Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaatvloertje met ondervloer leggen:

Laminaatvloertje met ondervloer leggen

Ik zou graag een offerte willen aanvragen bij u via de Praxis klusservice. Het gaat om het leggen van 8 m2 laminaat en 8 m2 ondervloer. Ook 9 plakplinten moeten daarbij gelegd worden. Verder moet er ook nog een muur geschilderd worden met een oppervlakte van 6 m2. Kunt u mij laten weten wat dit in totaal gaat kosten (ook inclusief btw, arbeidsloon, voorrijkosten en eventuele andere kosten). Het laminaat, de plinten, ondervloer en verf die nodig zijn voor de klus zal ik zelf aanschaffen. Alvast bedankt voor de moeite.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaatvloertje met ondervloer leggen uit heel Nederland:

Laminaatvloertje leggen

Ik zoek iemand voor 3 m2 meter laminaatvloer, ondervloer en plinten leggen/monteren.

Laminaatvloertje leggen

Ik wil graag een laminaatvloertje gelegd hebben in een kamer van 3.60 bij 5.10 meter. Inclusief ondervloer.

Laminaatvloer leggen en klein herstel

Ik wil een laminaatvloertje laten leggen van 11 m2. Ik heb daarvoor alles in huis: vloer, ondervloer en plinten. Het is op de 1e verdieping. In een ander deel van de vloer zit ook nog een gebarsten plank, een halve meter van kant ongeveer. Graag zou ik het herstel hiervan ook laten opnemen in de offerte.

Laminaat verrvangen

Ik ben momenteel aan het verhuizen uit mijn huurwoning. Ik moet deze netjes achterlaten en daarbij een laminaatvloertje laten vervangen in een kleine kamer van 2 x 3,5 meter. Daar is onlangs de slang van de wasmachine losgeschoten en er is waterschade ontstaan aan de laminaatvloer. Graag ontvang ik een prijsopgave voor de levering van laminaat in de budgetklasse en de plaatsing daarvan. Er moet ook een ondervloer met plintjes worden aangebracht. Er moet een kleine drempel worden gemaakt bij de aansluiting van het laminaat in de gang, omdat het laminaat nu is doorgelegd.