Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor grenen vloer schuren en oliën:

Grenen vloer schuren en oliën

In ons nieuwe huis uit 1916 ligt een grenen houten vloer op de begane grond en eerste verdieping (ca. 80 m2 in totaal). Volgens de vorige bewoner zijn het houten kaasplanken. De vloer vertoont slijtage. We willen hem graag laten schuren en laten oliën.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grenen vloer schuren en oliën uit heel Nederland:

Gaten in de betonvloer laten boren

Voor het installeren van 5 radiatoren, met onder-aansluitingen, wil ik in totaal 10 gaten met een diameter van 25 mm geboord hebben. Tevens dienen er 2 gaten van 40 mm geboord te worden voor de CV leidingen. Het betreft een appartement op de begane grond met kruipruimte. Totale dikte van de vloer is ongeveer 30 cm, exclusief aanwezige grenen parketvloer. De werkzaamheden dienen op 6 of 7 april 2017 te worden uitgevoerd.

Laminaat leggen in slaapkamer en gang

Ik wil in een slaapkamer en gang laminaat laten leggen. Graag ontvang ik meer informatie over mogelijkheden montage en de prijs. SLK 3,49 x 4,51 Gang 2. 29 x 1,50 Op dit moment ligt er al laminaat, die kunnen we er zelf uit halen. Wij willen de flexxfloors stick basic kunststof vloer klassiek grenen 2. 08m bij gamma erbij bestellen

Grenenhouten vloer laten leggen

Half februari krijgen wij de sleutels van ons nieuwe appartement. We zoeken iemand die de grenen vloer die wij hebben gekocht kan leggen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 55 m2. Een woonkamer, keuken, gang en 2 slaapkamers. De planken zijn 23 x 100 x 2000 mm. De vorige bewoonster laat de ondervloer liggen. Het gaat alleen om leggen, niet om oliën of lakken.

Grenen vloer leggen

Half februari krijgen wij de sleutels van ons nieuwe appartement. We zoeken iemand die de grenen vloer die wij hebben gekocht kan leggen. Het gaat om een oppervlakte van ongv 55 m2. Een woonkamer, keuken, gang en 2 slaapkamers. De planken zijn 23x100x2000mm. De vorige bewoonster laat de ondervloer liggen. Het gaat alleen om leggen, niet om oliën of lakken.

Houten vloer laten leggen

Ik wil graag een houten vloer laten leggen op 60 m2. De vloer moet vervangen worden in de woonkamer en de keuken. De nieuwe vloer mag van hout zijn, maar ook grenen, mocht dat beschikbaar en mooi zijn.

Grenen vloer schuren en lakken

Gaarne een prijsindicatie voor het schuren en lakken van een grenen vloer van ongeveer 45 m2. Het gaat om één ruimte. In de ruimte staan nu meubels.

Renovatiewerk bij een VvE

Wij willen als VVE een aannemer voor alle werkzaamheden die nodig zijn betreft het gemeenschappelijke delen. De kruipruimte moet schoongemaakt worden, rotte balken van de houten vloer moeten vervangen worden, nieuwe houten vloer moet aangelegd worden inclusief vloer isolatie. De totale oppervlakte is circa 40 m2. Ten behoeve van vocht vermindering dienen er schelpen op de bodem geplaatst te worden. De oude grondleiding en een deel van de standleiding, alleen begane grond, moet vervangen worden. Daarnaast heb ik een geiser maar het liefst wilt ik een cv installatie laten installeren. De woning moet geschilderd worden, binnenmuren, geen deuren. Een wand van 3 m2 in de keuken moet betegeld worden. Sommige van deze werkzaamheden zijn voor de kosten van de eigenaar en sommige voor ons als VVE. Graag een duidelijke splitsing tussen verschillende werkzaamheden, houten vloer wordt tot 20 euro per m2 vergoed door VVE graag een advies over het soort hout. De huidige vloer is een grenen vloer behandel met wax.

Houten GAMMA-vloer laten leggen

Graag willen wij in ons nieuwe huis in de gang, woonkamer en open keuken een nieuwe houten vloer laten leggen. Wij hebben hiervoor grenen vloerdelen van de Gamma aangeschaft. Nu is het huidige lamel parket onder het keukenblok gelegd. Indien mogelijk willen wij de nieuwe vloer ook onder het keukenblok laten doorlopen en wij vroegen ons af of dit ook mogelijk is? Bijgevoegd zitten twee foto's van de huidige situatie. Daarnaast horen wij graag de meerprijs voor het schuren en lakken van de vloer en de aanleg van plinten. Het gaat om ongeveer 40 m2. We hebben ook een rooster/convectorput in de vloer, dit rooster/convectorput is precies op maat gemaakt voor de huidige vloer. Graag willen we even kijken hoe we de nieuwe vloer passend kunnen laten maken.

Grenenhouten vloer leggen

Wij zouden in de toekomst (begin januari) graag een houten vloer in onze benedenverdieping laten leggen van ongeveer 40 vierkante meter. Zie bijgaand de plattegrond van de woonkamer. Onze vraag is of u dit ook doet en wat hiervan de kosten zouden zijn. De vraag hierbij is of er ook een ondervloer gelegd kan worden en of het hout gelijmd moet worden. Wij zouden hierbij de CanDo massief houten grenen plankenvloer aanschaffen. Alvast bedankt voor de informatie. *Met deze vraag geven wij nog geen opdracht, maar vragen wij vrijblijvend een offerte aan, met de intentie op actie over te gaan wanneer de Gamma dit tegen een reële prijs kan aanbieden.

Grenen vloer leggen

Een grenen vloer leggen in 2 kamers. Het hout is al gekocht. Het gaat alleen om het leggen, daarna kan ik het zelf in de olie zetten. Goede kwaliteit grenen vloer gekocht. In elkaar passende planken, met mes- en groef verbinding. Liefst zwevend leggen, eventueel plakken mag ook. Het zijn 2 aan elkaar grenzende kamertjes van in totaal ongeveer 32 m2. Eventueel is er nog een ondervloer nodig. Zou u die dan kunnen leveren?

Partners

Partners van Casius