Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor granito vloer in jaren '30 huis:

Granito vloer in jaren '30 huis

Jaren '30 huis waar we in de gang en toilet een Granito vloer willen laten leggen. De vloer waar het op gelegd moet worden is van hout. Toilet circa 100 cm bij 70 cm. Gang in 2 delen, circa 200 cm bij 100 cm m en 170 cm bij 180 cm. Ligt nu nog een houtvloer en ik weet niet goed of het hierop gestort kan worden?
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor granito vloer in jaren '30 huis uit heel Nederland:

Granitovloer in de badkamer en toilet aanbrengen

We zouden graag een prijsindicatie willen voor het leggen van een granito vloer in onze badkamer, en het toilet beneden. De badkamer is 2,05 x 1,17 meter en het toilet is 1,20 x 0,94 meter.

Wanden en vloeren badkamer betegelen

Ik wil de wanden en de vloeren in de badkamer laten betegelen. Deze zijn ongeveer 9 m2. Er zit op dit moment een granito vloer waardoor ik niet zeker weet of dit mogelijk is. Ik stuur nog even een foto van hoe het eruit ziet.

Granito douchevloertje leggen

ik wil graag een granito vloer laten leggen voor de douche, afmeting 90 x 120 cm. De ondergrond is deels beton, deels betegeld. De sifon komt op de betonnen vloer, 2de verdieping en is bereikbaar via een normale trap.

Granito vloer herstellen in de hal

We willen graag de granito vloer in onze hal renoveren. Er zit een grote barst in die gerepareerd is met andere type steentjes. Die hoeft wat ons betreft niet gerepareerd te worden. We denken dat het ook niet kan aangezien de steentjes anders zijn. Een andere barst is wel te repareren. Zie foto. Oppervlakte is: 2.27 x 4.90 + 2.70 x 1.25 = 14.5m2. Graag ontvangen we een offerte van u.

Granitovloer verlengen

We hebben een jaren '30 woning met granito vloer in hal en keuken. Onze keuken wordt vernieuwd en de granito vloer is niet doorgetrokken in de serre/aanbouw. We zouden dit graag willen laten aanleggen. Het gaat dus om het verlengen van de granito vloer van 2,80 meter lengte bij 1 meter breed. De ondervloer is momenteel nog hout en zou nog moeten worden vervangen door beton. We vroegen ons af wat de kosten hiervan in totaal ongeveer zouden zijn.

Granito of terrazzo op de vloer leggen

Het gaat om het leggen van een granito/terrasso vloer op de begane grond op beton met vloerverwarming. Het geheel is 37 m2 en loopt van de voordeur de woonkamer en de keuken in. Ik hoor graag prijs en afwerk mogelijkheden en hoeveel tijd het kost. Het zal gaan om een klus die half april begin mei van start kan gaan. Ik hoor graag van u.

Granito op de vloer aanbrengen

De keuken, apart, heeft een ondergrond van Fermacel platen met vloerverwarming op houten balken. De hal, berging en toilet heeft de zelfde ondervloer met in het toilet en de berging een betonvloer met vloerverwarming. De totale oppervlakte is 22 m2. Hier zou ik graag een Granito vloer laten aanbrengen.

Zijkant huis en kelder uitbouwen

Een uitbouw van 2,5 bij 2,5 meter aan de zijkant van het huis. De vergunningaanvraag loopt. Er zijn dus wel al tekeningen gemaakt. Er zit momenteel een externe betonnen trap vanuit de tuin naar de kelder, 1,80 hoogte, circa 3 bij 4 meter, Wij willen de externe trap weghalen en de kelder doortrekken en verdiepen. Op de begane grond, een uitbouw van circa 2,5 bij 2,5 meter (ook op het stukje betonnen trap) met hout en glas en het doortrekken van jaren '30 glas in lood ramen en pui, 2,5 meter verder. Daarnaast een (interne) trap naar de kelder en een 1 bij 1 meter dikke glasplaat in de huidige granito vloer of in het nieuwe gedeelte voor meer licht-inval en sfeer. Het huis is jaren '30, maar de uitbouw mag moderner.

Vloer uitvlakken en egaliseren

Het betreft het uitvlakken en egaliseren van de begane grond van een kleine woning (6 bij 6.7 meter) waar alle muren zijn verwijderd waardoor nogal wat niveauverschillen en 'wonden' aanwezig zijn - bovendien is een deel granito - het overige is beton - ik hoop dat u dit kunt. Leefvloer moet een betonlook worden. Eventueel ook de bovenverdieping (6 x 5 m) egaliseren. Ook hier is de originele vloer betonvloer.

Nieuw stuk granitovloer leggen en deel herstellen

Ik zou graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor het herstellen van scheuren en gaten in een bestaande granito vloer en de granito vloer onder het afdak bij de voordeur, buiten, is aan vervangingen toe en zou geheel vervangen moeten worden. Het gaat om een oppervlakte van 0,62 m2, 48 × 129 cm, het liefst op of in een laag waterafstotend beton.

Partners

Partners van Casius