Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor jatoba vloer lichter maken:

Jatoba vloer lichter maken

Wij zouden graag de 'Jatoba' vloer in onze nieuwe woning lichter willen maken. Het gaat om ongeveer 50 m2. Waarschijnlijk schuren en lakken. Wat zijn hier de mogelijkheden voor?
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor jatoba vloer lichter maken uit heel Nederland:

Jatoba vloer schuren en lakken

wij zouden graag onze jatoba vloer van ong 40m2 wat lichter willen maken en voor langdurig gebruik willen behandelen. Eerst de olie eraf schuren en dan met een matte lak behandelen. De vloer is met eem v-groef

Jatoba houten vloer lichter laten maken

We willen graag een Jatoba vloer geschuurd en lichter gemaakt hebben met grey wash of lichte verf Het oppervlak is +/- 35 m2. We zoeken een partij die dit zou kunnen oplossen voor ons.

Jatoba vloer grijs of whitewash maken

In de woonkamer ligt een Jatoba vloer (circa 56 m2) in de originele donkere kleur. We zouden deze vloer graag geschuurd hebben en dan gekleurd naar whitewash of grijs.

Jatoba vloer grijs of whitewash maken

Ik wil de Jotoba vloer in de woonkamer 50 vierkante meter lichter maken. Bijvoorbeeld met white wash of laten bleken. Graag een vierkante meter prijs en wat er mogelijk is met deze vloer.

Jatoba vloer grijs of whitewash maken

De vloer van mijn nieuwe woning bestaat naar ik begrijp uit Jatoba hout. In het verleden is de vloer al eens geschuurd en daarna gelakt. Is het wellicht mogelijk om de vloer lichter te maken? Zo ja, hoe gaat dit dan precies in zijn werk? En wat zouden de kosten ongeveer bedragen? Het betreft ongeveer 55m2 - 60m2. Dank en met vriendelijke groet,

Massief Jatoba houten vloer herstellen na waterschade

In mijn woonkamer met keuken ligt een massieve Jatoba houten vloer van 40 m². Er is aan het deel van 10 m² in de keuken waterschade ontstaan. Ik wil dat deel laten herstellen of vervangen en daarbij dan de hele vloer van 40 m² opnieuw laten schuren en oliën. Ik wil een afspraak maken om de klus hier even te laten beoordelen. Ik ontvang graag uw offerte. Voor het werk aan de keukenvloer heb ik die nodig voor mijn verzekeringsclaim.

Jatoba vloer herstellen en lichter maken

Wil graag de vloer laten schuren en lichter maken of whitewashen. De vloer is ongeveer 70 m2.

Jatoba vloer schuren en oliën

Wij krijgen een nieuwe woning met 'Jatoba' vloer in de olie. De oppervlakte van de woonkamer is 70 a 75 m2. De vloer heeft her en der krassen en moet opgeknapt worden. Graag willen wij de vloer licht laten opschuren en opnieuw in olie /hardwaxolie zetten. Indien mogelijk iets lichter maken. Graag in week 31 in Houten. Graag totaal offerte.

Jatobavloer lichter maken en whitewashen

Is het mogelijk om een Jatoba vloer lichter te maken en in de whitewash te zetten? Zo ja, wat kost dit en graag voorbeeld foto's.

Jatoba vloer schuren en lakken of waxen

Betreft een Jatoba vloer van 12 jaar oud, deze is geolied en er is daarna niks meer aan gedaan. Het gaat om de vloer in de huiskamer, 3 slaapkamers en overloop, vloer is in de lengte gelegd en is 50 a 60 vierkante meter groot. Graag advies over de afwerking, we willen graag een wat lichtere kleur. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Partners

Partners van Casius