Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor nieuwe broodjesvloer plaatsen:

Nieuwe broodjesvloer plaatsen

Woning (1970) met houten ondervloer vervangen voor combinativloer (broodjesvloer) incl vloerverwarming. Gaat om 100 m2.
Onze klant uit Assendelft (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe broodjesvloer plaatsen uit heel Nederland:

Broodjesvloer plaatsen

Ik zoek een vloerlegger die een broodjesvloer kan plaatsen in mijn woning. De vloer moet verdeeld worden over twee ruimtes en heeft een totaal oppervlak van 65 m². De woning is goed bereikbaar.

Vloerverwarming plaatsen op een broodjesvloer

In mijn woning moet vloerverwarming komen en een gedeelte broodjesvloer. De totale oppervlakte van de begane grond is 62 m2. De hoofdvloerverwarming betreft 39 m2 (in te frezen afwerkvloer). En de resterende 23 m2 moet voorzien worden van een nieuwe broodjesvloer. Verder is er nog een overkapping van15 m2 (voorzien van isoplaten), waar ook vloerverwarming doorgetrokken dient te worden.

Broodjesvloer met vloerverwarming plaatsen

Onze woning heeft een houten vloer en die zouden we graag willen vervangen voor een broodjesvloer met vloerverwarming. De oppervlakte is 40 m2. Het werk moet plaatsvinden op de begane grond en is goed bereikbaar.

Vloer isoleren

Het gaat om een gelijkvloerse bungalow. Ongeveer 115 m2 pur-isolatie wil ik laten plaatsen. De vloer gaat er niet uit. Het gaat om een broodjesvloer.

Vloerverwarming plaatsen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen de 10 en 50 m², tussen 50 en 100 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We wensen vloerverwarming te plaatsen. De woonkamer heeft een houten vloer, de keuken een broodjesvloer. Weet niet of de vloer dik genoeg is. Gaat dus om de hal, woonkamer en keuken. Deze hebben verschillende afmetingen.

Vloer isoleren en tuin opknappen

Ik wil graag informatie hebben over het isoleren van een broodjesvloer met bestaande vloerverwarming. De ruimte is ongeveer 56 m2. En het betegelen van de tuin van ongeveer 27 m2. En het plaatsen van een afdak/fietsenstalling met doorzichtig plafond. Eventueel van glas of kunststof. En het in orde maken van de tuin/border.

Nieuwe broodjesvloer plaatsen

Ik wil mijn houten vloer graag laten vervangen door een broodjesvloer. Dit betreft ongeveer 38 m2. De oude vloer wordt door mijzelf verwijderd. De werkplek is goed bereikbaar. De klant wil graag door de vakman worden geadviseerd over de productkeuze.

Balken met een broodjesvloer aanbrengen

De woonkamer (rechthoek) heeft nu een houtenbalken vloer. I.v.m. plaatsen vloerverwarming (doen we zelf) willen we een nieuwe betonnen vloer plaatsen. We halen zelf de oude vloer weg (na overleg). Gaat om zetten nieuwe vloer waarbij we zelf ook mee kunnen helpen. De begane grond is goed te bereiken. - de kamer is ongeveer 4 x 7 meter (30 m²), rechte hoek, - moet qua hoogte aansluiten op bestaande betonnen vloer in de hal/keuken, - zelf dachten we aan een balken-broodjes vloer en hierover beton heen, - missen zelf de expertise/tools om dit zelf te doen en vragen een vakman, - kruipruimte heeft al cement op de vloer liggen en nieuwe ventilatie gaten bestaan reeds, - na 1 september (z.s.m vanaf dan).

Hangtoilet plaatsen en aansluiten

Het gaat om het plaatsen en aansluiten van een hangtoilet inclusief het verleggen van de toiletafvoer. Het huidige toilet is een staande pot op een tegelvloer. De constructievloer is een betonnen broodjesvloer. Het verwijderen van het oude toilet en het tegelwerk zal ik zelf gaan uitvoeren.

Nieuwe broodjesvloer plaatsen

Omschrijving: verbouwing van de keuken en bijkeuken. Vloer in de keuken is nu een houten vloer, deze haal ik er zelf uit. Vloer in bijkeuken is een betonnen vloer. Houten balken vervangen door betonnen balken met daartussen de kunststof vulelementen (isolatie) daar bovenop de staalmatten bewapening en de betonnen afwerklaag. Als laatste de vloer van keuken en bijkeuken gelijk trekken met afwerklaag. Afmeting keuken: 305 x 305 cm. Afmeting bijkeuken: 305 x 305 cm.