Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Egmond aan den Hoef te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Egmond aan den Hoef heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Egmond aan den Hoef u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Egmond aan den Hoef of directe omgeving.


Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Egmond aan den Hoef bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: betonvloer bewerken (1200 m2), vervangen betonvloer door geïsoleerde vloeren met vloerverwarming, dekvloer over vloerverwarming realiseren, vloercoating en gietvloer, marmeren vloer en vloerverwarming aanbrengen, vloer in kelder leggen, betonvloer/Broodjesvloer, prijsindicatie gietvloer, gietvloer circa 160 m2, vloerbalken vervangen, vBI ps renovatievloer aanbrengen, woonkamer, hal en keuken betegelen, egaliseren+PVC vloer lijmen 146m2, het egaliseren van een vloer, met egaline, aanbrengen zandcement dekvloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Egmond aan den Hoef staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Egmond aan den Hoef:

Keuken

Keuken 25 m2, 1cm egaliseren tbv tegelwerk

Houten vloer vervangen door een geïsoleerde betonvloer

Wij zitten in het aankooptraject van een hoekwoning uit bouwjaar 1968. Er is een bouwtechnische keuring gedaan, waarbij is gebleken dat er schimmel zit in de balken van de houten vloer op de begane grond. Wij willen graag een globale prijsindicatie ontvangen van de vervanging van de houten vloer van in totaal 56 m² door een geïsoleerde betonvloer. Het gaat om een woonkamer van 30 m², hal van 6 à 7 m² en een bijkeuken van 9 m². In de keuken ligt al een betonvloer. De metalen gasleiding die in de vloer zit moet ook worden vervangen door kunststof.

Laminaat leggen in een chalet

Namens de eigenaar van een chalet op een recreatiepark wil ik een offerte aanvragen voor het leggen van een laminaatvloer. Er ligt in het chalet van 53 m² nu zeil, dat verwijderd moet worden. Daarna moet er ondervloer worden geplaatst en laminaat met plintjes. Er mag een aanbieding worden gedaan voor de levering en plaatsing van laminaat in een licht kastanje kleur.

Laminaat leggen op de vloer

Wij zijn ons aan het oriënteren op de kosten voor het leggen van een laminaat vloer. Wat zijn bij jullie de kosten om een laminaatvloer te laten leggen? Het gaat om ongeveer 43 m2.

Laminaatvloer leggen

Laminaat leggen ongeveer 40 m2. Alle materialen zijn geregeld. Het gaat om een ruimte op de begane grond. Vloer is van plavuizen tegels, daar moet het op komen te liggen. Geen vloerverwarming.