Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Haarlem of directe omgeving.

3084 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: grindvloer leveren en aanbrengen, semi droge VBI renovatievloer met vloerverwarming leggen, massief gerookt eiken keuken leveren en monteren, terrazzovloer leggen in een lege woning, vloertegels leggen, pU gietvloer in appartement maken, gietvloer aanbrengen, gietvloer op betonnen ondergrond, vloer in betonlook of beton ciré aanbrengen, grindvloer aanbrengen, grindvloer gieten, siergrind op vloer en trap, marmoleum, vinyl en tapijt leggen, gietvloer aanbrengen, siergrind leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Haarlem:

Granito vloer in jaren '30 huis

Jaren '30 huis waar we in de gang en toilet een Granito vloer willen laten leggen. De vloer waar het op gelegd moet worden is van hout. Toilet circa 100 cm bij 70 cm. Gang in 2 delen, circa 200 cm bij 100 cm m en 170 cm bij 180 cm. Ligt nu nog een houtvloer en ik weet niet goed of het hierop gestort kan worden?

Gietvloer op betonnen ondergrond

Ik wil dat er een gietvloer op de betonvloer gelegd wordt. Het oppervlak is 130 m2.

Ondervloer, laminaat leggen en plinten

Graag wil ik in mijn huiskamer,keuken,en bij de trap nieuwe laminaat en ondervloer laten leggen en hoge plinten plaatsen gaat om 50 vierkanten meters

Granitovloer in de gang aanbrengen

Het leggen van een granitovloer in onze gang. De gang bestaat uit een stuk van 2.80 x 1.80 meter en een stuk van 0.90 x 2.45 meter dus totaal rond de 7.25 meter. Wij willen de uitvoering met brede zwarte rand en daarnaast een kleine zwart witte vierkantjes-rand.

Terrazzo vloer aanbrengen

Een gang vloer 3 m2 doorlopend naar toilet 1 m2 alsmede keuken 3,5 m2 30-er jaren huis zwarte bies en wit grijs beige binnenwerk, betonnen ondervloer met vloerverwarming. Hoe dik is de terrazzo vloer. De werkplek is goed bereikbaar.

Beschadigd parket vervangen

Ik heb op zolder lekkage gehad en moet tussen de 12,5 en 15 m2 parket vervangen. Het parket wat er ligt is massief eikenhout 20 mm dik met messing en groef. Graag zou ik een richtprijs willen hebben voor het verwijderen en opnieuw aanbrengen van de parket vloer hij hoeft niet behandeld te worden. Graag de prijs gespecificeerd inclusief het te leveren parketvloer. Het ligt niet gelijmd maar geslagen. De plint moet los en als er iets uitgezaagd moet worden moet het maar gedaan worden.

Vloer in badkamer storten

Het laten storten van een betonvloer in de badkamer, ongeveer 4 m2.

Laminaat leggen

Ik wil graag op 1 kamer laminaat laten leggen. De kamer is gewoon rechthoekig, de afmetingen zijn: 274 x 560 Eventueel kan de vakman zelf ondervloer en plakplinten leveren.

Zandcement vloer leggen

Het laten leggen van een zandcement vloer op een betonvloer met vloerverwarming. Het zal om 45 m2 gaan en de vloer is dan leeg (de vloerverwarming zal er dan al liggen). Het liefst voor eind september.

Granito vloer in halletje leggen

Het gaat om een Granito vloer in onze hal, stukje vestibule + hal. Bij elkaar ongeveer 5 a 6 m2. Vloer met sierrandje. Ligt nu een houten vloer onder, weet niet of deze eerst verwijderd moet worden of dat het er overheen gelegd kan worden?

Granito vloer in vestibule leggen

Het laten leggen van een granito vloer, in de vestibule. Het betreft hier een ruimte van ongeveer 1.75 x 1.75 meter. Daarnaast wellicht de vloer bij de keuken, dit betreft een oppervlakte van 2-3 meter.

Laminaat laten leggen

Ik wil graag in mijn nieuwe woning een laminaatvloer laten leggen. Het gaat om een appartement van ±60m2. Ook wil ik graag de ondervloer gelegd hebben en de plinten. Ik wil dit graag in augustus nog gedaan hebben, uiterlijk de 25e. Dit ivm een andere woning waar ik eind augustus uit moet.

Laminaatvloer leggen in appartement

Ik wil graag in mijn nieuwe woning een laminaatvloer laten leggen. Het gaat om een appartement van ongeveer 60 m2 in Haarlem. Het moet in augustus gebeuren, uiterlijk 25 augustus.

