Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Haarlem of directe omgeving.

3450 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: cementdekvloeren leggen voor 16 woningen, broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, zandcement vloer storten, betonlook vloer over tegels laten leggen, gietvloer aanbrengen, vloeren en verwarming nieuwbouw aanleggen, kunststof gietvloer aanbrengen, gehele vloer plaatsen inclusief vloerverwarming, beton storten en tegels, graniet vloer, granieten gietvloer leggen, vloer fundering storten en afvlinderen voor buitenverblijf, nieuwe vloer of renovatie na waterschade, vloer leggen in nieuw appartement, betonvloer storten in garage, circa 97 m2 Vloerverwarming aanleggen en alle radiatoren verwijderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Haarlem:

Schuren en opknappen parketvloer

We gaan verhuizen naar Haarlem en willen graag de parketvloer (circa 53 m2) in ons nieuwe huis in Haarlem laten schuren en opknappen. Tevens ontvangen we graag advies hoe de vloer het beste behandeld kan worden. Vanaf 21 juli 2020 kunnen we een afspraak maken voor inspectie van de vloer en uiterlijk 16 of 17 augustus 2020 zouden we e.e.a. afgerond willen hebben nu we 18 augustus 2020 waarschijnlijk gaan verhuizen.

85 m2 zandcementdekvloer op begane grond aanbrengen

Het gaat om een zandcementdekvloer aanbrengen voor een verbouwing op de begane grond in Haarlem waar ik bezig ben met o.a. vloerverwarming. Het gaat om ongeveer 85 m2.

Pvc-vloer laten leggen

Ongeveer 67m2 verdeeld over een woonkamer/keuken, hal en kantoor. Huidige vloer is plavuizen. We willen afhankelijk van de prijs-kwaliteit voor Lijm of klik PVC kiezen. Voor de klikversie willen we nog een heatfoil als ondervloer. Bij lijm PVC moet er uiteraard nog geëgaliseerd worden. De afwerking met iets van lageplakplinten, die wij zelf afkitten en aflakken. Mogelijk om twee offertes te ontvangen? (klik vs lijm) Het is wordt een houtlook met een goed relief / rigid warmbruin en eventueel grijs het gaat over vloerverwarming.

betonlook vloer begane grond woonkamer

hieronder puntsgewijs wat er voor onze woonkamer moet gebeuren, hoor graag welke punten jullie uit kunnen voeren en wat de prijs daarvan is: -Schuimbeton voor 36 m2 met diepte kruipruimte 60 cm -Totale oppervlakte Woonbeton voor de woonkamer 57 m2 ( inclusief hal/ wc/ uitbouw) -Vloerverwarming voor +/- 50 m2 Is het mogelijk dit voor de bouwvak te kunnen realiseren? of zitten jullie helemaal vol? en dan nog een andere aparte vraag wat zouden de kosten zijn als jullie alleen een zandcementdekvloer voor 57 m2 bij ons storten van 7 cm dik? en binnen welke termijn zouden jullie hier tijd voor hebben.

62 m2 vloer egaliseren

Het egaliseren van een fermacelvloer met 8mm UZIN NC 115 op de beganegrond van de woning. Voorkeur uitvoer datum vrijdag 31-07-2020.

verwijderen vloerbedekking

MIV 3-8-2028 zijn wij eigenaar een nieuwe woning in Hillegom. Hier willen wij graag vloerbedekking laten verwijderen. Afmeting ruimtes: Woonkamer 8.7 x 4.9 Slaapkamer 4.9 x 3.6 Slaapkamer 5.1 x 3.0 Entree 2.3 x 3.0 Hal1. 3 X 1

Laminaat laten leggen 30m2

laminaat in de woonkamer en gang laten leggen door een ervaren vloerenlegger. Ca.30m2 meter inclusief plakplinten. Betonnen vloer. Laminaat. ondervloer, en plinten voorhanden. Bij 1 deur overgang van laminaat naar tapijt.

Cement dekvloer of betonvloer storten

Onze woning is opnieuw gefundeerd. De werkvloer is volgende week af en dan kunnen de leidingen en vloerverwarming erin. Tevens willen we graag een beton-look vloer. We hebben de keuze uit een beton vloer of een cementdekvloer. Dit staat allemaal nog open en we staan open voor advies. We hebben ook iemand gehoord over twee componenten egaline en dit vervolgens schilderen in een kleur die we willen. De totale oppervlakte die gedaan zou moeten worden is 50 tot 60 m2.

Vloer leggen met laminaat

Gaarne een prijsopgave voor het leggen van een thermofelt ondervloer en clicklaminaat 200 mm breed. Totaal 50 m2. Ondervloeren zijn van beton renovatie woning. De Plannings datum is in week 27.

Vloer egaliseren

Ik wil een vloer van 11 m2 egaliseren en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een offerte.

Egaliseren van vloer in hal en keuken

Wij willen de vloer in de hal en de keuken laten egaliseren. De oppervlakte is 9 m2.

Laminaat boven kruipluik verwijderen

Destijds heeft de laminaatlegger het kruipluik bedekt. Het kruipluik dient weer open te kunnen. Wellicht kunnen de vrijgekomen planken dienen voor de vervanging van beschadigde planken in de huiskamer? 2 bij 2 meter is de hal waar de planken weggehaald mogen worden

Badkamervloer betegelen

Op bestaande tegels (schoon en glad) tegels lijmen 60 x 60 cm. 175 x 245 cm. Bv: 3 rijen aan de kant van 175 cm en 4 rijen op 245 cm kant. ( 4.3 m2.) Afwatering gootje van 60 cm aanbrengen en alles afkitten. In juli/ augustus willen wij deze klus laten uitvoeren.. Wij hebben bij diverse bouwmarkten gekeken naar tegels en ik kom rond de € 150,- ( slipvrijetegels ). Wij zullen zorgen dat de vloer vrij is. De badkuip gaat eruit, dit doe ik zelf. De vloer loopt door tot onder de badkuip, de badkuip is later geplaatst. We zitten 3 hoog, dus het moet heel goed afgekit en gevoegd worden. Langskomen kan altijd. Wij horen graag uw prijs.

