Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Heemskerk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Heemskerk heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Heemskerk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Heemskerk of directe omgeving.

715 klanten uit Heemskerk bevelen een bij Casius in Heemskerk aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Heemskerk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: vloerverwarming met fermacell platen, vervangen plavuizenvloer met vloerverwarming, bestaande grindvloer van totaal circa 60 m2 laten sealen, aanleggen zandcement dekvloer 5 cm, inclusief egalisatie, houtenvloer vervangen door schuimbeton en vloerverwarming aanleggen, keramische parket tegels in visgraat leggen, laminaat leggen HDF of PVC, siergrindvloer keuken verwijderen, vloerverwarming aanleggen in keuken en woonkamer, pVC vloer leggen en 2 trappen bekleden, parketvloer in huiskamer, gang en keuken vervangen, houtenvloer vervangen door schuimbeton en vloerverwarming aanleggen, cement dekvloer laten storten en afwerken met woonbeton, vbi ps renovatievloer met vloerverwarming aanleggen, broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, laminaat laten leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Heemskerk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Heemskerk:

Laminaat en ondervloer leggen

Ik wil 35 m2 laminaat laten leggen. Materiaal is in bezit (Laminaat +ondervloer) Daarvan is 22 m2 houten vloer en 13 m2 vloer beton. De vloer hoeft niet verwijderd te worden en er kan direct worden gelegd.

Laminaat vervangen

We hebben afgelopen maand waterschade gehad en daarom is ons laminaat op verschillende plaatsen omhoog komen zetten in de woonkamer. Graag zouden we het laminaat laten vervangen. Het laminaat is nog niet gekocht. De oppervlakte is bijna 50m2. De vakman zal ook het oude laminaat moeten afvoeren. Gaat om een verzekeringskwestie.

Eiken houten vloer wit laten maken

Wij hebben een eiken houten vloer (schatting circa 70 m2) welke wij graag zouden laten schuren en dekkend wit zouden laten maken. Tevens ligt er momenteel een lage plint, welke wij graag vervangen zouden zien worden door een hoge witte plint. Tevens ligt er momenteel een aantal planken dat eruit gehaald dient te worden, en op een ander gedeelte gelegd zou moeten worden (daar staat nu een muur die weg gaat). Graag ontvangen wij een offerte van de geschatte kosten.

Gehele woning voorzien van laminaat

Wij hebben enkele weken geleden brand gehad in onze woning. De woning is nu leeggehaald en schoongemaakt. Ik wil er graag in de hele woning nieuw laminaat met ondervloer en platte plinten laten leggen. Alle materialen ga ik zelf bestellen. Het gaat om in totaal 96 m². Ik ontvang graag uw offerte voor de legkosten.

6 m2 laminaat leggen

Laminaat leggen, betreft 6 vierkante meters. Geen voorwerk nodig. Alle materialen al in huis.

Laminaat laten leggen

Voor mijn woonkamer van 24 vierkante meter en mijn keuken en hal van 5 x 2 meter ben ik op zoek naar iemand die voor mij eind januari laminaat kan leggen. Het betreft laminaat van 32 cm breed en 127 lang.

Laminaat laten leggen

Ik wil graag weten wat het kost om voor 50 vierkante meter laminaat laten leggen kost met plinten plakken.

Zandcementdekvloer aan laten brengen

Het laten leggen van een zandcement dekvloer op folie waar op draadstalen matten verwarmingsbuizen zijn gemonteerd. 65 m2 / 5 cm

Betonvloer storten of gieten

Het betreft het laten gieten/storten van een betonvloer. Het is de begane grond van een huis van 1966, kleine 58 m2 totaal. Het betreft een renovatievloer, duofor, met stalen profielen en lewisplaten. Hierop liggen stalen netten en vloerverwarming. Een deel, ongeveer 2.50 meter, is uitgebouwd en heeft een betonvloer.

Gelijmde plavuizen verwijderen

Ik ben mij aan het oriënteren op de vervanging van onze plavuizenvloer. Ik wil graag een offerte ontvangen voor het verwijderen en afvoeren van ongeveer 40 m² in de keuken, een kast en de hal op de begane grond. De tegels zitten op de ondergrond gelijmd. Er zit vloerverwarming onder en die wil ik graag behouden. Ik overweeg om dit in september te laten uitvoeren.

