Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor grenen vloer schuren en oliën:

Grenen vloer schuren en oliën

In ons nieuwe huis uit 1916 ligt een grenen houten vloer op de begane grond en eerste verdieping (ca. 80 m2 in totaal). Volgens de vorige bewoner zijn het houten kaasplanken. De vloer vertoont slijtage. We willen hem graag laten schuren en laten oliën.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grenen vloer schuren en oliën uit heel Nederland:

Lamelparket laten leggen

Ik wil graag lamelparket laten leggen in hal en woonkamer (bij elkaar 25 m2). Inclusief ondervloer en vloerplinten. Moet gelegd worden op de originele (grenen) houten vloer. Werkzaamheden liefst tussen 15 en 20 december. Lamelparket en plinten zijn reeds aangeschaft.

Vloer opschuren en lakken

Per 3 november ontvang ik de sleutel van mijn nieuwe woning. De vloer in de eetkamer is slecht en dient te worden opgeschuurd en afgelakt. Het is een grenen planken vloer.

Verlijmde grenen vloer slopen

OPDRACHTvanwege waterschade door overstroming bij wolkbreuk tgv foutief afdoppen straatputten door de gemeente. Sloopwerkzaamheden: 1. Ontruimen 60m2 woonkamer/hal/gang begane grond. 2. Huur inboedelcontainer en vergunning voor plaatsing op 2 parkeervakken voor de deur. 3. Inspectie kruipruimte en zo nodig ontvochtigen. 4. Slopen en afvoeren 60m2 houten vloer (gelijmd op betonvloer) 5. Slopen en afvoeren 5m2 metalen vloerplaten + elektrische vloerverwarming open keuken. Bij voorbaat dank. Met vriendelijke groet,

Grenen vloer schuren en lakken

Wij hebben een vloer van grenen planken in de woonkamer, die bestaat uit drie gedeeltes: ongeveer 370 x 450 cm, ongeveer 370 x 240 cm en ongeveer 370 x 300 cm, in totaal ruim 40.5 m². De oppervlakte van de planken is behoorlijk beschadigd en moet worden geschuurd en zodanig gelakt dat hij krasbestendig wordt, ook voor hondennagels.

Grenen vloer leggen en oliën en ensuite deuren plaatsen

Ik wil een grenen vloer laten leggen (zwevend), ongeveer 78m2 (netto). Het gaat om 3 aparte ruimten waarvan de woonkamer (voor en achter kamer) het grootst qua oppervlakte is. De vloer moet 1x geolied worden. Daarnaast willen we graag de ensuite deuren laten terugplaatsen. De laatste bewoners hebben de ensuite deuren eruit gehaald en dichtgemaakt, netjes afgewerkt met platen. Het is onduidelijk of de rails er nog ligt.

Betonvloer egaliseren en houten vloer leggen

Ik heb de oude vloer eruitgehaald en de betonvloer moet opnieuw geëgaliseerd worden. Tevens zou het daarna handig zijn als de nieuwe vloer van grenen hout ook gelegd kan worden. Het gaat hierbij om circa 50 m2.

Grenen plankenvloer vlak maken en kieren dichten

Wij hebben op de begane grond in onze woning een vloer van ongeveer 40 m² met grenen vloerdelen. Wij willen de kieren tussen de planken laten dichten en de vloer mooi vlak laten maken. We laten de vloer hier graag even beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte.

Waterschade aan de houten vloer herstellen

Er is waterschade ontstaan aan onze houten vloer (oude brede grenen planken; door en door hout). Het gaat om een aantal m2 kromgetrokken planken (ik schat, zo’n 8 lange planken). Het gehele oppervlak van de vloer is 40 a 45 m2. Voor ons acceptabele oplossingen: - herstel van de bestaande vloer - vervanging van de gehele vloer door een vergelijkbare vloer die wij van tevoren hebben ‘goedgekeurd’ als zijnde 'vergelijkbaar genoeg'. Belangrijk vinden we dat de vloer, indien gerestaureerd, dezelfde roodachtige tint blijft behouden en dat het uiteraard weer helemaal netjes glad wordt en 1 geheel alsof er nooit waterschade geweest is. De waterschade is ontstaan tijdens de verbouwing op onze zolder (woonkamer), onder de lange nieuwe dakkapel. De WA verzekering van de aannemer wordt aangesproken voor de klus (een MKB zaken pakket polis). De schade is al gemeld bij de verzekering en we konden een offerte opvragen. We verwachten een VRIJBLIJVENDE en gratis offerte, ook bij bezoek aan ons huis. Die offerte wordt namelijk vervolgens aan de verzekeraar voorgelegd die over de vergoeding zal beslissen. Een belangrijk detail is dat we door de verbouwing sowieso een deel van de vloer nog moeten laten herstellen omdat daar oorspronkelijk muurtjes en een inbouwkast hebben gestaan (ongeveer 3 m2, globale schatting). Voor die delen hebben we nog wel losse planken, maar er zijn geen planken extra ter vervanging van de kromgetrokken planken. Die delen zouden we vrijdag a.s. al door iemand laten opvullen, maar dat is uiteraard alleen zinvol als de vloer goed te herstellen is. Ideaal zou zijn als dus VOOR VRIJDAG al iemand zou willen komen kijken, zodat we tijdig weten of we het opvullen van de vloer op vrijdag moeten laten doorgaan of afzeggen. We zouden die delen namelijk ook kunnen laten opvullen door uw bedrijf. Voor meer informatie kan u me mailen of bellen.

Vloer schuren en op kleur lakken

Het betreft het schuren van een houten vloer op de 1e etage. 'latjes'. De vloer zal waarschijnlijk grenen zijn en dient te worden afgelakt met vloerlak, wit/grijs. De oppervlakte is ongeveer 30 m2.

Vloer leggen en vloer afwerken

Twee opdrachten 1. Grenen vloer leggen in slaapkamer van 12 m2, plinten aanbrengen en in de olie zetten 2. Pas gelegde houten vloer huiskamer 36m2 afwerken: vlekken op de vloer schuren, plinten plaatsen en in de olie zetten

Partners

Partners van Casius