Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor vloer met plavuizen egaliseren:

Vloer met plavuizen egaliseren

50 m2 egaliseren. Ondergrond zijn nu plavuizen. Er komt een laminaatvloer op van 10 mm
Onze klant uit Den Helder (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer met plavuizen egaliseren uit heel Nederland:

Tegelvloer in rijtjeshuis vervangen

Glasplaat van de oven is stuk gesprongen waardoor de vloer beschadigd is. Ik wil graag de woonkamer, keuken en hal laten betegelen met door mij aan te schaffen plavuizen. Deze zijn direct leverbaar. De oude tegels moeten er eerst uit. Er ligt vloer verwarming onder dus dat moet wel voorzichtig gebeuren. Het gaat om 43 m2. De verzekering zal de kosten dekken, daar moet dus eerst een offerte voor gemaakt worden.

Siergrindvloer leggen

Ik wil graag een siergrindvloer van ongeveer 50 m2 laten leggen in mijn woning. Op dit moment ligt er laminaat met daaronder beton en plavuizen. Kunt u aangeven of de plavuizen vloer kan blijven liggen of dat deze verwijderd dient te worden.

Vloer betegelen met oude Harlinger plavuizen

Ik wil de gang vloer laten betegelen met geglazuurde oude Harlinger Plavuizen 20 bij 20 bij 1, 5 centimeter. De tegels worden aangeleverd door Harlinger Plavuizen in verschillende kleuren en dienen in wildverband gelegd te worden op een betonvloer.

Vloer over de plavuizen egaliseren

Ik wil 65 m2 aan vloer geëgaliseerd hebben in de woning. Ik ga er namelijk pvc overheen leggen.

Zandcementvloer met vezels aanbrengen

In uitbouw van 4 meter diep x 13,5 meter breed met piepschuim broodjes en ruwe betonvloer zandcementvloer aanbrengen van ongeveer 5 cm dik voor ongeveer 2/3 over vloerverwarming op netten met isolatiefolie en 1/3 zonder vloerverwarming. Er komen 2 binnenmuren van elk 4 meter dus vloer voor 3 ruimtes. Vloer verwarming en plavuizen gaan we zelf leggen

Vloer egaliseren

Ik wil mijn 50 m2 vloer egaliseren. Dit moet in een bestaande ondergrond met plavuizen nieuwe afdekking klik PVC. Moet dit voor of na het plaatsen van vloerverwarming? Eventueel erna met het vullen van sleuven inbegrepen met de prijs.

Plavuizen vloer verwijderen

Dubbele vloer verwijderen. Het gaat om 2 plavuizen vloeren op elkaar met vloerverwarming in de huiskamer, keuken en gang. 5 meter bij 11,50 meter ongeveer.

Laminaat over plavuizen leggen

Ik wil ongeveer 40 vierkante meter laminaat gelegd hebben. Watervast laminaat ook in de keuken. Dempende ondergrond, omdat wij een hond hebben. De woonkamer heeft een deur, het toilet, en kelderdeur. Het laminaat willen wij op de bestaande plavuizen leggen. De woonkamer is een oppervlakte van ongeveer 21 vierkante meter en het is een dragende vloer, desondanks liggen de plavuizen nog strak...

Tegels in cement verwijderen en vloer egaliseren

Een groot deel van de plavuizen (gelegd in de cement 10 jaar geleden) laat los van de ondervloer. In de woonkamer (30 m2) waren de tegels al compleet losgelaten met cement van de ondervloer. Deze Tegels zijn al door mijzelf verwijderd. In de keuken, gang en toilet zitten de tegels nog wel goed vast maar moeten daarom wel verwijdert worden om een nieuwe vloer aan te brengen. Het gaat over het verwijderen van plavuizen in de keuken (15 m2), gang(8 m2) en toilet (1m2). Waarschijnlijk zal de vloer dan ook geegaliseert moeten worden na het verwijderen van de tegels.. In de onder (bouwvloer) zit vloerverwarming, Dus niet in de cement waarin de plavuizen zijn gelegd. Keuken is aanwezig dus 1e tegel onder de keukenkastjes verwijderen is voldoende.

Plavuizen vloer verwijderen, afvoeren en egaliseren

Een groot deel van de plavuizen (gelegd in de cement 10 jaar geleden) laat los van de ondervloer. In de woonkamer (30 m2) waren de tegels al compleet losgelaten zijn inclusief cement van de ondervloer. Deze Tegels zijn al door mijzelf verwijderd. In de keuken, gang en toilet zitten de tegels nog wel goed vast maar moeten daarom wel verwijderd worden om een nieuwe vloer aan te brengen. Het gaat over het verwijderen van plavuizen in de keuken (15 m2), gang (8 m2) en toilet (1 m2). Waarschijnlijk zal de vloer dan ook geëgaliseerd moeten worden na het verwijderen van de tegels. We willen daarna laminaat aangebracht hebben over dit oppervlak. Laminaat is nog niet besteld. In de onder (bouwvloer) zit vloerverwarming, dus niet in de cement waarin de plavuizen zijn gelegd. Keuken is aanwezig dus 1e tegel onder de keukenkastjes verwijderen is voldoende. We zoeken iemand die de vloer in de gang en keuken kan verwijderen, de vloer egaliseert en een nieuwe vloer kan plaatsen.

Partners

Partners van Casius