Vloerlegger massief eiken gezocht

Hoi, we zijn op zoek naar een vloerlegger. Het gaat ongeveer 41m2 houten vloer met hoge plinten. Het zijn alle kamers die blauw gemarkeerd zijn plus de overloop. We wonen in haarlem. De opbouw is nog niet af, verwachting is eind juni/begin juli.

Complete begane grond van betonvloer + afwerking voorzien

Wij willen een complete begane grond van een (bouwvallig) huis uit 1900 van een betonvloer van voor tot achter voorzien, inclusief een gietvloer toplaag voor comfortablele afwerking (geen vloerverwarming). Loopt door hele huis, dus van ingang, woonkamer, bijkeuken tot sanitair (in de laatste ruimte moet ook de douche-afvoer gesteld worden (en de vloer in die hoek iets aflopen). Verder vlak door hele huis heen dus. Er is geen/nauwelijks kruipruimte, na 20 cm begint het zand. Eerste prijsindicatie zou fijn zijn.

Laminaat leggen

Voor onze boven verdieping willen wij graag laminaat en plinten laten leggen. De boven verdieping heeft een totaal oppervlakte van 30 m2. Ik hoor graag van u wat dit mij ongeveer zal kosten

Rotte vloerbalken vervangen

Wij hebben een nieuwe woning gekocht. Bij de bouwkundige keuring is vastgesteld dat een aantal (bouwkundige gaf aan "vermoedelijk 3" ) vloerbalken aan de voorkant van de woning verrot zijn (de vloer veert enorm). Wij willen de vloer (de kruipruimte is niet al te diep, maar wel goed toegankelijk) laten inspecteren en de balken die vervangen moeten worden laten vervangen (of repareren). Indien deze aanwezig zijn en bestrijding nodig is willen wij ook schimmels in de kruipruimte laten bestrijden. Het betreft een woning van ongeveer 1920, de begane grond is ongeveer 65 m^2 in twee repen met een steunmuur er tussen: een reep van 2 bij 11 en een reep van 4 bij 11 meter.

Ongelijke vloer waterpas maken

Er zit in de vloer (+/- 50 m2 ) een verschil van +/- 6 centimeter , deze vloer willen wij graag waterpas hebben !

glad afwerken betonnen buitenvloer

Bestaande binnenplaats (15-16 m2) van beton met afwateringsgoot van een toplaag voorzien voor een gladde afwerking Er is al afschot en de afwatering werkt prima, is alleen niet mooi, willen gladde vloer die wij uiteindelijk kunnen voorzien van betonverf met een korrel.

Vloerbedekking trappen en halletjes verwijderen

Graag zou ik op 2 trappen de vloerbedekking willen verwijderen en ook op de 2 halletjes (1e en 2e verdieping). Halletjes zijn 3 en 4 m2 ongeveer en daar ligt een ondervloer waar de vloerbedekking op ligt. Op de trap is de vloerbedekking gelijmd.

Egaliseren hoogteverschil vloer

Bij het samenvoegen van 2 kamers is een hoogteverschil tussen de twee vloeren ontdekt. Dit moet worden uitgevuld om hier 1 doorlopende houten vloer over te leggen.

Vloerbedekking en lijm van de trap verwijderen

Ik wil vloerbedekking en lijm van de trap verwijderen, dit is ca.5 m2. Het gaat om 1 trap van 12 treden.

Nieuwe vloeren leggen

Wij zijn voor een nieuwe woning geïnteresseerd in 2 vloeren. In de gang en de keuken willen wij een terazzo vloer. Het liefst zwarte rand met daarbinnen grijskleurig. In de woonkamer willen wij eikenhout visgraat. Het betreft een nieuwbouw woning met vloerverwarming over de gehele begane grond. We willen beide vloeren in elkaar over laten lopen, dus geen hoogte verschil. De vloeren willen we ook beide laten leggen. We hebben nog geen visgraat gekocht maar weten ook niet of jullie deze aanbieden. De oppervlakten zijn als volgt: keuken is ong 5 m2 de gang is ong 5,3 m2 de woonkamer is 43,6 m2 We horen graag van u wat de mogelijkheden en kosten zullen zijn.

Lekkage vloerverwarming

Ik heb een lekkage in de vloer verwarming gebied 5 meter bij 3 meter ongeveer graag een prijs opgave voor: *verplaatsen meubels *stofdichtmaken *verwijderen pvc vloer (direct gelijmd op egaline) *verwijderen witte plinten *verwijderen Egaline *verwijderen betonvloer *oplossen lekkage vloerverwarming *nieuwe betonvloer *nieuwe egaline *eventueel schuren zodat het goed vlak is, de pvc is vrij dun *nieuwe pvc vloer leggen *nieuwe plinten plaatsen De pvc vloer kan ik materiaal voor heleverd krijgen. Restant graag inclusief materialen.

Laminaat vloer kopen/ leggen

In verband lekkage moet de vloer in het gehele appartement vervangen worden.de vlier is in zijn geheel gelegd.het gaat om de hal, keuken, huiskamer en slaapkamer op de begane grond. totaal 40 vierkante meter.gedeeltelijk een nieuwe ondervloer nodig want niet overal is er waterschade. Nieuwe plinten zijn er dan ook nodig.