Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor epoxy vloer leggen:

Epoxy vloer leggen

We are an architectural company based in Amsterdam. We have an on going project in Amsterdam. The renovation is almost finished. The floor will be epoxy. Can you make a quotation? The total area is 200 m2.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor epoxy vloer leggen uit heel Nederland:

Garagevloer epoxy vloer laten aanleggen

Wij willen in de garage een Epoxy vloer. Het gaat om 21 m2. Het is een nieuwbouwwoning. Ondergrond is zand cement.

Epoxy vloer balkon leggen

Heb betonvloer op balkon en daar laat de coatinglaag op los Wil er nu een epoxy vloer op hebben. Wat gaat dit kosten het gaat om 12 vierkante meter

Giet- of epoxy vloer op zolder aanleggen

Ik wil graag voor 35 m2 een epoxyvloer voor mijn zolderruimte. Dit komt dan op betoncementvloer. Ik heb zelf geen materiaal in huis hiervoor.

Vloer storten in schuur

Betreft een oppervlakte van 33 meter ongeveer 15 cm dik. Storten op tempex (zelf gelegd) met bewapening. Vloer netjes en vlak afwerken. (Later komt er een epoxy laagje over heen.)

Renovatie van garagevloer

Ik heb een garage van 100m2, waar een epoxy coating losgelaten heeft,door een vochtige ondergrond van een zandcement vloer. Die coating moet eraf, en er moet uitgevlakt worden, met een folie eronder, met een minimale opbouw ivm de hoogte van de garage.

Epoxy-grindvloer (stoep) (buiten) van m2. herstellen/vernieuwen

Op mijn stoep ligt op dit moment een epoxy grind vloer, hij ligt er al 30 jaar, maar laat nu een beetje los. Het is circa 2 m2. en wil graag weten wat het kost om deze te herstellen/repareren/vernieuwen. (eventueel in een andere kleur).

Grindvloer boven verdieping

Kunnen jullie een prijs indicatie geven voor het smeren van een epoxy grindvloer op een bovenverdieping van 37 m2. Er ligt nu een laminaat vloer met daaronder beton. Beneden verdieping is al voorzien van epoxy grind. Alvast bedankt.

Woonkamer egaliseren met egaline

Resent is er bij ons vloerverwarming ingevreesd en dicht gesmeerd. Nu zouden wij de vloer graag willen laten egaliseren met egaline. Deze vloer gaan wij hierna gebruiken als eindvloer. Dus ook nog nabehandelen met epoxy. Graag zouden wij van jullie via deze weg een offerte willen opvragen. Ook is mijn vraag welke kleuren er mogelijk zijn. Gaat om 50 m2.

Epoxy laag plaatsen

Voor de woonkamer, keuken en gang wil ik graag een laag bovenop mijn vloer. Is in totaal 32 m2. Zat te kijken naar een epoxy laag .

Zandcement vloer aanleggen

Wij gaan vloerverwarming laten aanleggen in onze woning en aanbouw, die daarna zal moeten worden geëgaliseerd en daarna wellicht epoxy. Graag ontvangen wij een prijs voor het zandcement 3 centimeter op de vloerverwarming en een epoxy gietvloer. Het gaat om ongeveer 60 m2.

Partners

Partners van Casius