PVC vloer leggen

Ik wil graag de vloer in mijn woning vervangen. Het betreft leggen van 2 etages à 50 m2 klik-plaat ondervloer en klik-PVC laminaat. Totaal 100 m2 verdeeld over 4 rechte kamers, een rechte overloop en drie rechte hallen. Er zouden eventueel ook plinten gelegd kunnen worden, maar deze heb ik niet.

Laminaat leggen

Laminaat leggen 15 m2 in slaapkamer. Het tapijt moet worden verwijderd. Geen ondervloer leggen. Bed gedeeltelijk demonteren en opnieuw monteren.

Zandcement dekvloer leggen

Ik zoek iemand die een 36m2 grote vlier waarin vloerverwarming zit af te dekken met zand-cement en dit vlinderen zodat het oppervlak dicht en glad wordt.

Polijsten van de badkamervloer

Het polijsten van een badkamervloer van 2 m2.

Vloerbalken vervangen vanwege bruinrot

Wij zitten in het aankooptraject van oude tussenwoning en daarbij is een bouwtechnische keuring verzorgd. Er is vastgesteld dat in 1 houten balk onder de woonkamer sprake is van bruinrot en die balk moet dus worden vervangen. De totale woonkamer meet 4 x 10 meter en de kruipruimte is niet vrij toegankelijk om de totale vloer van onderaf te inspecteren. Wij ontvangen graag een globale prijsindicatie voor het vervangen van die vloerbalk. Daarnaast willen wij weten wat de kosten zijn voor het schoonmaken en eventueel uitzuigen van de kruipruimte. Als laatste willen we weten wat het kost om die vloer van 4 x 10 meter te laten vervangen door een renovatievloer.

PVC visgraat vloer laten leggen

PVC visgraat a 43 m² op de eerste verdieping leggen en op een trap van 13 treden. Uiteraard moet het ook geëgaliseerd worden. Mfloor vloer en de ondervloer is fermacell. 10 augustus krijgt de klant de sleutel, het liefst 11 of 12 augustus de uitvoering.

Vloer storten en afsmeren in badkamer

Voor de renovatie van onze badkamer zoeken we iemand die een betonvloer kan storten, en deze kan afsmeren met afschot voor een inloopdouche. Ook eventueel de badkamervloer kan tegelen. Dit is niet strikt noodzakelijk, maar is een optie. De tegels zelf heb ik al, dit zijn hexagon tegels (ong. 16 bij 12 cm). Rond 27 juli is het loodgieterswerk afgerond, daarna zou de vloer gedaan kunnen worden. Materiaal zouden wij kunnen verzorgen. Het gaat om ongeveer 7 m2. Het liefst nog voor 14 augustus, maar ik begrijp dat het druk is dus ik hoor graag wanneer u ruimte heeft.

Laminaat met ondervloer en platte plinten plaatsen

Ik krijg op 26 juli de sleutel van mijn nieuwe woning. Nadat er daarna behangen is, wil ik omstreeks week 32 een laminaatvloer met ondervloer en platte plinten laten plaatsen. Het gaat om ongeveer 100 m² in diverse ruimtes. Ik zal de materialen zelf aanschaffen. Ik ontvang graag uw offerte.

Vloer van egaline en coating voorzien

Ik wil in mijn nieuwe woning op de anhydrietvloer (met vloerverwarming) egaline laten aanbrengen. Er schijnt een variant te zijn die goed is om op te wonen. Deze wil ik dan (laten) schilderen met betonverf of iets dergelijks. Ik hoor graag of jullie dit kunnen uitvoeren en wat dit ongeveer zal kosten.

Egalinevloer aanbrengen

Ik zou graag een egaline vloer willen aanbrengen in mijn nieuwe appartement. Er dient 60 m2 gedekt te worden verdeeld onder 3 kamers, woonkamer, 2 slaapkamers en gang. Er ligt een nieuwe anhydrietvloer met vloerverwarming in, hierover wil ik een egaline vloer laten leggen om op te leven. Daarna (laten) schilderen/coaten met een betonverf oid. Wie kan dit doen? En wat zouden de kosten hiervan zijn?

Laminaat met beschadigingen herstellen

Door beschadeging moeten er een paar planken verlegd worden. Klein klusje wie heeft er tijd. Wij wonen in Haarlem.

Zandcementvloer over vloerverwarming smeren

Ik ben op zoek naar een collega vakman die 60 m2 zandcementvloer kan smeren over een vloerverwarming. Er zal een laag van 5 cm geplaatst moeten worden. Het werk moet binnen 3 weken uitgevoerd worden.