Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat boven kruipluik verwijderen:

Laminaat boven kruipluik verwijderen

Destijds heeft de laminaatlegger het kruipluik bedekt. Het kruipluik dient weer open te kunnen. Wellicht kunnen de vrijgekomen planken dienen voor de vervanging van beschadigde planken in de huiskamer? 2 bij 2 meter is de hal waar de planken weggehaald mogen worden
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat boven kruipluik verwijderen uit heel Nederland:

Ventilatie roosters/ kanalen ten behoeve van kruipruimte maken/ vervangen

We hebben een aantal ventilatieroosters in de kruipruimte, maar door verbouwing van de straat zijn deze te hoog. Nu willen we graag iemand laten kijken wat er mogelijk is en of de ventilatierooster nog bruikbaar zijn. Dat er iets moet gebeuren is duidelijk. Het gaat om een hoekwoning van 1901. Zijgevel is 8 mtr en de voorgevel is 4 mtr. Er zijn ventilatie kanalen voor de kruipruimte maar niet goed en/of te weinig. 5-6 goed functionerende ventilatieroosters is nodig, denk ik. Er is een bouwtekening van de funderingen. We hebben een kruipruimte, maar geen kruipluik. We hebben een houtenvloer met laminaat eroverheen. De kruipruimte heeft een beperkte hoogte.

Rotte vloerbalken vervangen

Wij willen een huis aankopen. Echter, bij de bouwtechnische keuring is gebleken dat er 3 vloerbalken rot zijn, dit gaat dan over de gehele breedte van de woning (5.66m). Dit is geconstateerd vanuit de kruipruimte onder de gang, De kruipruimte onder de woonkamer is niet onderzocht aangezien over het kruipluik laminaat is gelegd. Het is Nu hebben wij voor de aankoop van het huis een offerte nodig over de kosten van het vervangen van de balken en de daarbij behorende kosten zoals de laminaatvloer netjes er uit halen en weer terug leggen. Dit i.v.m. de financiering/prijsovereenkomst van de woning.

Een kruipluik realiseren in een woning

Ik zoek een aannemer die een kruipluik kan realiseren in mijn woning. Het gaat om het verwijderen van laminaat en het maken van een gat voor het luik. Ik ga er vanuit dat de ondergrond uit beton bestaat.

Kruipluik in woonkamer maken en afvoer checken

In mijn woonkamer (uitbouw) zit geen kruipluik. Er ligt laminaat met daaronder plavuizen. Die hebben ze waarschijnlijk over het kruipluik heen gelegd. Ik ga dit nog checken bij de buren. Er hangt regelmatig een rioollucht in de woonkamer dus wil ik ook graag gelijk eronder de afvoer van de keuken laten checken.

Vocht in kruipruimte verhelpen

Ik zoek een oplossing voor mijn kruipluik. Zie ook foto. Continu komt wind en vocht vanuit de kruipruimte naar boven de gang in. Hij is helemaal zeiknat en ook de mat die erboven op ligt. Ik zoek dan ook een definitieve goede oplossing voor dijt probleem waarbij het hoogteverschi tussen het laminaat en het luim ook meteen wordt opgeheven.

Laminaat verwijderen en nieuwe tegelvloer in de hal leggen

Laminaat uit hal verwijderen. En afsnijden bij de woonkamer. Laminaat ligt nu door van woonkamer naar hal. Dorpel plaatsen voor de overgang van laminaat in de woonkamer naar tegelvloer in de gang. Tegels (30 x 60 cm) leggen in de hal wat ongeveer 7 m2 is. Bij het kruipluik wil ik het zo hebben dat we die nog open kunnen maken. Waarschijnlijk afwerken met aluminium profiel. Afvoeren kan ik zelf doen.

Buitenkranen (voor en achter) in de tuin aanbrengen

Ik wil graag in de voor- en achtertuin een buitenkraan aan laten leggen. Van voor naar achter is de afstand ongeveer 7 meter. We zijn bezig laminaat aan te leggen maar het kruipluik is nu nog toegankelijk, dus graag op korte termijn.

Kruipluik maken en lekkage in kruipruimte oplossen

Wij hebben waarschijnlijk een lekkage in de kruipruimte en dat willen wij laten controleren en laten maken. Tevens moet er ook een luik in het laminaat gemaakt worden om in de kruipruimte te kunnen komen. Het luik zit er, er is alleen wat laminaat overheen gelegd.

Kruipluik naar de kruipruimte maken

Ik wil een nieuwe geïsoleerde toegang tot de kruipruimte. De oude zit onder de keuken en is niet meer toegankelijk. De nieuwe moet bij de deur. Hiervoor dient er tevens een opening in het laminaat te komen en dus een nieuwe opening door de betonvloer.

Na waterschade laminaat opnieuw leggen

In de woonkamer, gang, keuken en inloopkast, in totaal ongeveer 40 m2 zonder dorpels, alleen de vloermat (kruipluik) entree voordeur in de gang. Woensdag komt er een expert kijken.