Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor grenen vloer schuren en oliën:

Grenen vloer schuren en oliën

In ons nieuwe huis uit 1916 ligt een grenen houten vloer op de begane grond en eerste verdieping (ca. 80 m2 in totaal). Volgens de vorige bewoner zijn het houten kaasplanken. De vloer vertoont slijtage. We willen hem graag laten schuren en laten oliën.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grenen vloer schuren en oliën uit heel Nederland:

Vloer leggen en vloer afwerken

Twee opdrachten 1. Grenen vloer leggen in slaapkamer van 12 m2, plinten aanbrengen en in de olie zetten 2. Pas gelegde houten vloer huiskamer 36m2 afwerken: vlekken op de vloer schuren, plinten plaatsen en in de olie zetten

Houten vloer verwijderen

Vloer wordt vervangen door een tegelvloer met vloerverwarming. De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van de grenen vloer en de multiplaat ondervloer waarmee de grenen vloer verlijmd is. Inclusief het afvoeren van het verwijderde materiaal.

Frans grenen vloer opnieuw schuren en lakken

Heel graag willen wij onze bestaande frans grenen vloer een flinke opknapbeurt laten geven. Schuren, V-groef schoonmaken en planken weer tegen elkaar aan tikken. Daarna een lichte teint grijs/wit verven. Het gaat over de benedenverdieping, hal, woonkamer en keuken. Ongeveer 40 m2 in totaal.

Grenen vloer aanleggen

Grenen vloer leggen die ik gekocht heb bij GAMMA. (art. Nr 381725 grenen, 16,5 cm breed, 205 cm lang en 17 mm hoog) Op een betonnen vloer in de slaapkamer van mijn eengezinswoning (huur) ligt een zeil van wel 30 jaar oud. Hierop wil ik de grenen vloer laten leggen. Dit heb ik op een andere vloer ook gedaan. Graag wil ik de vloerdelen zwevend laten leggen met eventueel een hele dunne onderlaag en afgewerkt met een platte plint op de grond. De vloer is 3,58 bij 3,47 meter.

Grenen vloer laten leggen

Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn voor het leggen van een grenen vloer in een bestaand pand verdeeld over 3 kamer en de hal op de eerste etage. De oppervlakte is 60 m2. Kunt u een prijs maken voor het verlijmen van de vloer en voor het zwevend leggen? De ondervloer is van hout.

Vinyl vloer laten leggen

Ik heb bij de Gamma de Flexxfloors Stick Basic kunststof vloer grijs grenen 2,08 m² gezien. Ik zou graag willen weten wat de prijs is wanneer ik deze door jullie laat leggen. Ik wil graag een prijs inclusief muurplinten en het plakken van de plinten en alle materialen. Ook wil ik weten of het mogelijk is of de vinyl vloer over de bestaande laminaatvloer gelegd kan worden, deze is namelijk helemaal vlak en ligt er nog helemaal goed in. Het gaat om een Z-vorm woonkamer en keuken, van in totaal ongeveer 50 m2.

Grenen vloer laten leggen

Op onze twee bovenverdiepingen wil ik graag Grenen vloeren laten leggen. Het gaat om 5 slaapkamers en twee overlopen. In totaal 60 m2. Er moet nog een ondervloer onder (er liggen nu spaanplaten). En kunt u de vloer eventueel ook voor ons lakken (2x gronden en 2x lakken) en wat zou dat dan kosten? Wij kunnen zelf de verf leveren. De vloer is nog niet aangeschaft. Hoeveel tijd zal dit allemaal bij elkaar kosten? Kunt u ook de offerte maken met alleen het leggen van de vloer? We verhuizen 28 mei dus dan moet het klaar zijn. Op 2 mei krijgen wij de sleutel. Bij voorkeur eerst telefonisch contact.

Diverse vloeren voorzien van nieuw laminaat

Ik ben op zoek naar een nieuwe (eiken natuur of whitewash, moet "echt" eruit zien) laminaatvloer/parket van ongeveer 100 m2, verdeeld in op drie kamers en een hal, bij twee kamer is het een hoogde verschil/opstapje van ongeveer 5 cm (kan dat ook mooi gelegd worden?) Ik wil hoge plinten erbij. Huidige vloer is een grenen vloer. Kan laminaat ook worden gelegd op trappen, een trap 14 treden 80 cm breed en een trap 8 treden 140 cm breed? Anders graag offerte voor sisal in de trap. Ik wil graag de materialen leveren en plaatsen. De huidige vloer mag blijven liggen, graag hier een dunne ondervloer overheen.

Grenen (massieve) vloer leggen in slaapkamer

Ik wil al op 3 of 4 mei een grenen vloer (massieve delen) leggen in een slaapkamer met een oppervlakte van 12 m2. Deze delen zijn bij de Gamma gekocht (CANDO).

Grenen vloer met ondervloer laten leggen

Wij overwegen een grenen vloer. En zijn benieuwd naar de kosten. Twee dingen zijn hierbij erg belangrijk: 1. We hebben een zeer goede kwaliteit ondervloer nodig, wonen op 3 hoog in Amsterdam en hebben al buren issues. 2. We hebben kinderen, de vloer moet goed behandeld zijn. Aantal m2 = 65, woonkamer, gangetje, keuken, bijkeukentje

Partners

Partners van Casius