Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor gietvloer leggen in een nieuwbouwwoning:

Gietvloer leggen in een nieuwbouwwoning

Op dit moment wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd en die wordt naar verwachting in mei 2018 opgeleverd. We laten er tijdens de bouw al vloerverwarming in de woonkamer van 50 m² aanleggen. We willen na de oplevering graag een gietvloer als afwerking. We laten ons graag even adviseren over de diverse gietvloeren en de kosten daarvan. Onze voorkeur gaat uit naar een vloer met 'betonlook'.
Onze klant uit Assendelft (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gietvloer leggen in een nieuwbouwwoning uit heel Nederland:

Betonnen gietvloer

Laten leggen van een betonnen gietvloer in mijn woonkamer, hal en keuken. Totale oppervlakte 44 m2. Appartement is op dit moment nog niet bewoond. Er ligt nu een kale, cementdekvloer. Ik weet niet zeker of het hier overheen gestort kan worden?

Gietvloer in badkamer en toilet

Wij hebben lelijke tegels in de badkamer en toilet liggen en vragen ons af of we hier een (gegoten) betonvloer overheen kunnen laten leggen. Kleine afmetingen in een appartement te Rotterdam. Toilet: 2 x 1 meter Badkamer: 2 x 2 meter Ik lees graag van u.

Tegelvloer leggen

Wij willen in week 43 graag een tegelvloer van ongeveer 47 m² laten leggen over de huidige gietvloer in onze woning. Het gaat om tegels van 60 x 60 cm. We ontvangen graag een offerte van een vakman die in bedoelde week tijd heeft voor deze klus. In week 44 komt onze nieuwe keuken, daarvóór moet de vloer er in liggen.

Natuurstenen vloer leggen

Het betreft het leggen van een natuurstenen vloer. Het gaat om de woonkamer, de keuken en de gang. Hier ligt nu een gietvloer in. De oppervlakte is ongeveer 61 m2.

Egaliseren met epoxy

Na het leggen van vloerverwarming en het vullen van de geulen moet de vloer geëgaliseerd worden voordat de PU gietvloer wordt gelegd. Voor deze egalisatie ontvangen wij graag een offerte.

Gietvloer leggen

In ons pand is beneden een bedrijf gevestigd met daarboven op de 1e en 2e verdieping woonruimte. We willen op de bovenverdiepingen graag een gietvloer laten aanbrengen van in totaal ongeveer 450 m². Er liggen hier en daar houten vloeren anno 1924, dus er moet goed bekeken worden wat de mogelijkheden zijn. In een klein deel ligt al een grindvloer die wij zelf kunnen verwijderen. Wij willen graag een afspraak maken om de klus hier te bespreken en uw advies en een prijsopgave te krijgen.

Betonnen gietvloer leggen

Op dit moment zijn wij bezig met het aanbouwen van een keuken. Deze ruimte is ongeveer 6 m2 en hier dient een gietvloer gelegd te worden. In een wat later stadium zal deze vloer ook in de hal van ongeveer 20 m2 gelegd moeten worden.

Grindvloer of gietvloer laten leggen

Wij willen in onze hal en aangrenzende keuken een grindvloer/gietvloer laten leggen. Graag een totaalprijs voor (in totaal) 20 m2.

Gietvloer of PVC vloer laten leggen in senioren sociëteit

Ik wil graag een uitgebreide offerte in verband met fonds aanschrijvingen. Voor een totaal oppervlak van 616 m2 (verschillende ruimtes waarvan 1 ongeveer 400 m2). Ondergrond beton/cement. Het is een nieuwbouwpand, wat een paar jaar leeg gestaan heeft. Daarin willen we een senioren sociëteit vestigen. We willen daar per 1 januari 2018 de sleutel van hebben, maar dat is afhankelijk van onze financiële situatie. Vanaf 1 oktober kan de locatie bezocht worden.

Grind- of gietvloer maken

Graag een offerte voor het laten leggen een gietvloer of grindvloer. Het gaat om de beganegrond (2 kamers, toilet, badkamer,gang en overdekt terras) alle ruimtes zijn leeg en vrij van sanitair. Totale oppervlakte is 54m2

Partners

Partners van Casius