Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Bussum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Bussum heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Bussum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Bussum of directe omgeving.

673 klanten uit Bussum bevelen een bij Casius in Bussum aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Bussum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: diverse vloeren leggen in kantoorpand, repareren parketvloer (dansvloer feestzaal), laminaat voor de verzekering, broodjesvloer laten leggen, kruipruimte vullen met schuimbeton en vloerverwarming infrezen, fermacell vloer plaatsen met vloerverwarming, waterschade aan laminaat, reno acero vloer plaatsen in woning, betonvloer egaliseren, impregneren en verven, laminaat leggen in de woonkamer en de hal, vbi renovatievloer met vloerverwarming semi droog, schuimbeton aanbrengen, laminaat laten leggen, tegelvloer leggen, verzakte vloer in woonkamer herstellen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Bussum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Bussum:

Houtenvloer lichter maken

Ik wil de houten vloer op onze beneden verdieping lichter maken. De vloer zit nu in donkere olie. Dat moet een lichte/whitewash kleur worden. Ik wil graag objectief advies, het liefst op of rond de 750 euro. Het gaat om zo'n 90 vierkante meter oppervlakte.

Granito op de vloer aanbrengen

De keuken, apart, heeft een ondergrond van Fermacel platen met vloerverwarming op houten balken. De hal, berging en toilet heeft de zelfde ondervloer met in het toilet en de berging een betonvloer met vloerverwarming. De totale oppervlakte is 22 m2. Hier zou ik graag een Granito vloer laten aanbrengen.

Parketvloer schuren

Het betreft het schuren van een parketvloer in 1 kamer. De oppervlakte is 30 m2 en de kamer is leeg.

Garagevloer storten en vlinderen

Graag ontvang ik een offerte voor het storten van een vloer en vlinderen in een garage. De oppervlakte is ongeveer 50 m2 en de dikte van de vloer zal 6 a 7 cm moeten worden.

Nieuwe betonvloer souterrain

Voor een klant van mij zoek ik een oplossing voor een nu slechte vloer waar vochtdoorslag een probleem is. Ik wil graag weten of een nieuwe betonvloer hier een oplossing is. En zo ja wat deze ingreep kost. Het gaat dan om het verwijderen van bestaande terazzo vloer en het aanbrengen van een (geisoleerde? ) betonvloer. Oppervlak is 26,5 m2. Aanlsuitend is er een tweede ruimte van ca 18 m2. Graag zou ik de meerkosten willen weten om deze vloer ook te doen.

Cementdekvloer verwijderen

Er moet een cementdekvloer verwijderd worden van 90m2 (de totale oppervlakte van de benedenverdieping van een woning van oorspronkelijk ca 1870). Het verwijderen is voor het plaatsen van vloerverwarming met isolatie. Gelieve niet te bellen. In eerste instantie alleen contact via mail.

Granito vloer maken

In de hal, vestibule, van 2.50 m2 en het toilet van 1 m2 wil ik graag een granito vloer laten plaatsen.

Vloer egaliseren in appartement

Graag wil ik mijn vloer laten egaliseren, 55 m2. Appartement uit 1956, 1 hoog, betonnen vloer. De vloer is gedeeltelijk geëgaliseerd. Voordat mijn nieuwe vloer click pvc erop kan moet deze op juiste wijze volledig geëgaliseerd zijn. Welke prijs rekent u hiervoor? Op welke termijn kunt u dit realiseren?

Vloerbedekking verwijderen

Van 2 trappen (24 treden) en twee overloopjes de (onder) vloerbedekking laten verwijderen zodat er nieuw tapijt gelegd kan worden. Betreft dichte trappen, wat op de stootborden zit kan er zo af, de rest zit gelijmd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Egaliseren van een betonnen vloer

Egaliseren betonnen vloer, gehele appartement 65 m2

Terrazzovloer met sierrand leggen

In de hal van ongeveer 5 a 6 m2 oppervlakte wil ik een Terrazzo vloer laten leggen met hierom heen eer sierrand. De onder grond is van beton.

Gietvloer in een kleine badkamer aanbrengen

Een kleine badkamer reeds voorzien van Fermacell platen wil ik graag voorzien van een witte epoxy gietvloer.

Granito vloer in de hal leggen

We hebben een nieuw huis gekocht, jaren '30 in Bussum, en willen wellicht een granito vloer in de hal laten leggen. Het gaat om ongeveer 7,5 m². (wit met zwarte rand). Het idee is dat het een oude uitstraling krijgt en lijkt alsof het er al even ligt. Begin oktober krijgt de klant de sleutel van dit huis.

