Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Castricum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Castricum heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Castricum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Castricum of directe omgeving.

343 klanten uit Castricum bevelen een bij Casius in Castricum aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Castricum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: bestaande houten vloer vervangen voor betonvloer, houten vloer vervangen door betonvloer met vloerverwarming, anhydrietvloer schuren 150 m2, betonlook vloer over tegels laten leggen, isolatievloer met vloerverwarming plaatsen, beton storten en vlinderen 40 m2, moderne topvloer laten leggen, grindvloer begane grond aanleggen, siergrindvloer leggen, garagevloer vervangen, houten vloer verwijderen en laminaatvloer realiseren, vloer balken verstevigen, garage pad aanleggen, beton vloer storten, dichten varanda tussen woning en berging en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Castricum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Castricum:

Laminaat en plinten leggen

Ik wil in mijn hal, woonkamer en slaapkamer laminaat leggen. Met de plinten. Het gaat om ongeveer 58 m2 in totaal. de ondervloer die er ligt is hopelijk nog goed. Dat weet ik pas als ik de huidige vloer eruit heb gehaald. Als de ondervloer niet goed meer is, dan wil ik die ook laten leggen.

kantoorverdieping vloertegels verwijderen

Ik zoek een klusjesman voor het verwijderen van 1280 m2 aan tapijttegels inclusief het afvoeren daarvan. De tegels liggen in een pick-up lijm. De tegels hebben een zandcementdekvloer als ondergrond.

Vloerbedekking verwijderen van trap en overloop

Gelijmde vloerbedekking verwijderen van trap 12 treden en overloopje. Totaal ca 12 m2. Inclusief afvoeren.

Plavuizen verwijderen en vloer egaliseren

We hebben een woning gekocht met ongeveer 60 vierkante meter plavuizen die eruit moeten. Graag ontvangen wij een offerte voor de verwijder- en sloopkosten. Het gaat om de huiskamer en keuken op de benedenverdieping.

Beton storten voor tuinhuisje

Ik wil een fundering laten leggen voor een tuinhuis. Het gaat om een oppervlak van 15 m2. De fundering moet 10 cm dik worden en de locatie is 10 meter van de weg vandaan.

Terrazzo badkamervloer maken

Wij overwegen een terrazzovloer in onze badkamer. De oppervlakte is ongeveer 14 m2 en dient in 2 kleuren, zwart/wit, met een blokjesrand uitgevoerd te worden. Kunt u een prijsopgave geven?

Granito vloer in hal laten leggen

Wij overwegen om onze tegelvloer in de hal van een jaren '30 woning te vervangen door een granito vloer. De oppervlakte van de hal is ongeveer 9,7 vierkante meter en van de keuken 4 vierkante meter (totaal ongeveer 14). Wat zouden de kosten hiervan zijn? Het gaat dan om een traditionele jaren '30 vloer met zwarte rand en licht van binnen. De huidige tegels liggen naar mijn weten verlijmd. Bij voorbaat veel dank voor uw reactie en met vriendelijke groet!

Laminaat leggen en vloer egaliseren

Laminaat laten leggen, vloer egaliseren. Het betreft nieuwbouw woning en het gaat om 107 m2, 2 boven verdiepingen.

Verlijmd tapijt verwijderen

Ik heb gisteren de sleutel gekregen van mijn nieuwe woning en

Natuursteen vloer en PVC of laminaat leggen

Wij hebben een nieuwbouwwoning en willen hier een marmer tegelvloer in hebben. Het betreft 74 m2. Op 2 verdiepingen wil ik graag laminaat of PVC in hebben en dat zal 203 m2 zijn. Zal wellicht iets van voorwerk gedaan moeten worden (egaliseren of iets dergelijks).

Beton ciré op de vloer aanbrengen

Graag ontvang ik een indicatie voor het aanbrengen van beton ciré over een tegelvloer met daaronder vloerverwarming. Het gaat om de vloer in de woonkamer, hal en toilet. De oppervlakte is ongeveer 55 m2. De wanden van het toilet wil ik ook graag laten behandelen. Dit is ongeveer 1 m2.

