Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor een plank uit een laminaatvloer vervangen:

Een plank uit een laminaatvloer vervangen

Ik wil graag een plank met een drietal deuken in mijn laminaatvloer laten vervangen. De benodigde plank heb ik zelf. Het betreft 15 m2.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een plank uit een laminaatvloer vervangen uit heel Nederland:

Plank in laminaatvloer vervangen

Ik zoek een laminaatlegger die mij kan helpen. Er is 1 plank in mijn laminaatvloer 'gesprongen' en steekt nu boven de vloer uit. Zonde om een hele vloer te vervangen voor 1 plank die niet goed ligt. Reserveplanken zijn beschikbaar.

Herstellen put in laminaatvloer (nog planken / delen beschikbaar)

Er zit een putje in de laminaatvloer door een object wat erop is gevallen. grote : 2 x 2 cm wij hebben nog twee planken. helaas is het een plank in het midden van de woonkamer. beschadiging is niet geheel door de dikte van de plank.

Laminaatvloer repareren/ opnieuw leggen

Dankzij een lekkage is een zo'n 6 m2 laminaat vloer in mijn gang krom getrokken wat vervangen moet worden. De ondervloer zal ook vervangen moeten worden en mogelijk de cement vloer op laten drogen. Helaas is er een plank krom getrokken die doorloopt naar de slaapkamer, waardoor de hele slaapkamer ook opnieuw gelegd moet worden (geen drempel). In totaal zou het om 20/ 25 m2 gaan dat vervangen moet worden. De huidige vloer zou ik graag door u laten verwijderen.

Plank in laminaatvloer vervangen

We hebben een beetje waterschade in een van onze kamers aan het laminaat (bij een stuk of 6 planken allemaal in het midden maar niet heel ver van de muur), we hebben nog een aantal reserveplanken liggen. Zou u deze kunnen vervangen en zorgen dat de vloer er weer mooi uitziet? De afmetingen van de planken weet ik niet precies. Ik denk bij elkaar 3m2.

Laminaatvloer en plintwerk aanpassen

Een plank van onze laminaatvloer in de gang is losgeraakt. Deze moet worden versmald, zodat de vloer weer mooi aansluit. In de woonkamer en de gang dienen er nog plinten gelegd te worden. Dit zal ongeveer 60 strekkende meters zijn.

Plank in een laminaatvloer vervangen

Ik zou graag een plank in een laminaatvloer willen vervangen. Daarnaast wil ik alle plinten vervangen door een nieuwe. 4 kamers en van woonkamer. Ik zou graag prijs willen ontvangen voor de bovenstaande werkzaamheden.

Laminaatvloer eruit halen, plank vervangen en weer leggen

Midden in de woonkamer zit een gat in een laminaatplank. Hierdoor zal de halve vloer inclusief plinten eruit moeten en daarna weer dicht gelegd moeten worden. Ik heb zelf nog nieuwe planken liggen om de beschadigde te vervangen. Zie de foto's voor de vloer en de beschadigde plank (rood omcirkeld). De wandplinten zijn hoog, waarvan er eentje is gelijmd ter hoogte van de tv, de rest is geschroefd.

Laminaatvloer repareren

Ik wil graag een schaderapport laten opmaken voor de verzekering. Er is een plank met een hoekbeugel op het laminaat gevallen waardoor er een flinke beschadiging in het laminaat is ontstaan. Ik wil de plank graag vervangen, of indien niet mogelijk, verplaatsen naar een plek waar een kast staat.

Laminaatvloer leggen

Ik wil graag een laminaatvloer laten leggen. Dit is inclusief de ondervloer leggen en afwerking met plakplinten. Daarbij dient er ook een opening te komen voor het gat van de watermeter. Verder loopt er een deur/wand die schuin is van 1 meter. Hier moet de vloer onderdoor. Bij de schuifpui dient er een oplossing te komen voor de vloer want deze kan niet volledig worden door gelegd vanwege de schuifdeur. Er kan net een plank laminaat onder. In totaal gaat het om ongeveer 40 vierkante meter. Er ligt nu een tegelvloer en hier kan de ondervloer op gelegd worden. Graag ontvang ik een offerte.

Beschadigde laminaatplanken vervangen

Ik heb een beschadigde plank in het midden van de laminaatvloer in de woonkamer en deze wens ik te vervangen. Graag ontvang ik een prijs voor het vervangen van minimaal één/twee planken. Ik heb nog reserve planken in huis die gebruikt kunnen worden. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Partners

Partners van Casius