Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Haarlem of directe omgeving.

3434 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: de vloer van een kerk renoveren, granitovloer met zwarte rand, nieuwe vloeren leggen, kete; vervangen. betonstorten woonkamer + vloerverwarming, zandcement storten vloer met isolatie, egaliseren en een gietvloer aanbrengen, zandcement over vloerverwarming, noorse leisteen vloer, vloer egaliseren op vloerverwarming, pS-renovatievloer Droog Rc=5,2 Begane grond installeren, egaliseren schuin aflopende vloer, beton storten voor zwembad vloer, betonvloer ophogen, leggen laminaat en ondervloer, egaliseren + laminaat leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Haarlem:

Nieuwe vloeren leggen

Wij zijn voor een nieuwe woning geïnteresseerd in 2 vloeren. In de gang en de keuken willen wij een terazzo vloer. Het liefst zwarte rand met daarbinnen grijskleurig. In de woonkamer willen wij eikenhout visgraat. Het betreft een nieuwbouw woning met vloerverwarming over de gehele begane grond. We willen beide vloeren in elkaar over laten lopen, dus geen hoogte verschil. De vloeren willen we ook beide laten leggen. We hebben nog geen visgraat gekocht maar weten ook niet of jullie deze aanbieden. De oppervlakten zijn als volgt: keuken is ong 5 m2 de gang is ong 5,3 m2 de woonkamer is 43,6 m2 We horen graag van u wat de mogelijkheden en kosten zullen zijn.

Lekkage vloerverwarming

Ik heb een lekkage in de vloer verwarming gebied 5 meter bij 3 meter ongeveer graag een prijs opgave voor: *verplaatsen meubels *stofdichtmaken *verwijderen pvc vloer (direct gelijmd op egaline) *verwijderen witte plinten *verwijderen Egaline *verwijderen betonvloer *oplossen lekkage vloerverwarming *nieuwe betonvloer *nieuwe egaline *eventueel schuren zodat het goed vlak is, de pvc is vrij dun *nieuwe pvc vloer leggen *nieuwe plinten plaatsen De pvc vloer kan ik materiaal voor heleverd krijgen. Restant graag inclusief materialen.

Laminaat vloer kopen/ leggen

In verband lekkage moet de vloer in het gehele appartement vervangen worden.de vlier is in zijn geheel gelegd.het gaat om de hal, keuken, huiskamer en slaapkamer op de begane grond. totaal 40 vierkante meter.gedeeltelijk een nieuwe ondervloer nodig want niet overal is er waterschade. Nieuwe plinten zijn er dan ook nodig.

Laminaat offerte in verband met waterschade ten behoeve van verzekering

In verban met waterschade moet het clicklaminaat inclusief ondervloer vervangen worden van 20 m2 . Huidige laminaat is van het merk Gamma, type Ambiance, natuur eiken 7 mm dik, 2V en 19,4 cm breed. Dit laminaat is niet meer in de collectie van Gamma. Graag gespecificeerde offerte ten behoeve van verzekering (inclusief BTW) voor het: - voorrijkosten - verwijderen en afvoeren 20 m2 laminaat +ondervloer - leggen van ondervloer + leggen vergelijkbaar type laminaat / natuur eiken (22 m2 = 20 m2 + 10% zaagverlies) - 2 meter plakplint - zo nodig verwijderen en opnieuw monteren van huidige muurplinten (circa 20 meter) - betreft twee direct aan elkaar grenzende ruimtes (12 + 8 m2)

Keukenvloer egaliseren

De vloer onder mijn oude keukenkastjes moet geëgaliseerd worden de oppervlakte is 55cm bij 225cm. Zie foto

Een zandcementvloer storten en leveren

Het bezorgen en storten van zandcement. Het gaat om ongeveer 8m3 op de 2de verdieping. Beton is de huidige staat van de vloer

Granieten vloeren laten verwijderen

Onze keuken heeft een granieten of betonnen vloer, met daarop nog tegels. Ik wil 3 m2 laten verwijderen (het deel waar het keukenblok op staat moet blijven). In de hal hebben we een soortgelijke vloer van 8 m2. Die willen we ook laten verwijderen. Ik ben benieuwd naar de kosten, de ingeschatte duur van de klus en op welke termijn die uitgevoerd kan worden.

Vinyl vloer laten leggen

Ik wil graag een nieuwe vinly vloren in de badkamer (2,5 m2). I have purchased the floor already and need someone to install it with the right glue and levelling on the concrete floor. An afternoon job!

Parketvloer verwijderen

Wij willen graag de vloeren van ons nieuwe huis laten verwijderen en af laten voeren. Het gaat om eikenplanken (zwevend gelegd) op de begane grond (30 m2) en laminaat (zwevend gelegd, niet verlijmd ook niet op de kliknaden) op de 1e en 2e verdieping (samen 60 m2). De plinten zullen al verwijderd zijn. Het huis is leeg dus goed toegankelijk en de straat is rustig en goed bereikbaar. De datum van uitvoering is zaterdag 22 februari 2020. Graag ontvangen wij een totaal prijs, dus inclusief de afvoer en BTW.

