Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor kunststof vloertegels laten leggen:

Kunststof vloertegels laten leggen

Ik wil 'Flexxfloors stick premium vloertegels' laten leggen. Materialen zijn aanwezig. Een keuken van 6.9 m2 en een overloop van 10.53 m2. Geen voorwerk nodig.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kunststof vloertegels laten leggen uit heel Nederland:

Flexxfloors Stick Premium kunststof vloertegels aanbrengen

Badkamer en wc met bovenstaande vloertegel laten zetten. Ongeveer 7 m2 en 2 m2. In de badkamer bij het douchegedeelte moeten er tegels van de vloer verwijderd worden, in de vorm van een rand, die nu als douchebak dienen. Bij Gamma gezien: Flexxfloors Stick Premium kunststof vloertegel grijs. De ondergrond is van betonnen tegels, glad.

Kleine renovatie in een badkamer en toiletruimte

Wij hebben een 3-kamer appartement gekocht uit bouwjaar 1950 en krijgen daarvan op 2 november de sleutel. We zoeken een vakman voor een kleine renovatie van de badkamer en toiletruimte. We willen: - het staande toilet laten vervangen door een inbouwtoilet, daarbij de achterwand betegelen - de wastafel vervangen door een badkamermeubel van IKEA - een douchebak installeren - de radiator vervangen We willen ook een prijsindicatie ontvangen voor het vervangen van de de vloertegels in de badkamer en toiletruimte, in totaal 5 m². De huidige tegels kunnen daarbij in de badkamer blijven liggen naar onze mening.In de toiletruimte ligt momenteel een soort kunststof vloerafwerking. We zien uw reacties graag tegemoet. Er staan foto's van de woning op Funda.

Aanbouw en sanitair plaatsen

Aanbouw aan de achterzijde van de woning. Diepte: 2.3 meter. Breedte: 5.3 meter. Aanwezig zijn beide zijmuren (buren en aan de andere zijde garage). Isolatie: dak/vloer/spouwmuur gewenst, optimale isolatie. Vloer: vloerverwarming gewenst in aanbouw, al aanwezig op de rest van de onderverdieping, dus graag aansluiten op het bestaande systeem. Betegelen van de vloer. Aan de voorzijde van de aanbouw een brede schuifpui (2.5 meter) plaatsen, in het midden van de aanbouw. Daarnaast ook het liefste volledig glas (allemaal HR++ glas en kunststof kozijnen). De uitbouw is voor het uitbreiden van de badkamer (huidig formaat is 1.90 x 1.90 cm) door zijwand door te breken (niet dragend) en de badkamer 1.70 meter breder maken. Aanleggen van de noodzakelijke leidingen en verwarmingen, vloerverwarming te installeren en aan te sluiten op het bestaande systeem indien mogelijk, zo niet een apart elektrisch systeem te realiseren. Aanleggen/aansluiten van badkuip, douche, wasbak. Betegelen vloer en wanden. Graag een prijsindicatie voor het bovenstaande, ZONDER het volgende (dit wordt zelf aangeschaft): vloertegels aanbouw, vloer- en wandtegels en sanitair. Start werkzaamheden: half september. Dan krijgen we de sleutel van de woning. Graag ook een indicatie van de verwachte tijdsduur van de totale verbouwing. Indien er meer informatie nodig is, wees vrij om een mailtje te sturen!

Voormalige tegelvloer egaliseren

Wij willen onze tegelvloer van ongeveer 50 m² in de woonkamer, keuken en hal vervangen door parket of laminaat. We hebben de vloertegels nu verwijderd, maar de vloer zit nog vol harde lijm- en cementresten. De vloerverwarming is afgekoppeld en zal niet meer gebruikt worden. De ingefreesde kunststof leidingen laten wij zitten. We willen de vloer graag laten egaliseren en ontvangen daarvoor graag een offerte.

Vloer- en muurtegels aanbrengen

Plaatsen van muurtegels (20 x 40 of 30 x 60 cm tegels) over bestaand tegelwerk incl. Wand en vloertegel voegwerk. De muren zijn voorbereid met een Eurocol 051 hecht primer. Eurocol 688 (15 kg) is beschikbaar voor het plaatsen van de tegels. Buitenhoeken te voorzien van een kunststof (wit) hoekprofiel. Binnenhoeken dienen netjes te worden aangesloten zodat kitten mogelijk is. In 4 tegels dienen gaten te worden geboord voor het aansluiten van de stopcontacten. Meerdere tegels dienen op maat te worden gesneden. Mogelijk tot kleinere secties. Dit in verband huidige betegeling op het vensterbankje. Grotendeels betreft het recht tegelwerk op meerdere oppervlakten. De opdrachtgever levert het volgende: - Buitenhoek profielen - Eurocol 668 tegellijm - Voorbereiding tegels (ontvetten en Eurocol 051 primer laag. - Wandtegels voldoende voor de keuken + reserve. De opdrachtnemer levert het volgende: - Gereedschappen (tegelsnijder, lijmkammen, waterpas etc,) om de tegels vakkundig te kunnen plaatsen - Eventuele andere materialen (in overleg) welke nodig zijn De opdrachtnemer plaats alleen de tegels, tegelprofielen en het voegwerk voor wand en vloertegels. - Tegels (6 - 7 m2) inclusief voegen - Vloervoegenm2) Opdrachtgever ontvangt graag via email, een indicatie van de totale kosten voor het bovenstaande werk. Gewenste uitvoer vanaf de tweede week van maart maar uiterlijk voor 1 april te realiseren. Bij voorkeur op een zaterdag maar, eventueel ook op een vrijdag.