Stort- / gietvloer laten aanleggen

Graag ontvangen wij een indicatie prijs voor het laten aanleggen van een gietvloer voor woongebruik. De begane grond is 5.50 meter breed en 7.15 meter lang. Optioneel zouden wij ook graag willen weten wat de kosten zijn voor de eerste verdieping.

Granito vloer in hal leggen

Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat in onze hal een Granieten/Terrazzo vloer kan leggen. De ondergrond is beton waar tegels gelegen hebben. - Op welke termijn zou dit kunnen? - Hoe lang duren de werkzaamheden? - Moeten we nog ergens rekening mee houden? - Is het verstandig om ook de WC ruimte te doen? - Wat zijn de kosten? De hal is 4.33 x 2.28 meter maar er zit een trap bij. Ik kan een plattegrond aan u sturen. Alvast bedankt voor de informatie. Met vriendelijke groet.

Vloer egaliseren in een appartement

Wij gaan op 6 maart verhuizen naar onze nieuwe woning en wilden daar vandaag een laminaatvloer laten leggen. Er blijkt een groot probleem te zijn met de vloer, deze is erg ongelijk. Voordat er laminaat gelegd kan worden moet er ongeveer 1 cm egaline over een vloer van 46 m² worden aangebracht. Ik begrijp dat dit voor 6 maart niet meer zal lukken, maar ben wel op zoek naar bedrijven die ons hier zo snel mogelijk mee kunnen helpen. Het gaat om een appartement op de 3e verdieping. Ik ontvang graag uw offerte.

Gietvloer met vloerverwarming aanleggen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een gietvloer en het aanleggen van vloer verwarming. Het is maximaal 40 vierkante meter, de woning is ongeveer 7 bij 6 meter minus de trap, hal en wc. Er ligt nu een laminaat vloer die wordt verwijderd, hieronder ligt een een betonnen vloer met zandcement deklaag van 3 cm dik.

Granito vloer in de badkamer aanbrengen

Kunt u mij vrijblijvend een indicatie geven voor het leggen van circa 10 m2 granito vloer in onze nieuwe badkamer? Graag ontvang ik een prijs zonder en met rand. De ondervloer is een betonvloer en deze wordt de komende weken gegoten. Het betreft een vrijwel rechthoekige ruimte.

Laminaatvloer laten leggen

Er dient een laminaatvloer en plakplinten gelegd te worden. De oppervlakte is ongeveer 28 m2. Graag ontvang ik van de vakman advies of er een ondervloer gelegd dient te worden.

Ondervloer, laminaat en plinten leggen

Graag het leggen van 40 m² laminaat, inclusief ondervloer/plinten et cetera.

Gietvloer gecombineerd met vloerverwarming

We zijn op zoek naar gietvloer voor een maisonnette tussen de 3e en 4e etage, ongeveer 70 m2.

Zandcementdekvloer of betonvloer aanbrengen

Wij gaan zelf vloerverwarming leggen in onze aanbouw en willen dit afwerken met een een zandcementvloer of eventueel met beton. Wij zouden heel graag meer informatie willen hebben over de betonvloer, kan dit ook over vloerverwarming en is dit waterdicht? Moet je dit nog afwerken of is dit ook mooi als eindlaag. Kunt u een offerte voor ons maken van zowel een zandcementvloer en een betonvloer? Het gaat om een oppervlakte van 32 m2.

Verwijderen vloerbedekking en nieuwe vloerbedekking

In onze slaapkamer ligt een vloerbedekking die wij willen vervangen. Het betreft een ruimte van 4. 00 meter bij 3. 78,5 meter. Het heeft een betonnen vloer en is lastig los te krijgen (we hebben het zelf wel geprobeerd, maar krijgen het niet goed los, een soort jute laag en de lijm blijven op de vloer achter). Voor de duidelijkheid stuur ik een foto mee. Wat kost het om dit te laten verwijderen en verkoopt u ook vloerbedekking? Of alleen harde vloeren?

Schuren van een eikenhouten vloer

Zelf hebben we het massief eikenhouten parket gelegd. Het schuren hiervan met een groot apparaat vinden we wat spannend, dus we zouden dit graag zo snel mogelijk laten doen. Het gaat om de benedenverdieping met een oppervlakte van 40-50 m².

Laminaat en ondervloer leggen

Ik wil graag op de bovenverdieping laminaat inclusief een ondervloer laten leggen. Het betreft 3 slaapkamers en een overloop van in totaal rond de 40 m2. Het is de bedoeling van de vloer overal wordt door gelegd (zonder dorpels die er nu wel liggen). De ondervloer en laminaat zullen wij in huis hebben. Het leggen ervan zou donderdag 26 mei einde van de dag klaar moeten zijn. Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden.