Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Haarlem of directe omgeving.

3262 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: betonvloer aanleggen begane grond, vloerverwarming en vloertegels in de woonkamer plaatsen, betonvloer leggen in nieuwbouw woning, anhydrietvloer aanbrengen, cementdekvloer aanbrengen, vloer egaliseren en PVC-vloer verlijmd leggen, parketvloer schuren en oliën, yoga ruimte van kurkvloer voorzien, betonvloer schuren en egaliseren, klik kurk leggen met smalle plinten, open grindvloer egaliseren, schadeherstel van laminaat, broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, fundering storten, laminaatvloer vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Haarlem:

Jatoba vloer lichter maken

Wij zouden graag de 'Jatoba' vloer in onze nieuwe woning lichter willen maken. Het gaat om ongeveer 50 m2. Waarschijnlijk schuren en lakken. Wat zijn hier de mogelijkheden voor?

Kunststof vloertegels laten leggen

Ik wil 'Flexxfloors stick premium vloertegels' laten leggen. Materialen zijn aanwezig. Een keuken van 6.9 m2 en een overloop van 10.53 m2. Geen voorwerk nodig.

Laminaat en gedeelte ondervloer leggen

Graag 24 m2 laminaat leggen.

Flexxfloors plaktegels laten leggen

Ik wil plaktegels laten in keuken en hal,de FLexxfloors Stick Premium Portugese kunststof vloertegels

Anhydrietvloer schuren

In ons transformatieve appartement willen wij de anhydrietvloer laten opschuren. De 1e is verdieping 39 m2 (hal en keuken) en de 2e verdieping 68 m2.

Vloer van laminaat laten leggen

Ik wil misschien een laminaat vloer laten aanleggen. Circa 65 vierkante meter. Het gaat dan om eventueel decomode laminaat Porto (iets grotere planken). Ondervloer en plinten hoeven niet gedaan te worden.

Laminaat leggen en plinten monteren

Graag laminaat leggen, ongeveer 16 m2. Kamer is niet geheel leeg, 2 kasten zijn zo te verplaatsen. Graag inmeten en plakplinten monteren.

Laminaat leggen op ondervloer

Laminaat laten leggen op 43 m2, 41 meter plint en 43 m2 Goldline ondervloer. Ik wil graag op de offerte bedragen apart zien voor laminaat ondervloer en plinten laten leggen. Het gaat om de eerste etage van een maisonnette woning plus een klein gangetje op de begane grond. Het is de bedoeling dat het laminaat wordt door gelegd dus zonder drempels. Volgende week wordt er een pallas underlayment vloer gelegd, dit is ook de reden dat we het laminaat moeten vervangen. Het oude laminaat en ondervloer is dus al verwijderd. Hierboven op denken we nu aan een goldline folie waarop het laminaat gelegd moet worden. Bovenaan de trap die uitkomt op de gang moet ook een aluminium hoekprofiel bevestigd worden, graag ook bedrag apart hiervoor vermelden. Alvast bedankt! Ik kan nog geen eerste startdag selecteren omdat ik afhankelijk ben van de aannemer van de woningbouw en hoe snel hij klaar is.

Grenen houten vloerdelen met ondervloer leggen

Hi, ik zou graag 44m2 ondervloer en grenen houten vloerdelen willen laten leggen (van de Gamma). Slaapkamer, keuken, woonkamer en hal. Ik ben aan het onderzoeken wat de prijs hiervan is en hoor dit graag.

Laminaat op aanwezige ondervloer laten leggen

Ik wil graag hulp bij het leggen van mijn laminaat. Geen ondervloer nodig want die ligt al, plinten leggen is ook niet nodig. (Graag bellen want e-mail werkt niet.)

Lamimaat en tapijt leggen

Beneden laminaat leggen in de woonkamer, hal en keuken. De klant wil tevens graag vloerbedekking op de trap, 3 slaapkamers en de overloop.

Laminaatvloertje met ondervloer leggen

Ik zou graag een offerte willen aanvragen bij u via de Praxis klusservice. Het gaat om het leggen van 8 m2 laminaat en 8 m2 ondervloer. Ook 9 plakplinten moeten daarbij gelegd worden. Verder moet er ook nog een muur geschilderd worden met een oppervlakte van 6 m2. Kunt u mij laten weten wat dit in totaal gaat kosten (ook inclusief btw, arbeidsloon, voorrijkosten en eventuele andere kosten). Het laminaat, de plinten, ondervloer en verf die nodig zijn voor de klus zal ik zelf aanschaffen. Alvast bedankt voor de moeite.

