Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Heemstede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Heemstede heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Heemstede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Heemstede of directe omgeving.

624 klanten uit Heemstede bevelen een bij Casius in Heemstede aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Heemstede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: betonvloer bewerken (1200 m2), vervangen betonvloer door geïsoleerde vloeren met vloerverwarming, de fundering/vloer voor een grote berging realiseren, dekvloer over vloerverwarming realiseren, vloercoating en gietvloer, vloer in kelder leggen, betonvloer/Broodjesvloer, prijsindicatie gietvloer, gietvloer circa 160 m2, vloerbalken vervangen, vBI ps renovatievloer aanbrengen, vloer storten en gelijkmaken met andere vloer, betonnen zoldervloer van 10m2 ca 2 cm ophogen/egaliseren en voorzien van elektrische vloerverwarming, betonnen vloer, begane grond hout en tegel vloer leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Heemstede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Heemstede:

Een keuken en hal egaliseren en betegelen

Ik zoek een tegelzetter die mijn vloer kan egaliseren en betegelen. Wij hebben momenteel een vloer van travertin in de keuken en hal. Binnenkort krijgen wij een nieuwe keuken en willen dan ook meteen de vloer doen. Zelf willen we het travertin eruit halen. Maar daarna moet de vloer geëgaliseerd / opgevuld worden en daarna betegeld. Het om en nabij om 17m2. De benodigde tegels zijn aanwezig.

Granito vloer herstellen (ligt onder plavuizen)

Wij hebben een huis aangekocht en de huidige bewoner heeft in de hal over de orginele jaren 30 granito vloer een plavuizen vloer gelegt. Het deel in de hal willen wij graag laten herstellen. Momenteel liggen de plavuizen er nog gelijmt op. het btreft zo'n 10m2

Vloer ophogen d.m.v. zandcementdekvloer

Onze schuur heeft last van water, onder meer door optrekkend vocht. Graag zouden we willen kijken of het mogelijk is de bestaande vloer op te hogen dmv een zandcementdekvloer. Ca. 12-15 m2.

Laminaat in de hal laten aanleggen

Door lekkage in mijn meterkast moest een deel van de vloer in mijn hal eruit. Ik ben op zoek naar iemand die ervaring heeft in het aanleggen van laminaat op de bestaande vloer. De vloer is namelijk doorgelegd in het hele appartement. Daarnaast een paar hoge plinten verwijderen en weer plaatsen met montagekit en afritten met acrylaat kit. Plakplinten mooi zagen op maat en plaatsen, en ondervloer (rol) leggen + tape. Graag een ervaren vloerenlegger! Het gaat om 6 m2.

Parketvloer repareren

Een deel van onze parketvloer moet worden gelicht (en teruggeplaatst) ivm reparatie vd steunbalken onder de vloer. Het gaat om ca 7m2. Het parket is blok gelegd met contrasterende banden (uit 1920)

Woonkamer en keuken voorzien van schuimbeton en vloerverwarming

Ik wil mijn woning laten voorzien van een schuimbeton vloer. Oppervlakte is ongeveer 65 m2 diepte circa 50 cm. De bedoeling is dat hier vloerverwarming bovenop komt en vervolgens een cement dekvloer op komt. De demontage van de oude houten vloer doen wij zelf. Graag hoor ik van u wat de kosten hiervan ongeveer zullen zijn. (plastic aanbrengen + schuimbeton + vloerverwarming + cement dekvloer (vlak). Graag zou ik ook willen weten op welke termijn gestart kan worden met de werkzaamheden.

PS renovatievloer aanbrengen en oude vloer verwijderen

Ik zoek een vloerenbedrijf. Ik wil op onze beneden verdieping de houtenbalken vloer vervangen voor een PS renovatievloer (VBI). De klus bestaat uit het verwijderen van de houtenvloer en het aanbrengen van VBI. incl materiaal. Het gaat om 58 m2. Het werk moet plaatsvinden op de begane grond. Onder de huidige vloer bevindt zich de kruipruimte.

Vbi renovatievloer met vloerverwarming droog

Voor onze jaren 30 woning willen wij graag een vbi renovatievloer droog van ongeveer 41 m2, hierboven op willen wij vloerverwarming dmv droogbouw, dit gaat om 50 m2 (wij hebben een uitbouw met een betonnen vloer waar geen renovatievloer hoeft, maar wel vloerverwarming). Graag ontvangen wij een aparte prijs voor het verwijderen en afvoeren van de huidige houtenvloer en funderingsbalken. Daarnaast moet er ongeveer 7 meter muur verwijderd worden, indien mogelijk ontvangen wij hier ook graag een aparte prijs voor. bij het plaatsen van de vloer zullen er geen binnenmuren meer aanwezig zijn. Uitvoering zal naar verwachting op zijn vroegst in oktober dit jaar zijn en wellicht later.

Parketvloer leggen

Ik ben op zoek naar iemand die de parketvloer kan leggen in mijn woning. Het gaat om: - circa 90m2 - woonkamer en keuken - visgraat of hongaarse punt - begin maart - locatie Heemstede De vloer is nog niet aangeschaft.

Laminaat in het halletje leggen

I want to place 5 m2 of laminat in my hallway.

