Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor herstellen uitgebroken badkamervloer:

Herstellen uitgebroken badkamervloer

Door lekkage in de douche moet de badkamervloer opengebroken worden en hersteld worden. Voor het herstellen van de lekkage heb ik iemand geregeld. Ongeveer 2 m2 moet er hersteld worden, maar eventueel zou ik de gehele vloer opnieuw laten betegelen. Dit zou dan ongeveer 12 m2 zijn.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen uitgebroken badkamervloer uit heel Nederland:

Rookgasafvoer met lekkage spoedig vervangen

Ik zoek met spoed iemand die de rookgasafvoer van mijn CV installatie kan vervangen. Het betreft een woonhuis in IJsselstein. De ketel hangt op de eerste verdieping, de afvoer loopt boven de ketel de muur in en gaat via het plafond op de tweede verdieping naar het dak. De afvoer is van aluminium. Er zal een stuk van de muur uitgebroken moeten worden (neem ik aan) om het lek te herstellen aangezien de lekkage zich in de muur bevindt.

Terras herstellen bij de hemelwaterafvoer

Het terras is ter plekke verzakt. Waarschijnlijk door lekkage van de hemelwaterafvoer. De woning is ongeveer ongeveer 15 jaar oud. Onder de HWA zit een rooster, rond deze plek verzakt het terras. Ik denk dat de afvoer lekt. Ik wil graag de HWA wil laten repareren, alsook het terras alten herstellen. Het terras is bestraat met hele kleine tegeltjes, 1-2 vierkante meter zal uitgebroken moeten worden.

Gevels, kozijnen en deuren herstellen of aanpassen

Tuindeuren plaatsen en achterdeur verplaatsen. Er zit nu een deur en een raam. Op die plaats moeten openslaande deuren of een schuifpui komen (ongeveer 2 meter breed en ongeveer 2.20 meter hoog). De deur moet een stukje naar rechts verplaatst worden. Het moet verplaatst worden in een dragende muur, er zal dus wel een deel van de muur uitgebroken moeten worden.

Inbraakschade aan de deur herstellen

Wij zouden graag inbraak schade aande binnenkant van de voordeur laten herstellen (uitgebroken nachtslot).

Badkamer + Toilet

De oude badkamer dient vewijderd te worden. De vloer uitgebroken, de afvoer van de douche vervangen en de vloer weer herstellen. De wanden en de vloer dienen betegeld te worden en de leidingen, 3 meter totaal, weggewerkt. De nieuwe wasbak dient geplaatst te worden. De oppervlakte van de badkamer is ongeveer 2.5 m2. De seperate toilet van ongeveer 1.5 m2 dient ook aangepakt te worden. De wanden en de vloer dienen te worden betegeld. Indien mogelijk tegel over tegel. Daarnaast dient er een zwevend toilet geplaatst te worden. De tegels en het sanitair zijn in overleg aan te schaffen door de vakman.

Schade lekkage herstellen

De afvoer van de wastafel is gaan lekken. Tegels uitgebroken, deze moeten opnieuw geplaatst worden. Pleisterwerk van de muur aan de andere kant (slaapkamer) is beschadigd. Deze moet opnieuw gestuct worden en pleisterwerk moet hersteld worden. Zie foto's voor een goede beeldvorming. Ter info: indien mogelijk, wil ik graag een inschatting van de kosten op papier. Dit is benodigd voor de verzekeringsmaatschappij.