Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Haarlem of directe omgeving.

3197 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: epoxy vloer leggen, siergrind laten leggen, anhydrietvloeren egaliseren, siergrindvloer in een appartement leggen, vloer egaliseren en visgraat parket leggen, eiken multiplank vloer zwevend leggen en oliën, mooie grindvloer laten leggen, grindvloer met vloerverwarming aan laten leggen, siergrindvloer aanbrengen, betonvloer op de benedenverdieping leggen, grindvloer met vloerverwarming aanleggen, betonvloer in showroom schilderen, betonlook op vloer aanbrengen, gietvloer aanbrengen in de hal, WC en woonkamer, betonlook of gietvloer aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Haarlem:

Laminaat laten leggen

Ik heb zelf v4 laminaat, goud folie ondervloer en muurplinten gekocht. Dit word vandaag geleverd. Oppervlakte is 63 m3. Heb geen drempels in mijn huis. Graag wou ik het laten leggen in twee kamers en woonkamer met open keuken en gang, en de muurplinten laten monteren. Is dit mogelijk en wanneer kan het gelegd worden en wat kost het? Vloer is van beton en het appartement op de 8e etage is zo goed als leeg.

Gietvloer in de badkamer

In de badkamer en de 2 toiletruimtes willen wij graag een gietvloer laten plaatsen. De oppervlakte is ongeveer 9 m2. In de ruimtes zal een elektrische vloerverwarming gaan komen.

Dekvloer voor keuken en badkamer

1- dekvloer keuken 14 m², 6 cm dik. Op betonnen funderingsplaat ligt isolatie, wapeningsnet en vloerverwarming. Er gaat hout op komen. 2- dekvloer badkamer. 9,5 m², 4 cm dik. Op lewisplaten met vloerverwarming. Deel inloopdouche 90 x 1.20 cm eventueel gelijk met afschot. Uitvoering van het project zo spoedig mogelijk.

Quickstep laminaat leggen

Er dient een laminaatvloer in de woonkamer en hal gelegd te worden. De woonkamer is 44 m2 groot en de hal 12 m2. Hiervoor zal ik een laminaatvloer van Quickstep arte versailles en de ondervloer Heatsound 2 mm aanschaffen. De vloer zal moeten worden afgewerkt met een plakplint, 45 strekkende meter. De werkzaamheden dienen rond maart 2018 uitgevoerd te worden.

Laminaatvloer leggen

Wij zoeken een vakman/vrouw voor het leggen van ongeveer 50 vierkante meter laminaat (met ondervloer) in onze woonkamer/keuken en onze hal. Afwerking met plakplinten. Laminaat, ondervloer en plinten zijn al besteld. Het gaat om een klus op korte termijn, bij voorkeur op maandag 27 november.

Zandcement dekvloer met afschot leggen

In Haarlem een zandcement dekvloer nodig op de eerste verdieping. Afmeting 220 x 250 x 7 cm = 0,385 m3. Inclusief afschot naar douche drain.

Quickstep Arte Versaille Laminaat laten leggen

Planning maart 2018 betreft Quickstep Arte Versaille ondervloer heatsound 2 mm PU rubber leggen 55 m2 in kamer en hal afwerken met plakplinten 40 meter

Gevlinderde zand cement dekvloer aanbrengen in aanbouw

Aanleggen/afwerken van een gevlinderde zand cement dekvloer in nieuwe aanbouw van 2,5 bij 5 meter. Ondergrond is beton, komt vloerverwarming in.

Zandcement dekvloer storten

Graag wil ik een prijs opgave voor het afstorten van een zandcementvloer voor badkamer van 4.70 m2 en dan graag 8 cm dik. Omdat er een bad direct op komt te staan. Ik ben zelf aannemer, heb geen zin om zelf al die zakken te sjouwen en de vloer te storten... vandaar deze wens naar jullie. Het zou woensdag of donderdag uitgevoerd moeten worden.

Granito vloer in jaren '30 huis

Jaren '30 huis waar we in de gang en toilet een Granito vloer willen laten leggen. De vloer waar het op gelegd moet worden is van hout. Toilet circa 100 cm bij 70 cm. Gang in 2 delen, circa 200 cm bij 100 cm m en 170 cm bij 180 cm. Ligt nu nog een houtvloer en ik weet niet goed of het hierop gestort kan worden?