Vloerbalken vervangen

Mijn vloer op de begane grond veert zodanig dat ik vermoed dat de vloerbalken verrot zijn. Of dat geldt voor alle vloerbalken of enkele kan ik niet beoordelen. De kruipruimte is maximaal 25-30 cm hoog. Het huis is uit 1950 en het gaat om de woonkamer (en eventueel gang), maximaal 35 m2. Ik wil: 1. advies en informatie over hoe de vloer te herstellen (of vervangen), 2. een offerte voor dat werk; de nieuwe vloer isoleren en eventueel ook vloerverwarming aanbrengen. Graag ontvang ik ook advies over het soort vloerverwarming. In de zomer van 2020 zou ik graag beginnen.

Vloertegels leggen in mijn hal

Ik wil graag nieuwe tegels in mijn hal neerleggen 4,5 meer lang en 1 meter breed, deze zijn beschadig. Graag 30 x 30

Grindvloer licht grijs

Zou gaarne offerte ontvangen voor het leggen van een grindvloer. Kleur licht grijs. Het gaat om 65 vierkante meter ruim gemeten.

Broodjesvloer laten leggen

Ik wil een broodjesvloer laten leggen in mijn woonkamer. Afmeting: lengte 8,19 x breedte 3.23 meter.

Vbi renovatievloer met vloerverwarming semi droog

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het leveren aanbrengen van een VBI renovatievloer semi droog of alternatief. Eventueel als optie het aanbrengen van vloerverwarming. Het betreft de begane grond van een woning uit 1963 met een oppervlakte van ongeveer 45 m2.

Vloer schuren

Ik wil een vloer laten schuren van ongeveer 60 m2. Ik lak hem daarna zelf af. Eigen machine meenemen.

Granito vloer in hal herstellen en wand toilet betegelen

Graag zou ik mijn Granito vloer in de hal willen laten herstellen, deze heeft namelijk diverse scheuren. De vloer is in het midden destijds verzakt. Als dit mogelijk is eerst ophogen en daarna herstellen, anders alleen herstellen. De vloer is 2,5 bij 1,5 meter, de scheur loopt over een lengte van 2,5 meter van de voordeur naar het trapgat. Verder zitten er nog een paar kleine scheuren op andere plekken in de vloer. Na herstel graag polijsten. Graag zou ik ook een stukje van de wand in de wc beneden laten betegelen, daar zitten nu een soort stikkers op die eraf moeten. ik heb hier zelf een tree tegels voor.

Reparatie waterschade aan vloer

Ik wil graag ca. 4 m2 vloer opnieuw gelegd hebben ivm waterschade op zolder. Gaat om een verzekeringskwestie

Cementdekvloer smeren

Er moet bij ons een cementdekvloer over de vloerverwarming op de begaande grond gesmeerd worden. De vloer is ongeveer 70 m2 en moet uitgevoerd worden in de week van 24 t/m 28 juni.

Mozaïekparket leggen

We hebben een aanbouw aan de woonkamer van 15 m2 waar we net als de rest van de woonkamer mozaïekparket willen leggen. Het parket moet dus aangeheeld worden. De nieuwe vloer komt op beton en granito.

Betonvloer storten (+ isolatie, + vloerverwarming)

Houten vloer van jaren '30 woning vervangen door (schuim)beton met vloerverwarming. Het gaat om een ruimte van ongeveer 42 m2. Het betreft hier enkel de huiskamer. De fundering is op staal gefundeerd.

Betonvloer storten schuur

We laten binnenkort een houten schuur plaatsen. We willen deze graag laten plaatsen op een betonnen vloer. De afmeting is ongeveer 25 m2, maar loopt wel in een punt! Er is een mogelijkheid om achterom ons huis te komen. Wel moet hierbij zo'n 35 meter overbrugd worden vanaf de straat.

Verzakte houten vloer herstellen

Ik zoek een vloerenbedrijf die mijn houtenvloer kan herstellen. De houten vloer lijkt ongeveer 1 centimeter verzakt in de hoek van de woonkamer. Het gaat om een stuk vloer van ongeveer 2 bij 3 meter. De vloer is bereikbaar vanuit de kruipruimte.

Bestaande houten vloer opnieuw laten leggen met ondervloer

De woonkamer vloer van ongeveer 48 m2 bestaat uit een houten die opnieuw moet worden gelegd. Onder de vloer moeten er geluiddempende platen komen zoals bv Fermacell en de vloer moet opnieuw worden geschuurd en gelakt. Hoelang zou deze klus duren? Graag een offerte.

Visgraat parket zwevend leggen

Ik wil graag een betaalbare vakman die onze visgraat vloer zwevend kan leggen van 7breed en 40lang.

Laminaat leggen

Ik wil in de slaapkamer en de gang laminaat laten leggen. Het gaat om ongeveer 15/16m2. Ik beschik binnenkort over de materialen.