Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor vloer storten:

Vloer storten

Voor ons tuinhuis willen we een betonen vloer gegoten hebben. De afmeting is 3.50 x 12 = 42 m2. Locatie is goed bereikbaar. We hebben een oprit van 3 meter breed.
Onze klant uit Blaricum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer storten uit heel Nederland:

Betonvloer storten

Ik wil graag een betonnen vloer laten storten in een ruimte van ongeveer 46 vierkante meter met een hoogte van ongeveer 8 a 10 cm. Het voorwerk, waaronder het uitgraven, waterpas maken, zeil/folie, isolatie, leidingen en vloerverwarming zijn al door mij gedaan. Er is geen kruipruimte. De vloer komt direct op het zand. Het gaat dus om het storten van beton en het zo glad mogelijk maken. Het liefst met beton dat redelijk snel droogt. Er is geen kruipruimte. De vloer komt direct op het zand. Graag zou ik een offerte willen ontvangen.

Fundering maken voor nieuwbouwhuis

Wij willen een nieuwbouwhuis maken, nu is hier een fundering voor nodig. De maten van het huis zouden 8m bij 12m worden. Laagvloers met platdak. Nu is onze vraag wat voor soort fundering hebben we hier voor nodig? Ondergrond is zand, en we zouden eventueel de vloer gelijk mee kunnen storten.

Fundering op staal met PS combinatievloer aanleggen

Voor een aanbouw aan mijn woning ben ik op zoek naar een bedrijf dat de fundering kan aanleggen. Bekisting voor stroken, betonijzer vlechten en beton storten. Tevens muurtjes metselen, liggers en broodjes plaatsen en de vloer storten. Afmeting van de vloer is ongeveer 4 x 6 meter. De stroken zijn 80 cm breed en 20 cm hoog. Aanlegniveau met een peil van 85 cm. Omgevingsvergunning is aangevraagd. Bouwtekeningen en constructierapport beschikbaar.

Kalkkorrels in kruipruimte storten

Ik wil graag, onder de vloer van mijn woonhuis 35 cm kalkkorrels laten storten over een oppervlak van ongeveer 60 m2.

Betonvloer op de garagevloer aanbrengen

Wij willen graag in onze dubbele garage van ongeveer 36 m2 een betonvloer laten storten. Op dit moment ligt er een stoeptegelvloer op wit zand. Wij hebben gekeken op verschillende plekken in de garage en de diepte tot aan de klei is overal ongeveer 1,1 tot 1,2 meter. Het is een halfsteens garage. Er zit geen kruipruimte o.i.d. onder dus indien nodig moet er ook een juiste drager gecreëerd worden voor de betonnen vloer. Wij zoeken iemand die dit van begin tot eind voor ons in orde kan maken.

Fundering en vloer voor aanbouw storten

Onze aannemer heeft 2 weken voor aanvang werkzaamheden afgemeld en nu zijn wij dus met spoed op zoek naar een bedrijf die voor ons de fundering en vloer voor onze aanbouw kunnen storten. De maat van de uitbouw word 8 meter breed en 3 meter diep, er kan gebouwd worden op staal en hoeft dus niet geheid te worden. Datum aanvang werkzaamheden 14-02 Wij zijn dus op zoek naar een prijsopgave en een bedrijf die dan ook daadwerkelijk tijd heeft om dit te doen, alle andere werkzaamheden zijn inmiddels al daarop afgestemd.

Betonfundatie voor houten schuur maken

Wij gaan een houten schuur/garage in onze achtertuin plaatsen van 550 x 500 cm (h 400 cm). Hiervoor zouden we een gewapende betonfundatie, welke tevens als nette vloer gebruikt kan worden, geplaatst willen hebben. De dikte van de fundatie zou ca. 20 cm aan de randen moeten zijn en mag als vloer wat minder dik zijn. De schuur heeft een oversteek van ca. 75 cm. Onder de oversteek komen 3 hardhouten palen te staan van 15,5 x 15,5 cm die ook (eventueel met poeren) gefundeerd moeten worden. Graag ontvangen we hiervoor een offerte. Bij opdracht kan er vanzelfsprekend een tekening met exacte maatvoering worden gestuurd. De tuin is goed bereikbaar aan de achterzijde. In onze achtertuin dient een L 5,75 x 5,5 x H 0,4 meter uitgegraven te worden t.b.v. een betonfundatie van 5,5 x 5 x 0,2 meter voor een nieuw te plaatsen houten garage. Vervolgens storten van H 0,2 meter wit zand over een oppervlakte van 5,5 x 5 meter en H 0,4 m over een oppervlakte van 0,75 x 5,5 meter. Plaatsen bekisting, etc. voor het storten van het beton. De fundatie (gewapend) zal tevens als vloeren dienen van de schuur. Uitgaande van schone grond. De locatie is makkelijk bereikbaar met een graafmachine. (Achtertuin grenst aan straat). Garage is al besteld en vergunning Gemeente is geen probleem (er staat nu een oude garage).

Kruipruimte vullen en vloer storten

Ik wil onze houten vloer vervangen door een betonvloer, deze heeft een kruipruimte. Huiskamer is 8.20 meter bij 3.75 meter. Dus graag ophogen met zand en daarna beton storten, ook willen we weten wat het kost met montage leidingen vloerverwarming voorbereiding. We weten niet precies hoe dit allemaal zit. Oude materiaal allemaal afvoeren graag.

Badkamer renoveren

Badkamer begane grond 160 x 325 cm. Werkzaamheden: Vloer egaliseren en betegelen, inclusief plaatsen douchebak (poly beton 90 x 90 cm), wanden betegelen (zijn nieuwe gestukt) en afkitten waar nodig. Dit kunnen we zelf kopen. Egaliseren vloer: bij het verwijderen van de bestaande vloertegels is de cementen dekvloer losgekomen en moet opnieuw aangebracht worden. Dit storten is een centimeter of 4, 5 cm. Gruis e.d. moeten nog schoon gezogen en afgevoerd worden. Ligt een afvoerbuis nu over de draadvloer heen. Uitvoering in overleg, maar bij voorkeur wel binnen 2 maanden. Graag komen kijken.

Geïsoleerde vloer storten voor een tuinkamer

Ik wil binnenkort een tuinkamer laten aanbouwen in de tuin van 5 x 3 meter. Dit zal voor de dubbele deuren en raam komen. In de tuin liggen al tegels. Omdat ik van plan ben om vaak in de tuinkamer te zijn zou ik het graag de vloer willen isoleren. Hierop zal ik ook tegels willen. Hoeveel zal het isoleren, storten en tegelen zijn van een vloer van 15 m2?

Partners

Partners van Casius