Casco badkamer afbouwen

Ik wil een casco badkamer van een nieuwbouwhuis laten afbouwen. De oplevering is pas eind 2016. Maar we moeten nu al kiezen of we casco willen opleveren. Vandaar dat ik nu al een offerte zou willen ontvangen. Gewenste uitvoering van het werk is in de winterperiode. De aan- en afvoerleidingen liggen afgedopt klaar voor de indeling. De verdiepingsvloer bestaat uit kanaalplaatvloeren. In de badkamer moet komen: - Een inloopdouche met glaswand (1,20 x 2,00 m1) en Easydrain (de aanvoer van de douchekraan zit nu op de woningscheidende wand, maar moet worden verplaatst naar de wand tegen de slaapkamer); - Grohe thermostaat douchekraan met glijstang; - Een kunststof ligbad (1800 x 800 mm) betegeld met vloertegels. Locatie aan-en afvoer is al goed; - Grohe thermostaatkraan voor ligbad; - Handdoekradiator met wandaansluiting 1800 x 600 mm. Aan- en afvoer verplaatsen; - Een zwevend wastafelmeubel van minimaal 100 cm breed met aan-en afvoer in de wand, keramische wasbak en 2 lades. Aan-en afvoer moeten opzij verplaatst worden, zodat deze midden tussen de radiator en douchewand komen; - Grohe kraan met een hendel (met voldoende ruimte om haren onder te kunnen wassen); - Verlaagd plafond met spotjes en dimmer; - Wandtegels waarschijnlijk 40x20 cm met lichtgrijze voeg (24,90 m2) tot aan het plafond en vloertegels 60x30 cm (ook aan zijkant bad) (8,95 m2) met donkergrijze voeg. Arbeid en materiaal graag apart offreren.

Verbouwing badkamer

De badkamer (2.40 l x 2.03 br x 2.45 hg) geheel betegelen. Het mag over de oude tegels heen of eerst de oude tegels verwijderen(zelf te beoordelen). De tegels zijn al gekocht, (wand en vloertegels 60 x 30 cm). Graag nameten ivm het aantal m². Het gaat om ongeveer 30 m². Verder moet er een muurtje betegeld worden, aan 2 zijden (betreft douchegedeelte) . Plaatsen van hangend toilet met reservoir, deze kan op de aansluiting van de huidige toilet. Douchedeur verwijderen en nieuwe inbouwen en muurtje ophogen met ca 5 tot 10 cm. Het oude wastafelmeubel met spiegel en kast verwijderen en nieuwe badmeubel incl. spiegel en kolomkast plaatsen op zelfde plaats. Radiotor verwijderen en nieuwe plaatsen op zelfde aansluitng. Bad aan voorzijde betegelen. De douchekraan vervangen en verplaatsen. Het verlaagde plafond van kunststof latten of platen verwijderen en eventueel stuken. 2 stopcontacten plaatsen (1 binnenzijde badkamer, 1 in halletje). Indien mogelijk het douchegedeelte (is apart) met tadelakt bewerken, kleur licht grijs of wit. Dank alvast voor het lezen en beoordelen van dit verzoek

Complete badkamer verbouwen

het betreft een complete aan de badkamer. - verwijderen: douche, bad, toilette, wastafel en vloertegeltjes; - plaatsen: hangend toilette met inbouw reservoir, kunststof bad, kunststof douchebak, glazen douchewand, keukenblad met vlak inbouw wasbak, spiegelkast en elektrische vloerverwarming; - extra groep plaatsen voor de droger. Tegelwerk: 7 m2 vloertegels, 20 m2 wandtegels Het gesloopte materiaal afvoeren en daarna weer de badkamer installeren. Er is een plan beschikbaar, zie de bijgevoegde tekening. Graag zo spoedig mogelijk uitvoeren.

Achtergevel uitbouwen

Wij willen een offerte voor het uitbouwen van de achtergevel van ons huis. Type huis: geschakelde woning. Werkzaamheden: -Achtergevel over 1 verdieping ca 1 tot 2 m naar achteren verplaatsen. Breedte: 5 m. (1 zijde blinde muur andere zijde tussenmuur met buren) -Schuin dak van 1e verdieping doortrekken naar ca 0,5 m boven nieuwe achterdeur. -Nieuwe achterpui voorzien van kunststof kozijn met 2 draai/kiepramen, 1 vast raam en achterdeur. Ramen HR++ -Schuin dak voorzien van 2 vaste dakramen incl. voorziening voor elektrische zonwering. -Aanbouw voorzien van zwarte dakpannen cf. rest van het dak. -Afwerking binnenmuren: vlak en gereed voor muurverf. -Afwerking buitenmuren: 1x zijgevel: rood baksteen; onder raampartij: vlak. -Dakbeschot binnenzijde vlak afwerken, gereed voor muurverf. -Oorspronkelijk achtergevel boven oorspronkelijke raampartij: vlak afwerken met hout en gereed voor muurverf. -Radiator tegen achtergevel verplaatsen naar nieuwe achtergevel. -Vloertegels in woonkamer verwijderen (ca 40 m2) en vloer gereedmaken voor laminaat. Inclusief afvoer materiaal.

Badkamer renoveren

Wij willen de badkamer renoveren. Alle sanitair, vloertegels en kunststof wandschroten eruit slopen en puin afvoeren. De afmeting van de badkamer is 2 x 3 meter. In de badkamer moet komen: douche, toilet, badkuip en wastafel. Er hoeven geen leidingen verlegd te worden. De wanden (14 m2) en vloer (4,5 m2) betegelen en plafond met gipsplaten bekleden en stuken en 4 spotjes aanleggen.