Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor egaliseren en grindvloer leggen:

Egaliseren en grindvloer leggen

Graag ontvang ik een offerte voor het egaliseren van mijn badkamervloer en het leggen van een grindvloer (ik neem dat dit hetzelfde is als wat elders steentapijt met een gesloten structuur wordt genoemd). Badkamer is slechts zo'n 2 bij 2 meter groot met 1 afvoerput en voorkeur voor het ingieten van een gootje. Voorkeur voor een zeer lichte / witte grindvloer.
Onze klant uit Badhoevedorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor egaliseren en grindvloer leggen uit heel Nederland:

Grindvloer op grindvloer leggen

Ik wil in mijn bestaande grindvloer, 100 m2, sleuven laten frezen voor vloerverwarming. Daarna egaliseren, sleuven dicht maken. Kan hier bovenop gewoon weer een grindvloer opgelegd worden of moet alles dan geëgaliseerd worden? Graag advies en een prijs voor 100 m2 geseald. De sleuven en de vloerverwarming zullen door derden worden uitgevoerd.

Gecoate grindvloer egaliseren

Wij hebben in de woonkamer een gecoate grindvloer. Deze vloer willen wij graag we egaliseren met 1 mm egaline daar wij er een PVC vloer op willen gaan leggen. De oppervlakte is 54 m2.

Grindvloer verwijderen

Graag willen wij onze grindvloer op de begane grond verwijderen, zodat we hier een pvc click vloer voor in de plaats kunnen leggen, het betreft een oppervlak van ongeveer 55 m2. De vloer zweeft op sommige plekken al een beetje doordat de hechtlaag is gaan loslaten. Gaarne had ik een vrijblijvende offerte voor het verwijderen van de grindvloer inclusief de afvoer ervan en schoon opgeleverd. Daarnaast liggen er mogelijk nog wat tegels onder de grindvloer in het woonkamer gedeelte welke ook verwijderd moeten worden. Indien nodig eventuele beschadigingen aan de ondervloer egaliseren. De grindvloer lag er al dat wij het huis kochten.

Grindvloer egaliseren

Egalisatie over een grindvloer heen ong. 43 m2

Grindvloeren leggen

Het egaliseren van een tegelvloer (mits dit nodig is) en hierover een grindvloer leggen van ongeveer 70 a 80 m2. Werklocatie is goed bereikbaar. Geen voorwerk.

Grindvloer verwijderen

Hierbij wil ik graag een offerte voor het verwijderen en afvoeren van de grindvloer en het egaliseren van de ondervloer. Omschrijving: de grindvloer ligt in een appartement op de 2e etage, de vloer is niet geseald, open structuur. Er is geen lift aanwezig. Keuken circa 11,5 m2, de hal circa 6 m2 en in de woonkamer circa 33 m2. De keuken is later geplaatst, de vloer ligt tot aan de plint van de keuken. Wat kost dit?

Grindvloer leggen na egaliseren

Voor een aan te kopen woning zouden we graag een prijsopgave ontvangen voor de kosten van grindvloer waarbij de vloer geëgaliseerd zal moeten worden. Totaal vloeroppervlakte die we willen laten leggen is 35+20+35+20= totaal 110 m2. Voor de ruimtes willen we ook bijpassende plinten gemaakt hebben. Graag zien wij Uw prijsindicatie tegemoet.

Vloer egaliseren en grindvloer leggen

In het halletje van ongeveer 10 m2 dient de plavuizen vloer geëgaliseerd te worden. Hierna wil ik graag een grindvloer laten aanbrengen.

Vloer egaliseren in een bedrijfspand en afwerken met een grindvloer

Wij willen binnenkort in een pand waarin een werkplaats van een schildersbedrijf was gevestigd een kantoor met een dagactiviteitenruimte gaan maken. Er ligt daar nu een vloer van ongeveer 105 m² in met grote tegels. Ik weet niet of die tegels op het zand liggen of in een cementbed. De vloer is wel stabiel en erg vlak. Ik wil die vloer laten egaliseren, zodat er daarna een grindvloer op gelegd kan worden. Ik laat de situatie hier graag goed beoordelen, want misschien moet de huidige vloer er eerst uit. Ik ontvang graag uw advies en een prijsopgave.

Siergrindvloer verwijderen en egaliseren

Ik wil graag een indicatie van de kosten voor het verwijderen van een grindvloer op de begane grand van een woning, ongeveer 50 m2. Tevens zou ik graag een losse prijs krijgen voor het egaliseren van dezelfde 50 m2. Onder de grindvloer ligt beton. Het betreft de hal en de woonkamer, op dit moment ligt er laminaat overheen (zal ik zelf verwijderen).

Partners

Partners van Casius