Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaatvloer of houtenvloer leggen:

Laminaatvloer of houtenvloer leggen

Graag zou ik een offerte aan willen vragen voor laminaat leggen in een ruimte van circa 48 vierkante meter. Ik heb nu vermoedelijk laminaat liggen. De ondervloer zal groot en deels nog te gebruiken zijn. De vloer zelf graag afvoeren. Plinten enzovoort moeten ook gelegd worden. Ik zou ook graag willen weten wat een houten vloer zou kosten. Rond juli wil ik het liefst starten.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaatvloer of houtenvloer leggen uit heel Nederland:

Laminaatvloer laten leggen

Laminaatvloer leggen op bovenverdieping met 4 slaapkamers en gang. Totaal circa 120 m2 op vlakke betonnen ondervloer (80%) en egale houtenvloer (20%). Alle materialen zijn aanwezig. Naast laminaat 8 mm vloerdelen, dienen ook de ondervloerplaten 7 mm alsmede hoge decoratieve plinten en plakplinten te worden aangebracht. Wij willen graag dat de klus in de loop van januari 2019 gereed komt.

Parketvloer en laminaatvloer leggen

Houtenvloer voor beneden verdieping laten leggen, ongeveer 50 m2. Laminaatvloer voor verdiepingsvloer ongeveer 50 m2. Starten op maandag 19 september

Geluidsisolatie in de benedenwoning aanbrengen

Er is sprake van geluidsoverlast tussen de beneden en bovenverdieping. Het is een voor oorlogse woning, plafond, ongeveer 24 m2. Het betreft een balken/houten plafond dat aan de onderkant op de benedenverdieping is afgetimmerd met gips 12,5 mm en afgewerkt met een verlaagd systeemplafond. Op de bovenverdieping ligt een laminaatvloer met minimale isolatie direct op de houtenvloer. Er is dus sprake van contact geluid en geluid dat van beneden naar boven "trekt".

Beneden = houtenvloer (+/- 50 m2) Boven ...

Beneden = houtenvloer (+/- 50 m2) Boven = laminaatvloer (+/- 60 m2)

wij willen over de gehele beganegrond ...

wij willen over de gehele beganegrond een vloer leggen. keuken ligt nu plavuizen met als ondergrond beton, gang ligt linoleum met als ondergrong beton en de woonkamer ligt parket met als ondergrond houtenvloer. we zijn er nog niet uit of dat het een plankenvloer of laminaatvloer moet worden. we zouden graag weten wat ongeveer de kosten van het leggen en het afwerken van de vloer zal zijn.