Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor vloer schuren:

Vloer schuren

Ik wil een vloer laten schuren van ongeveer 60 m2. Ik lak hem daarna zelf af. Eigen machine meenemen.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer schuren uit heel Nederland:

Bamboevloer schuren en lakken

Graag verneem ik de mogelijkheden/kosten van een schuren/lakken van een bamboevloer. De vloer is licht van kleur en moet donker(der) worden. De oppervlakte schat ik op ongeveer 70 m2.

Egaliseren van plavuizen vloer voor gietvloer

We willen een gietvloer in de woonkamer/keuken/gang. Hiervoor moeten de plavuizen stenen die er nu liggen worden geslepen met een diamant schuurmachine. +/-50 meter Ik ben benieuwd wat beide opdrachten kosten, los van elkaar maar ook samen. Schuren van de vloer en het aanleggen van een gietvloer.

Herstellen van parketvloer na waterschade

In de woonkamer is een stukje van het parket gaan schotelen: wie kan dit herstellen (vasttimmeren / vlak schuren?) en opnieuw in de ie zetten? de schade zelf is ongeveer 3 m2, de totale vloer 38 m2 Eikenhout dat ooit gerookt is.

Fundatie en betonvloer

Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor het realiseren van een betonvloer en fundatie ten behoeve van een niet gekoppelde schuur tussen twee andere schuren in. De afmetingen zijn: lengte achterzijde 5100, diepte ca. 4000 en lengte voorzijde 4200 mm. De vloer dient waterdicht te zijn en draagkrachtig voor een opbouw met spouw muren en plat dak.

Eikenhouten Visgraat parketvloer opnieuw in de Rubio Monocoat zetten

De vloer moet gereinigd worden en daarna opnieuw in de olie van Monocoat worden gezet. De vloer mist nu bescherming en is ook te geel geworden. Ik denk niet dat het nodig is te schuren. Het gaat om circa 40 m2.

Eikenhouten vloer schuren

Eiken vloer op de begane grond, circa 125 m2 oppervlak, moet worden geschuurd en behandeld met beschermende beits / verf / vernis o.i.d. Het gaat om de begane grond, voornamelijk de woonkamer. De meubelen halen wij weg.

Schuren en lakken beuken parketvloer

Ik wil mijn beuken parketvloer laten schuren en lakken. Het gaat om de woonkamer 43 m2. De vloer is vooral op de plaatsen waar veel gelopen, gezeten wordt (onder en bij eettafel) versleten. Het gaat om Bruynzeel parket, niet massief maar met beuken toplaag van 5 mm. Eventueel ook 32 meter aan platte plinten laten leggen.

Onderhoud eiken vloer

Gaarne een prijsopgave voor het schuren en met neutrale olie bewerken van een nog goed uitziende Eikenhouten vloer; ca 40 vierkante meter.

Parket leggen, inclusief schuren, olieën en plinten

- Meerlaags parket, mes en groef, hongaarse punt (140 x 540 mm), onbehandeld eiken - Direct te lijmen op de ondervloer (zandcementdekvloer) - Ondervloer is in goeie staat/ egaal - Vloer vervolgens schuren, schoonmaken - Aanbrengen van olie (Rubio Monocoat) - Monteren van wandplinten en (bij kozijnen/ dorpels) vloerplinten in eiken. - 60 m2 Ik ben zelf begonnen met het leggen van de vloer, maar ik heb te weinig tijd om vaart te maken. - 30% van de planken is al gelegd

Houten vloer schuren en lakken

Ik wil een eiken houten vloer van ongeveer 30 m2 laten schuren en lakken.

Partners

Partners van Casius