Lekkageschade aan laminaat herstellen

Ik heb helaas lekkage gehad waardoor het laminaat in de gang, welke is doorgetrokken in het gehele huis (60 m2) hersteld moet worden. Er is een aantal laminaatdelen en plinten in de gang krom getrokken Het gaat om regulier donkerbruin kliklaminaat. Mijn verzekering vraagt om een gespecificeerde offerte voor herstel van de schade. Mijn vraag is of deze offerte opgesteld kan worden. En hopelijk zie ik u in onderling overleg om deze klus uit te voeren. In de bijlage vindt u een foto de schade.

Vloer egaliseren

Wij hebben in de hal en keuken 11 m2 vloer welke geëgaliseerd moet worden. Kunnen jullie dit op korte termijn uitvoeren? Zo ja.. hoor ik graag morgen van jullie.

Gesloten grindvloer aanbrengen

In een nieuwbouwwoning die in augustus opgeleverd zal worden wil ik een gesloten grindvloer laten aanbrengen. De vloer dient een granito uitstraling met kader moeten krijgen. De oppervlakte is ongeveer 60 m2.

Zwevend pvc laminaat leggen

In nieuwbouw appartement in Aerdenhout/Heemstede gehele vloer (m.u.v. badkamer, toilet en techniekruimte) beleggen met pvc laminaat en ondervloer ivm vloerverwarming en contactgeluid appartement (eis 10db). De ruimte heeft een totaal oppervlak van ongeveer 124m2. Het pvc laminaat zal ik wellicht bij Gamma bestellen incl. Ondervloer en plakplinten.

Ondervloer en PVC aanbrengen

Het is een houten ondervloer, waarop op de begane vloer 'goldline' én 'isoline+' gelegd moet worden. Vervolgens moet het PVC op de primer geplakt worden. Wellicht dat u ervaring hiermee heeft. De vloer is 67 m2. Graag zouden we een indicatie ontvangen van de legkosten.

Laminaat leggen

In een woning zullen wij zelf de ondervloer gaan leggen. De vakman dient het laminaat en eventueel de plakplinten te leggen. De oppervlakte is 60 m2.

Zandcementvloer aanbrengen

Graag krijg ik van u offerte voor het aanbrengen van een zandcementvloer van 44 m². Op de bestaande betonvloer word vloerverwarming aangebracht.

Betonvloer storten en monolitisch afwerken

Ik wil een betonvloer storten in de garage. Deze moet monolitisch afgewerkt worden en is ongeveer 15 m2.

Houten vloer egaliseren

Er is op dit moment een houten vloer en hierover heen willen wij graag tegels laten plaatsen. De oppervlakte zal hiervoor ongeveer 2 mm geëgaliseerd moeten worden. De oppervlakte is ongeveer 30 m2.

Laminaat leggen in woonkamer

Ik wil graag laminaat, met ondervloeren leggen in de woonkamer met een gang erbij. De plinten zal mijn vader doen. Dit is ongeveer 30 m2. De materialen heb ik in mijn bezit.

Terrazzovloer in de badkamer aanbrengen

Wat kost het laten gieten van een terrazzo vloer in de badkamer? De badkamer is 5 m2. Er is nu ook een gestorte terrazzo vloer, met opstaande rand. Op de plekken van het bad en het toilet zitten nu gaten, is er geen gestorte vloer. Deze plekken aanhelen (kleurverschil is niet heel erg) of een geheel nieuwe vloer met vloerverwarming erin maken. Graag even komen kijken en bespreken.

Verwijderen van tegels op de vloer

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het verwijderen van 10 m2 vloertegels in gang, toilet tegels (ongeveer 1,5 m2 vloer + 3 m2 muur). Alvast bedankt.

Laminaatvloer herstellen of helemaal vervangen

Ik huur een woonruimte en mijn huurcontract loopt eind april af. Ik moet de woning in correcte staat opleveren en daarom een schade aan de laminaatvloer laten herstellen. In de keuken is de laminaatvloer voor de gootsteen over ongeveer 2 m² wat beschadigd. Door waarschijnlijk iets te actief dweilen is het laminaat wat nat geworden en bij de naden een beetje omhoog gekomen. Ik heb nog een aantal laminaatdelen liggen en wil die daar laten plaatsen ter vervanging. Als dat aantal laminaatdelen niet voldoende is, moet mogelijk de hele vloer van 49 m² vervangen worden. Ik hoop dat er een vakman is die deze uitdaging wil oppakken en wil proberen om het beschadigde deel voor mij te vervangen. Ik maak graag op korte termijn even een afspraak.

Laminaat leggen en een stukje vloer egaliseren

Vanaf volgende week gaat onze aannemer verder aan de slag. De afspraak is gemaakt dat wij de vloeren laten doen en hij de rest. Indien mogelijk zien we dan ook graag dat de laminaatvloer klaar is voor hij verder aan de slag gaat. Een klein deel van de houten ondergrond is niet egaal en dient (met korrels) geëgaliseerd te worden alvorens laminaat kan worden gelegd. Het gaat hier om ongeveer 2-3 m2. Het laminaat zit niet in originele verpakking: Dit laminaat hebben we meegenomen uit onze vorige woning. Het betreft 32 m2 laminaat (geen ondervloer).

Verzakte houten vloer egaliseren

De houten balkenvloer is verzakt. Deze dient te worden gerepareerd. Daarna dient er een vloer met vloerverwarming gelegd te worden en vloerverwarming geplaatst. Hierover heen zal er een laagje egalisatie gelegd moeten worden voor een parketvloer.