Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Blaricum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Blaricum heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Blaricum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Blaricum of directe omgeving.

328 klanten uit Blaricum bevelen een bij Casius in Blaricum aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Blaricum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, zandcement vloer storten, gietvloer aanbrengen, vloeren en verwarming nieuwbouw aanleggen, kunststof gietvloer aanbrengen, gehele vloer plaatsen inclusief vloerverwarming, beton storten en tegels, graniet vloer, granieten gietvloer leggen, vloer fundering storten en afvlinderen voor buitenverblijf, nieuwe vloer of renovatie na waterschade, vloer leggen in nieuw appartement, vloer in nieuwbouwwoning egaliseren, vloer storten in schuur, laminaat schade herstel, siergrind volledige woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Blaricum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Blaricum:

Prijsindicatie gietvloer

Wil graag een gietvloer voor de woonkamer en 1 verdieping, is samen ongeveer 130 m2. Laat mij verder graag adviseren.

Garage vloer egaliseren

Ruwe betonvloer (net gegoten) garage egaliseren. 2 a 3 mm. Het gaat om ongeveer 16 m2.

Vloertegels aanleggen

Ik heb ongeveer 50 vierkante meter die ik wil aanleggen met vloertegels in mijn woning. Ik heb de tegels zelf gekocht. Mijn vraag is hoeveel het zou kosten als ik het laat doen per vierkante meter. En is dat bedrag inclusief de benodigd heden zoals lijm etc?

Dekvloer garage aanbrengen

In de garage dient er een nieuwe dekvloer op de betonvloer aangebracht te worden. De oppervlakte is ongeveer 15 m2.

Laminaat laten leggen

Ik wil mijn laminaat in de slaapkamer en overloop laten vervangen. De oppervlakte is ongeveer 40 m2. Het gaat on een ondervloer, laminaat en plakplinten.

Terazzo in de hal aanbrengen

Laten leggen van een terazzo vloer in de hal van ons nieuwbouwhuis. De ondervloer is van cement en er zit vloerverwarming in. Het betreft 5,5 m2. Ook benieuwd naar een alternatief / look alike indien dit veel zou kunnen schelen qua prijs. Plattegrond bijgevoegd.

Vloer storten

Voor ons tuinhuis willen we een betonen vloer gegoten hebben. De afmeting is 3.50 x 12 = 42 m2. Locatie is goed bereikbaar. We hebben een oprit van 3 meter breed.

Siergrindvloer over bestaande tegelvloer

Kunt u offerte doen voor het maken van 25 m2 siergrindvloer op een bestaande tegelvloer?

Bij Praxis gekocht laminaat laten leggen

Ik wil graag 50 m2 laminaat laten leggen en 50 m2 ondervoer in de woonkamer, keuken en een gang. Kunt u mij een prijs prijsindicatie opsturen.

Plavuizen verwijderen

Het betreft het minder dan 50 m2 plavuizen (inclusief afdekvloer) verwijderen. Het afvoeren dient separaat vermeld te worden op de offerte. Het werk dient zo spoedig mogelijk na 10-7 uitgevoerd te worden. Bij voorbaat dank voor de offerte.

Laminaat en PVC leggen

Graag ontvang ik een indicatie om een laminaat of PVC te laten leggen. Betreft ongeveer 100-110 m2. De vloer is geëgaliseerd.

Grindvloer repareren, schoonmaken en sealen

Wij hebben een open structuur grindvloer, die ter hoogte van de aanbouw gescheurd is. Ervaring met eerdere gesealde grindvloer was positief, nu spijt van de keuze. Vraag is wie de vloer echt goed kan herstellen, reinigen en afdichten? Zo nodig overwegen we ook een hele nieuwe vloer aan te laten brengen. Kortom eerlijk advies over een adequate oplossing. (Totale oppervlakte vloer ong. 75 m²).

Laminaat van Praxis laten leggen

Wij willen graag Praxis laminaat laten leggen in een logeerkamer van 17 m2. Er is een oude vloer uitgehaald, plinten zijn er al. Er moet ook een ondervloer gelegd worden, denken wij, want er zijn nog lijmresten van een eerdere vloerbedekking aanwezig.

