Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor dekvloer garage aanbrengen:

Dekvloer garage aanbrengen

In de garage dient er een nieuwe dekvloer op de betonvloer aangebracht te worden. De oppervlakte is ongeveer 15 m2.
Onze klant uit Blaricum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dekvloer garage aanbrengen uit heel Nederland:

zandcement vloer

Wij zijn bezig met een grootschalig renovatie project waar bij de dekvloer er uit is gehaald, zodat vloerverwarming aangelegd kan worden. Het idee is om op 15 juli de vloerverwarming te laten leggen, en dat dan op 17 juli de zandcement vloer hierop gestort kan worden. Exacte dikte is lastig voor ons te bepalen maar als indicatie gaan we uit van 5 cm. Oppervlakte begane grond is 92m2. Omdat de garage inpandig is willen we deze graag laten aansluiten qua hoogte. Garage betreft 15m2. We horen graag van jullie.

Epoxyvloer op cement dekvloer garage nieuwbouw

Ik wil epoxyvloer in garage op cement dekvloer. Ca 32m2. Betreft pas opgeleverde nieuwbouw woning.

Epoxyvloer

Wat kost een epoxyvloer in de garage. Afmeting is ca 8x4 m (32m2) Ondervloer is beton met een dekvloer

Garage vloer cement storten

Ik wil graag een cement dekvloer 40mm gestort hebben op een 12cm beton vloer. Wel mag het eventueel nog eerst nog geëgaliseerd worden.

Aanleg van hoofdverwarming en combineren met bestaande verwarming

Bewoonde situatie (drive-in woning) met zandcement dekvloer. Het betreft aanleg van hoofdverwarming voor de helft van de woonkamer, in totaal ca. 16 M2. In de andere helft is al vloerverwarming met 3-groeps verdeelunit (16 mm buis) in de inpandige garage. De uitbreiding qua aansluiting op de CV installatie bvk combineren met de bestaande verwarming dmv vervangen bestaande verdeelunit door een met meer (6 ipv 3) groepen voor de combinatie. De huidige plaats van de verdeelunit is ook erg geschikt voor de uitbreiding.

Egaliseren uitbouw

Vloer met ongeveer 2.5 cm ophogen in nieuwe keuken(ex garage), om zo op gelijke hoogte te komen met bestaande houten vloer in woonkamer. De huidige vloer is een cementen dekvloer (2007). 36 m2 totaal

Fundering voor uitbouw realiseren

Wij willen een aanbouw realiseren van 2,8 x 5,5 meter aan de achterzijde van mijn nieuwe woning. De achtertuin is uitsluitend bereikbaar via de garage en heien is waarschijnlijk niet noodzakelijk omdat ik het bij een enkele woonlaag hout met een plat dak en een houtskelet constructie. Het gaat alleen om het plaatsen van een fundering inclusief dekvloer. Kunt u mij een prijsindicatie sturen?

Vloerverwarming leggen

Ik wil graag vloerverwarming laten leggen. Het is 2 x 20m2 ( 4,2 x 5 meter en 3,5 x 4,5 meter ) in een splitlevel woning met betonnen vloeren met dekvloer, tussen de vloeren (in de garage) is ruimte voor de verdeelunit. Voorwerk doe ik allemaal zelf.

Herbestraten garage

Ik heb een garage van ongeveer 5 x 6 meter, waar momenteel stoeptegels in liggen. De hele vloer ligt scheef, de tegels zijn her en der verzakt en er komt op bepaalde tijden veel vocht naar boven. Ik heb naar verschillende oplossingen gekeken om de garagevloer netjes te krijgen. Beton storten, houten balken en een dekvloer et cetera. Maar wellicht is opnieuw bestraten ook een oplossing. Qua werkzaamheden denk zelf aan: bestaande tegels eruit, stuk afgraven (en zand afvoeren), (vijver)folie erin, stopzand erop, trillen en tegels erin. Op zich vind ik de bestaande tegels prima, maar als er zwaarwegende argumenten zijn om nieuwe tegels te nemen dan is dat te bespreken. Hoor graag jullie ideeën, en eventueel een offerte. Bel me gerust even om te overleggen.

Cement dekvloer storten in de garage

Ik heb een nieuw gebouwde garage en daar moet nog een cement dekvloer in aangebracht worden op een gewapende betonvloer. Oppervlakte is circa 22.5 m2. De dikte van de vloer moet circa 5 cm zijn. Gevlinderd of geschuurd afwerken (glad).