al 1 slaapkamer af, er moet nog een tweede slaapkamer en de overloop worden gelegd. Het gaat om breed laminaat van 24,4 cm. Ik laat het het liefst leggen vóór donderdag 17/8. Liefst leggen vóór donderdag 17/8

Vloerverwarming infrezen, vloer egaliseren en afwerken

Ik heb de begane grond van 50 m² in mijn woning leeg geruimd en ben begonnen met het verwijderen van de cement dekvloer ter voorbereiding van het plaatsen van isolatiemateriaal en vloerverwarming. Omdat dit een te grote klus is, ben ik nu op zoek naar een vakman, die voor mij de vloerverwarming kan infrezen, de vloer kan egaliseren en er daarna een PVC-vloer op kan plaatsen. Ik ga dan zelf de betonnen vloer aan de onderkant isoleren. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvang daarbij graag uw advies en een prijsopgave.

Houten vloer schuren en opnieuw oliën

Ik wil graag onze houtenvloer laten schuren en weer in de olie zetten. Het is een Eikenhouten vloer die donker van kleur is gelakt. Wij willen graag een lichtere kleur aanbrengen. Het gaat om 50 m2 begane grond.

Kliklaminaat leggen

Ik heb net kliklaminaat gekocht voor 50 m2 gelijkvloers woning op de begane grond. Overal net groene platen neergelegd voor ondervloer Wat kost het op laminaat te laten leggen. Ik kan het niet alleen maar wel eventueel helpen

Laminaat leggen op diverse ondergronden

Ik wil laminaat laten leggen in de volgende vertrekken: - WC, 90 cm x 85 cm, daar ligt nu linoleum/ laminaat - Op de overloop, 220 cm x 90 cm, er zit een schuine hoek in - Een plintstrip om de rand van de trap te bekleden, hier ligt tapijt op - Wellicht nog egaliseren/ laminaat op balkon, 285 cm x 75 cm, de ondergrond is beton - Laminaat lijmen op eiken ronde eettafel 130 cm diameter. Het laminaat, flexibele stroken van Tarkett en lijm is aanwezig.

Afneembare CanDo plinten monteren

Ik zou graag ongeveer 22 meter aan afneembare CanDo plinten laten monteren. Dit zou ik graag zonder de plastic hoekjes van CanDo laten doen. In plaats daarvan de plinten verstek gezaagd gemonteerd. Exacte aantal meters moet wellicht nog nagemeten worden i.v.m. hoekjes et cetera. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Lijmresten verwijderen van vloerbedekking

Ik heb in 2 slaapkamers vloerbedekking laten verlijmen en ik moet nu ik eruit ga de lijm verwijderen. De vloerbedekking krijg ik er zelf wel uit. Het gaat alleen om de lijm. In totaal gaat het om minder dan 25 m2

Vloer egaliseren

Graag wil ik de vloer in mijn garage laten egaliseren. De oppervlakte is 35 m2 en de vloer is van beton. De dikte van de egalisatie zal ongeveer 1 cm moeten worden.

Laminaatvloer laten leggen

Hi, wij willen graag laminaat laten leggen op ongeveer 60 vierkante meters, graag een offerte voor het klus

Vloer na infrezen vloerverwarming egaliseren

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten egaliseren van de vloer na het infrezen van de vloerverwarming. Het infrezen en afsmeren wordt door een andere partij gedaan. Er komt een houtenvloer verlijmd op. Het gaat om de gehele beneden verdieping van ongeveer 65 m2.

Tegelvloer verwijderen

De aanvraag betreft het verwijderen van ongeveer 12 m2 vloertegels, 6 m2 is verlijmd op de zandcement dekvloer, de andere 6 m2 is tegel op tegel, hoogstwaarschijnlijk is de onderste laag in cement gelegd. Ik durf dit niet met 100% zekerheid te zeggen. Het geheel moet vlak zijn /geëgaliseerd worden omdat er vloerverwarming geplaatst gaat worden. Er dient ook een kurkvloer welke gelijmd is op de zandcementdekvloer verwijderd te worden. Dit zou gaan om 25 m2, uiteraard ook schoon en vlak. Voor het afvoeren van de vloer/puin zal er een container voor de deur staan. De uitvoering indien mogelijk zal in week 16, 18 tot 21 april uitgevoerd moeten worden.