Betonlook vloer laten aanbrengen

Ik wil graag een betonlook vloer voor 75 m2 in een appartement op 1 hoog.

Laminaatvloer aankopen en laten leggen

Laminaatvloer kopen en leggen incl plinten plus minus 10 x 5 meter

Vinyl clicklaminaat laten leggen

Ik wil graag 28 m2 vinyl click laminaat met geïntegreerde ondervloer leggen in de gang en de aansluitende slaapkamers (2 x). De oude vloer verwijder ik zelf.

Vloer egaliseren in een nieuwbouwhuisje

Betreft nieuwbouw huis, nog onbewoond. Ongeveer 70-75 m². Huidige vloer: beton + Schönox AS laag. Verzoek: vloer egaliseren voor afwerking met betonverf. Op donderdag kan de klant er zelf bij zijn, of anders 's morgens heel vroeg.

Laminaat laten leggen

Ik HEB EEN HUISKAMER VAN 39 VIERKANTE METER. Ik HEB ALLE BENODIGHEDEN AL. 14 PAKETTEN INHOUD 6STUKS

Egaliseren betonvloer woning

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten egaliseren van de betonvloer in onze woning, de woning zal bij aanvang van de werkzaamheden leeg zijn. Het gaat om de vloeren in de hal, woonkamer, slaapkamers en keuken. De woning is gelijkvloers. Er zal ongeveer 2 mm moeten worden uitgevuld over 160 m2. Naar verwachting kunnen de werkzaamheden half maart worden uitgevoerd.

Verlijmd zeil op de vloer verwijderen

Het verwijderen van een volledig verlijmde zeilvloer op betonvloer in een kamer 1e verdieping hoekwoning, ruimte is 3.80 meter bij 4.05 m2.

Betonnen garagevloer schilderen

Het betreft een offerte aanvraag om een 130 m2 grote betonnen garagevloer grijs te laten schilderen. In deze garage komen auto's te staan. Begin januari krijg ik de sleutel van het pand en wil ik de werkzaamheden graag laten uitvoeren.

Deurmat laten snijden

Ik wil een deurmat laten snijden in huis. Door het vloerluik heeft de deurmat een afwijkend formaat. Er ligt een eiken parket vloer.

Terrazo vloer in hal

In onze nieuwe woning willen we in de hal een Terrazzo vloer met de zwarte buitenrand dan de zwart wit mozaïek en dan de zwart witte binnen vulling. Het is geen groot oppervlak, maar zitten wel wat bochtjes in. Het gaat om ongeveer 6.50 - 8 m2.

Gietvloeren in de woning aanbrengen

Voor 100 totmeter woonkamer en 50 meter slaapkamers

Kunststof kliklaminaat leggen

Plaatsen kunststof klik laminaat, PVC, 45 m2. Geen ondervloer. De ondergrond is glad en geschikt om de vloer op te leggen. Rechttoe rechtaan leggen. Er zijn geen obstakels: hangende radiatoren en geen hoeken in de ruimte. De leginstructies zal ik u aanleveren. Ik wil een totaalprijs of een prijs per uur van u vernemen. Uitvoering op 28 september a.s.

Laminaatvloer laten leggen

Ik graag laminaat gelegd in de woonkamer, keuken en de gang totaal 40 vierkante meter. Over olavuizen.

Renovatie betonnen vloer en dorpels garage

Ik wil dat de betonnen vloer en betonnen dorpels worden gerenoveerd. De vloer is 4 x 8 a 9 meter in totaal, minus de smeerkelder van 3 m2. Ik zie nu al scheuren en de bewapening is ook zichtbaar. De dorpels zijn ongeveer 80 cm breed. De vloer bestaat uit een rijvlak met in het midden een smeerkelder voor onderhoud van een auto. Daar zitten ook twee dorpels.