Gietvloer op betonnen ondergrond

Ik wil dat er een gietvloer op de betonvloer gelegd wordt. Het oppervlak is 130 m2.

Ondervloer, laminaat leggen en plinten

Graag wil ik in mijn huiskamer,keuken,en bij de trap nieuwe laminaat en ondervloer laten leggen en hoge plinten plaatsen gaat om 50 vierkanten meters

Granitovloer in de gang aanbrengen

Het leggen van een granitovloer in onze gang. De gang bestaat uit een stuk van 2.80 x 1.80 meter en een stuk van 0.90 x 2.45 meter dus totaal rond de 7.25 meter. Wij willen de uitvoering met brede zwarte rand en daarnaast een kleine zwart witte vierkantjes-rand.

Terrazzo vloer aanbrengen

Een gang vloer 3 m2 doorlopend naar toilet 1 m2 alsmede keuken 3,5 m2 30-er jaren huis zwarte bies en wit grijs beige binnenwerk, betonnen ondervloer met vloerverwarming. Hoe dik is de terrazzo vloer. De werkplek is goed bereikbaar.

Beschadigd parket vervangen

Ik heb op zolder lekkage gehad en moet tussen de 12,5 en 15 m2 parket vervangen. Het parket wat er ligt is massief eikenhout 20 mm dik met messing en groef. Graag zou ik een richtprijs willen hebben voor het verwijderen en opnieuw aanbrengen van de parket vloer hij hoeft niet behandeld te worden. Graag de prijs gespecificeerd inclusief het te leveren parketvloer. Het ligt niet gelijmd maar geslagen. De plint moet los en als er iets uitgezaagd moet worden moet het maar gedaan worden.

Vloer in badkamer storten

Het laten storten van een betonvloer in de badkamer, ongeveer 4 m2.

Laminaat leggen

Ik wil graag op 1 kamer laminaat laten leggen. De kamer is gewoon rechthoekig, de afmetingen zijn: 274 x 560 Eventueel kan de vakman zelf ondervloer en plakplinten leveren.

Zandcement vloer leggen

Het laten leggen van een zandcement vloer op een betonvloer met vloerverwarming. Het zal om 45 m2 gaan en de vloer is dan leeg (de vloerverwarming zal er dan al liggen). Het liefst voor eind september.

Granito vloer in halletje leggen

Het gaat om een Granito vloer in onze hal, stukje vestibule + hal. Bij elkaar ongeveer 5 a 6 m2. Vloer met sierrandje. Ligt nu een houten vloer onder, weet niet of deze eerst verwijderd moet worden of dat het er overheen gelegd kan worden?

Granito vloer in vestibule leggen

Het laten leggen van een granito vloer, in de vestibule. Het betreft hier een ruimte van ongeveer 1.75 x 1.75 meter. Daarnaast wellicht de vloer bij de keuken, dit betreft een oppervlakte van 2-3 meter.

Laminaat laten leggen

Ik wil graag in mijn nieuwe woning een laminaatvloer laten leggen. Het gaat om een appartement van ±60m2. Ook wil ik graag de ondervloer gelegd hebben en de plinten. Ik wil dit graag in augustus nog gedaan hebben, uiterlijk de 25e. Dit ivm een andere woning waar ik eind augustus uit moet.

Laminaatvloer leggen in appartement

Ik wil graag in mijn nieuwe woning een laminaatvloer laten leggen. Het gaat om een appartement van ongeveer 60 m2 in Haarlem. Het moet in augustus gebeuren, uiterlijk 25 augustus.

PVC vloer leggen

Ik wil graag de vloer in mijn woning vervangen. Het betreft leggen van 2 etages à 50 m2 klik-plaat ondervloer en klik-PVC laminaat. Totaal 100 m2 verdeeld over 4 rechte kamers, een rechte overloop en drie rechte hallen. Er zouden eventueel ook plinten gelegd kunnen worden, maar deze heb ik niet.

Laminaat leggen

Laminaat leggen 15 m2 in slaapkamer. Het tapijt moet worden verwijderd. Geen ondervloer leggen. Bed gedeeltelijk demonteren en opnieuw monteren.

Zandcement dekvloer leggen

Ik zoek iemand die een 36m2 grote vlier waarin vloerverwarming zit af te dekken met zand-cement en dit vlinderen zodat het oppervlak dicht en glad wordt.