Lijmresten van een vloer verwijderen

In ons nieuwe huurappartement lag tapijt in de slaapkamer. Dat is verwijderd, maar er zijn lijmresten blijven zitten en daardoor is de vloer erg plakkerig. Op donderdag 11 mei komt de stoffeerder en dan moet de vloer schoon van lijmresten zijn. Ik ontvang graag een prijsopgave van bedrijven die hier op korte termijn tijd voor hebben.

Gekocht laminaat laten leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen in de keuken (ongeveer 5 m2) en de hal (ongeveer 5 m2) laminaat en plinten leggen. Laminaat is al gekocht.

Laminaat leggen

Laminaat laten leggen voor ongeveer 40 m2 laminaat aanwezig

Laminaat leggen in slaapkamer en gang

Ik wil graag uiterlijk volgende week laminaat in de gang en 1 slaapkamer laten leggen, in totaal gaat het om 18 m2. Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden.

Nieuwe laminaatvloer leggen

Ik ga binnenkort een nieuwe laminaatvloer aanschaffen. Ik wil deze laten leggen in een 2-kamer appartement. De werkzaamheden dienen in de 2e of 3e week van maart te worden uitgevoerd. In het appartement ligt een kurkvloer, de nieuwe laminaatvloer kan hier overheen gelegd worden. Het gaat om woonkamer, open keuken, gang en slaapkamer, totaal 50 m2.

Woonkamervloer laten renoveren

Ik heb op de begane grond in mijn woning een houten vloer van ongeveer 35 m² die wat verzakt is door rotte balken. Ik maak graag een afspraak met een vakman om te laten beoordelen wat de beste aanpak is. Ik denk dan aan het vervangen van alleen de slechte balken en mogelijk aanbrengen van isolatie aan de onderzijde van de vloer. Een andere mogelijkheid is om de hele houten vloer te verwijderen en te vervangen door een geïsoleerde betonvloer. Ik sta open voor uw advies en ontvang graag uw prijsopgave. Ik ben niet altijd telefonisch bereikbaar op mijn werk, maar beantwoord altijd uw ingesproken voicemail of SMS-bericht.

Bentonvloer egaliseren voor laminaat leggen

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het egaliseren van ongeveer 13.6 m2 slaapkamer ten behoeve van leggen van laminaat. De opdracht moet voor de 25 januari voltooid zijn.

Laminaat laten leggen

Ik zou graag laminaat en plinten willen laten leggen. Ik heb als ondergrond vinyl liggen, dit wil ik graag als ondervloer gebruiken. De woning is totaal 90 m2. Ik wil graag de woonkamer, de hal en een slaapkamer laten leggen. Het gaat om ongeveer 3/4 van de woning, dus zo'n 67.5 m2. Wat zijn hier de kosten van?

Vloer laten vervangen

Het betreft een eengezinswoning waar de leisteen vloer verwijderd moet worden ten behoeve van het aanleggen van vloerverwarming en laminaat. In de woonkamer ligt er alleen leisteen. In de keuken ligt er onder de leisteen nog een gebakken tegel die ook verwijderd dient te worden. De woonkamer is ongeveer 35 m2 en de keuken 15 m2. Graag zou ik separaat willen weten wat de kosten zijn voor het aanleggen van de vloerverwarming en van het leggen van het laminaat.

Houten vloer schuren en lakken

Wij hebben in onze woonkamer/keuken een massieve parketvloer. De vloer verkleurt en we willen die laten schuren en opnieuw op kleur laten lakken. Het is een vloer waar vloerverwarming onder ligt. We laten de vloer graag even beoordelen en opmeten en ontvangen daarna een offerte.

Laminaat in de woning leggen

Het leggen van 40 vierkante meter laminaat.

Vloer egaliseren

Mijn benedenverdieping moet geëgaliseerd worden. Het is ongeveer 40 vierkante meter. Het gaat om de gang en de woonkamer.

Terrazzovloer aanbrengen

Graag zou ik van u willen weten hoe duur een stukje terrazzo vloer is van 85/190 cm voor een voorportaal. We zaten te denken aan een mozaïeken rand met buitenring zwart en het binnenste stuk grijs

Laminaat in keuken leggen

Laminaat leggen in de keuken.

Laminaatvloer vervangen

In de woonkamer, slaapkamer en gang dient de vloer vervangen te worden. De oppervlakte is ongeveer 33.5 m2. De offerte dient te worden ingediend bij de verzekeringsmaatschappij, hierna dient de vakman de werkzaamheden uit te voeren.