Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor vloer met plavuizen egaliseren:

Vloer met plavuizen egaliseren

50 m2 egaliseren. Ondergrond zijn nu plavuizen. Er komt een laminaatvloer op van 10 mm
Onze klant uit Den Helder (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer met plavuizen egaliseren uit heel Nederland:

Vloer egaliseren en PVC vloer leggen

Er liggen nu plavuizen in het huis. We willen graag hieroverheen PVC vloer laten leggen en willen hier graag een vrijblijvende offerte voor opvragen.

Laminaatvloer leggen

De klus bestaat uit het leggen van een Laminaatvloer en ondervloer in de keuken en bijkeuken in elkaar overlopend, de keuken Is een oppervlakte van 11 vierkante meter, en de bijkeuken zo'n 8 vierkante meter. Ook moet er een ondervloer gelegd worden. Daarbij alle hoge plinten, ongeveer 16 meter. De vloer wordt geëgaliseerd, liggen nu nog plavuizen op.

Deur verplaatsen, vloerverwarming met plavuizen leggen en wanden opknappen

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. De oppervlakte van de beneden verdieping is ongeveer 80 m2. Ik wil een deur verplaatsen, naar een dragende binnenmuur. Vloerverwarming aanleggen. De oude vloer (deels parket en deels plavuizen) moet worden verwijderd. De Vloerverwarming moet worden ingefreesd en daarna voorzien worden van plavuizen (gehele onderverdieping). Muren in overleg geheel opnieuw bewerken of diverse beschadigingen wegwerken (idem plafond)- gaten dichten. Plafond hoogte is 2.40 meter. Graag een offerte exclusief de aanschaf van plavuizen.

Vloer verwijderen, egaliseren en zetten

Opp. Is ong. 50/52m2 van plavuis met daaronder vloerverwarming (niet bekend of het is gefreesd en of het in het cement zit). De plavuizen zitten vast met cementlijm. Bij het verwijderen van de plavuizen, graag de ondergrond egaal maken en nieuwe tegels erop zetten. De woning bevindt zich in een appartement op de 7e verdieping. Er is een lift aanwezig in het complex.

Badkamer en toilet betegelen en begane grond

We hebben nieuwbouw woning die casco opgeleverd wordt. Wij willen de badkamer (2.3 x 2.10 meter) en toilet (2 x 2 meter) graag laten betegelen. En installeren van de gehele badkamer. Tevens willen we een plavuizen vloer leggen op de begane grond van ongeveer 60 m2.

Vloer op de begane grond egaliseren

Het egaliseren van ongeveer 55 m2 op de begane grond. Plavuizen gaan er nog eerst uit. Een offerte inclusief verwijderen van de plavuizen vloer. De vloer loopt een klein beetje af.

Vloer na freeswerk egaliseren

Graag zou ik willen weten wat het kost om de vloer uit te frezen, leggen van de vloerverwarming, een deklaag aanbrengen en afwerken met eventueel plavuizen of PVC. Het gaat om en oppervlakte van circa 50 m2.

Grindvloer over bestaande plavuizen aanbrengen

Grindvloer over bestaande plavuizen. Vloer moet eerst geëgaliseerd? Oppervlakte van de vloer is circa 55 m2.

Plavuizen verwijderen, vloer egaliseren en PVC-vloer leggen

Ik wil mijn benedenverdieping voorzien van een nieuwe vloer. Het betreft ongeveer 50 vierkante meter. Er liggen op dit moment plavuizen in die verwijderd moeten worden. Vervolgens wil ik er waterbestendig laminaat in hebben. Graag zou de klant in de offerte ook willen weten wat de eventuele kosten zouden zijn voor vloerverwarming.

Uitbouw achterzijde woning

Het koopcontract is getekend en wij zouden graag een uitbouw willen realiseren aan de achterkant van de woning van ongeveer 5 meter breed, 2. 5 meter diep. De huidige glazen schuifpui wil ik graag in de nieuwe achterpui plaatsen. De wanden en de plafond dient te worden gestuukt. In de woning ligt nu een plavuizen vloer, deze dient te worden vervangen en dan geëgaliseerd. Dit is ongeveer 40 m2 groot. De huidige vloerverwarming dient te worden uitgebreid. De uitbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden.

Partners

Partners van Casius