Vinyl van CanDo op de vloer aanbrengen

Het betreft het leggen van een CanDo Vinyl Comfort Click (Comfort Tokyo) vloer in de huiskamer en gang + plaatsen van de plinten. Oppervlakte ongeveer 39 m2. Er ligt vloerverwarming, de vloer moet nog wel gelegaliseerd worden.

Laminaat vervangen

Het oude laminaat verwijderen in 3 slaapkamers en op overloop op 1e verdieping en op de zolder. Daarna nieuw laminaat leggen met ondervloer Goldline of Isoline. In totaal is het 90-100 m2. We gaan de materialen zelf aanschaffen. Het huis staat leeg dus er kan direct gewerkt worden. Graag uw offerte per mail.

Cementdekvloer egaliseren en coaten

Volgende week wordt mijn woning opgeleverd en ik wil daar graag de vloer op de begane grond laten egaliseren en daarna laten voorzien van een coating. Er ligt een cementdekvloer in van ongeveer 35 m² in de woonkamer, keuken en hal. In de hal moet het kruipluik worden vrijgehouden. Na het egaliseren wil ik een 2 componenten PU-coating van Sigma laten aanbrengen in de kleur RAL 9010. Ik heb nog geen keuze gemaakt voor zijdeglans of hoogglans. Ik wil een hele strakke witte vloer. De vloer is plintloos en er ligt vloerverwarming in. Ik ontvang graag een offerte van bedrijven die dit werk op heel korte termijn kunnen verzorgen.

Laminaat leggen

Het betreft het leggen van 50 m2 laminaat op slaapverdieping. Het laminaat wordt gelegd op het huidige gelijmde tapijt. Het betreft 3 slaapkamers en een overloop. De vloer moet afgewerkt worden met plakplinten.

Laminaat in de nieuwbouwwoning laten leggen

Klus is in nieuwbouwwoning, een laminaatvloer (ik denk aan Jan des Boevrie, V-groef), inclusief ondervloer en plinten leggen op alle verdiepingen. Totale oppervlakte is ongeveer 120 m2. Klus is voor eind juni. Graag een vrijblijvende offerte.

Laminaat professioneel laten leggen

Wij zijn zoek naar een ervaren legger van laminaat. Het gaat om het leggen van ca. 90 m2 laminaat op de eerste verdieping van een huis in Blaricum.

Woonkamervloer egaliseren

Het gaat om een woonkamer van ca. 41 m² waar plavuizen zijn uitgehakt. Nu ligt er een ongelijke betonvloer. Hoor graag wat de kosten zijn voor aanbrengen van egaline.

Garagevloer egaliseren of gietvloer aanbrengen

De vloer van de garage ziet er slecht uit met allerlei stukken die loslaten. De oppervlakte van vloer is 4,76 x 3 meter. De werkzaamheden dienen voor 18 december uitgevoerd te zijn.

Laminaat leggen en oude vloer afvoeren

Vanwege vochtschade oude laminaat plus ondervloer eruit halen en nieuw leggen: - hal; - 2 kamers; - wasruimte. Totaal ca. 80m2.

Laminaat leggen op vlakke vloer

Ik wil graag 40m2 laminaat laten in een nieuw huis met een vlakke vloer.

Gietvloer aanbrengen

Prijsindicatie gietvloer met als uitstraling gepolyeerde betonvloer. Er is vloerverwarming aanwezig en het betreft een nieuwbouwhuis. De gewenste kleur is midden grijs. Het gaat om de vloer van de woonkamer en open keuken plus hal. Afmeting keuken: 387 x 270. Afmeting woonkamer: 5,16 x 5,42. Afmeting hal: 3,87 x 2,39.

Frans grenen planken vloer laten leggen

Ik heb door het verwijderen van een linnenkast nodig frans grenen planken, breedte plank 19cm, messing,groef. Een totale breedte van 2. 20 cm en een lengte van 60 cm, Kop z'n kant gelegd. Denk ongeveer 5 a 6 planken nodig te hebben, met een lengte van 1. 80 m. Wie heeft restanten over?