Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor zandcement dekvloer storten:

Zandcement dekvloer storten

Ik zoek een vakman die 38 m2 aan zandcement dekvloer kan storten van ca 6cm dik. Waterpas over vloerverwarming (ligt er op draadnet). Afwerking wordt PU gietvloer.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zandcement dekvloer storten uit heel Nederland:

Woonhuis betegelen

Ik wil graag de woonkamer laten betegelen. De woonkamer betreft een nieuwbouwhuis is voorzien van een zandcement dekvloer. De tegels zijn gerectificeerd en zijn 200 x 26 cm lang / groot. De oppervlakte is 69m2. Ik zou graag in de offerte zien wat de kosten zijn per m2 om dit te laten leggen en tevens te laten voegen. Ik zou ook graag apart de materiaalkosten gespecificeerd zien in de offerte zodat ik een duidelijk totaalplaatje heb. Alvast bedankt.

Aanbrengen zandcement dekvloer

Wij willen graag een zandcement 5cm-7cm, vezelversterkte dekvloer voor het afwerken van de vloerverwarming die op netten is aangebracht. Totaal over 3 verdiepingen ca. 150m2 (zie bijlage) Locatie object in Diemen. D20 dikte denk ik zelf?

Badkamer en toilet renovatie

Wij willen onze badkamer en toilet renoveren. Op de begane grond hebben wij een toilet van circa 1 m2 en op de eerste verdieping hebben wij een badkamer van circa 7 m2. We slopen zelf. Sanitair regelen we zelf. In het toilet en de badkamer moet een zandcement dekvloer op de nieuwe vloerverwarming gelegd worden. De afmeting van het toilet is 90 cm bij 125 cm. In het toilet moet een hangend toilet gemonteerd worden op de plaats waar eerst een staand toilet stond. Hier moet ook een fonteintje gemonteerd worden. De toe- en afvoer leidingen moeten in de muur gefreesd worden. Er moet getegeld worden tot het plafond (60x60 tegels). In het plafond moeten spots komen, dus dit moet mogelijk verlaagd worden. Muuroppervlak circa 10 m2. Plafondhoogte circa 250 cm. De afmeting van de badkamer is 210 cm bij 340 cm. In de badkamer moet op de plek waar een bad stond een nieuw inbouwbad met inbouwkraan geplaatst worden. Op de plaats waar een staand toilet stond moet een hangend toilet gemonteerd worden. Er moeten een badkamermeubel met inbouwkraan en spiegel van 100 cm breed en een kolomkast van 160 cm hoog geplaatst worden. Op de plek waar nu een wasmachine aansluiting zit moet een inloopdouche gerealiseerd worden. Hiervoor moet een inbouwdouche gemonteerd worden en een glazen wand geplaatst worden. De toe- en afvoer leidingen moeten in de muur gefreesd worden. Er moet getegeld worden tot het plafond (60x60 tegels). In het plafond moeten spots komen, dus dit moet mogelijk verlaagd worden. Muuroppervlak circa 28 m2. Plafondhoogte circa 250 cm. Plafond loopt aan het einde schuin af tot circa 180 cm. In dit schuine deel willen we een velux dakraam realiseren. Als dit mogelijk is willen we het graag bespreken, anders zullen we dat zelf verzorgen.

Convectorput dichtmaken

Op de begane grond in de woonkamer zit een convectorput van circa 270 x 30 cm. Deze moet verwijderd worden. Dit kunnen wij eventueel zelf. Het achtergebleven gat in de betonvloer en zandcement dekvloer moet opgevuld worden. Vanuit de kruipruimte zal waarschijnlijk gestut moeten worden. De laag beton moet met wapening geplaatst worden, circa 10 cm dik. Hierop moet een zandcement dekvloer van circa 6 cm dik geplaatst worden. Dit kan natuurlijk niet dezelfde dag gebeuren in verband met drogen, maar u heeft vast suggesties hoe we dit kunnen realiseren.

Natuurstenen vloer leggen en natuurstenen vloer herstellen

Wij willen graag in de hal over de zandcement dekvloer een natuurstenen vloer laten leggen. De hal is ongeveer 3 x 3 meter. Dan willen we ook onze natuurstenen vloer in de woonkamer laten herstellen na verbouwing. op de foto's zijn stukken te zien waar zandcement zit, wij willen dit laten verwijderen en daar natuursteen laten leggen.

Plaatsen badkamer en toilet nieuwbouwhuis

Voor ons nieuwbouwhuis dat in september wordt opgeleverd zijn wij op zoek naar een specialist die onze badkamer en toilet wil plaatsen. De badkamer en het toilet worden casco opgeleverd, dus er moet nog wel een zandcement dekvloer gemaakt worden. Verder betreffen de werkzaamheden het installeren van de douche (drain, douche, douchewand) het plaatsen van een toilet met inbouwreservoir, het plaatsen van een wandmeubel en het tegelen van de ruimtes. De ruimte wordt casco opgeleverd. In de bijlage heb ik de bouwtekeningen van het huis toegevoegd. Het leidingwerk zit al op de juiste positie. Rond de eerste of tweede week van oktober zouden we waarschijnlijk willen beginnen.

Het realiseren van vloerverwarming in de woonkamer, keuken en kantoor

Vloerverwarming (ingeslepen) Uitgaande van een zandcement-/betonnen dekvloer - 5 groepen - Verlegafstand 12.5cm (hoofdverwarming) - Buisdiameter 14 mm - RVS Basic verdeler - Stadsverwarmingsverdeler - Bypass ventiel in verband met de HR ketel - Geaard stopcontact (binnen een straal van +/- 0.5 meter van de verdeler) - Een 15 mm CV-aansluiting op de positie van de verdeler. Krimpvrije mortel tbv vloerverwarming - Incl. arbeid sleuven dichtzetten Ruimten: - Woonkamer - Keuken - Kantoor

zandcement dekvloer

Het betreft hier een vloer van 78m2 in 1 ruimte, waar een oude zandcement dekvloer in ligt, met hier en daar reparatiestukken van 1 of 2 vierkante meter. De vloer is over het algemeen vrij vlak. hier en daar bij de reparatie stukken oneffen of beetje verloop. Ik wil deze vloer verhoogd hebben met 5 cm zodat hij gelijk loopt aan een aansluitende badkamervloer. Ik weet nog niet wat de afwerking wordt, dan wel laminaat parket of beton-cire.

Vloerverwarming als hoofdverwarming leggen op de begane grond

Wij hebben een rijtjes woning, gebouwd in 2012 en de begane grond willen wij voorzien met vloerverwarming (41 m2). Wij willen van het gas af en willen de vloerverwarming als hoofdverwarming gebruiken. We denken aan elektrisch, infrarood of traditioneel met waterleidingen (JK Floorheating?). We willen graag advies over welk soort het beste is. We hebben een zandcement dekvloer. Rond september willen we beginnen.

Vloer isoleren

Voor ons nieuwbouwhuis zoeken wij een isolatie als uitvullaag op 2 vloeren (1x beton 60 m2, 1x hout 60 m2), om de elektra leidingen weg te werken, zodat hier de zandcement dekvloer met vloerverwarming op kan worden aangebracht. De betonvloer is nu niet geheel vlak. Graag horen wij wat hiervoor de mogelijkheden en kosten voor zijn.

Partners

Partners van Casius