Laminaat leggen

Wij zouden graag in onze nieuwbouwwoning laminaat laten leggen met ondervloer en plakplinten. Het is een nieuw huis wat schuin loopt qua kamers. Het gaat om de woonkamer, slaapkamer en hal. In totaal gaat het ongeveer om 42 m2. Laminaat, ondervloer en plinten verzorgen we zelf.

Laminaat leggen in het hele huis

Ik wil laminaat laten leggen in het hele huis. het moet zo snel mogelijk gedaan worden huur van oude adres al opgezegd.

Vloer leggen

Wegens vervanging van de balken in de woonkamer die plaats gaat moeten we de huidige vloer vervangen. Het gaat om 46 m2 oppervlakte. Hiervoor gaan we zelf opzoek naar een nieuwe vloer en ondervloer, maar we zijn wel opzoek naar iemand die dat goed kan leggen.

Laminaat laten leggen

Ik heb zelf v4 laminaat, goud folie ondervloer en muurplinten gekocht. Dit word vandaag geleverd. Oppervlakte is 63 m3. Heb geen drempels in mijn huis. Graag wou ik het laten leggen in twee kamers en woonkamer met open keuken en gang, en de muurplinten laten monteren. Is dit mogelijk en wanneer kan het gelegd worden en wat kost het? Vloer is van beton en het appartement op de 8e etage is zo goed als leeg.

Gietvloer in de badkamer

In de badkamer en de 2 toiletruimtes willen wij graag een gietvloer laten plaatsen. De oppervlakte is ongeveer 9 m2. In de ruimtes zal een elektrische vloerverwarming gaan komen.

Dekvloer voor keuken en badkamer

1- dekvloer keuken 14 m², 6 cm dik. Op betonnen funderingsplaat ligt isolatie, wapeningsnet en vloerverwarming. Er gaat hout op komen. 2- dekvloer badkamer. 9,5 m², 4 cm dik. Op lewisplaten met vloerverwarming. Deel inloopdouche 90 x 1.20 cm eventueel gelijk met afschot. Uitvoering van het project zo spoedig mogelijk.

Quickstep laminaat leggen

Er dient een laminaatvloer in de woonkamer en hal gelegd te worden. De woonkamer is 44 m2 groot en de hal 12 m2. Hiervoor zal ik een laminaatvloer van Quickstep arte versailles en de ondervloer Heatsound 2 mm aanschaffen. De vloer zal moeten worden afgewerkt met een plakplint, 45 strekkende meter. De werkzaamheden dienen rond maart 2018 uitgevoerd te worden.

Laminaatvloer leggen

Wij zoeken een vakman/vrouw voor het leggen van ongeveer 50 vierkante meter laminaat (met ondervloer) in onze woonkamer/keuken en onze hal. Afwerking met plakplinten. Laminaat, ondervloer en plinten zijn al besteld. Het gaat om een klus op korte termijn, bij voorkeur op maandag 27 november.

Zandcement dekvloer met afschot leggen

In Haarlem een zandcement dekvloer nodig op de eerste verdieping. Afmeting 220 x 250 x 7 cm = 0,385 m3. Inclusief afschot naar douche drain.

Quickstep Arte Versaille Laminaat laten leggen

Planning maart 2018 betreft Quickstep Arte Versaille ondervloer heatsound 2 mm PU rubber leggen 55 m2 in kamer en hal afwerken met plakplinten 40 meter

Gevlinderde zand cement dekvloer aanbrengen in aanbouw

Aanleggen/afwerken van een gevlinderde zand cement dekvloer in nieuwe aanbouw van 2,5 bij 5 meter. Ondergrond is beton, komt vloerverwarming in.

Zandcement dekvloer storten

Graag wil ik een prijs opgave voor het afstorten van een zandcementvloer voor badkamer van 4.70 m2 en dan graag 8 cm dik. Omdat er een bad direct op komt te staan. Ik ben zelf aannemer, heb geen zin om zelf al die zakken te sjouwen en de vloer te storten... vandaar deze wens naar jullie. Het zou woensdag of donderdag uitgevoerd moeten worden.

Granito vloer in jaren '30 huis

Jaren '30 huis waar we in de gang en toilet een Granito vloer willen laten leggen. De vloer waar het op gelegd moet worden is van hout. Toilet circa 100 cm bij 70 cm. Gang in 2 delen, circa 200 cm bij 100 cm m en 170 cm bij 180 cm. Ligt nu nog een houtvloer en ik weet niet goed of het hierop gestort kan worden?