Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat leggen plus ondervloer:

laminaat leggen plus ondervloer

ik wil een nieuwe vloer gelegd hebben in mijn woning, 90m2. 3 slaapkamers, overloop en berging. ondervloer moet ook gelegd worden. plinten nog niet zeker.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat leggen plus ondervloer uit heel Nederland:

Laminaat leveren en leggen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het vervangen van mijn laminaat in mijn woonkamer, keuken en gang. Het is is ongeveer 45 m2. Ik haal zelf het huidige laminaat eruit. De vakman mag het nieuwe laminaat aanbieden.

Infraroodvloerverwarming aanleggen

We hebben in huis goede verwarming, maar de vloer is ontzettend koud. We denken aan infraroodvloerverwarming. De vloer is van beton en er komt laminaat in over 1 slaapkamer groot, 1 slaapkamer klein, een hal en keuken in een woonkamer. In totaal ongeveer 105 m2. Het gaat om een appartement. We hebben er nu laminaat in liggen, dit zou dan mogelijk verwijdert moeten worden. We denken aan infrarood, omdat het dun en makkelijk aan te leggen is. Maar mocht het zijn dat het niet mogelijk is dan horen we dat graag.

Laminaat leggen in de woonkamer met spoed

Het gaat om een spoedklus laminaat leggen in de woonkamer van ongeveer 30 vierkante meter. Er ligt nu geen vloer. De ondergrond is van hout. Al het materiaal heb ik zelf al aangeschaft, vloer, ondervloer, knipschaar enzovoort. Einde deze week komen de meubels binnen. Het liefst wil ik het dan gelegd hebben, maar het zou eventueel ook erna kunnen.

Laminaatvloer leggen

Ik wil in mijn appartement (nieuwbouw) laminaat laten leggen. Het betreft een woning met vloerverwarming. Het laminaat en de ondervloer zijn geschikt voor het soort vloerverwarming. Het gaat om een woonkamer, 2 slaapkamers, 2 kleine bergingen en de gang. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 70 m2. Ik krijg vrijdag de sleutel en de klus heeft enige spoed.

Laminaat leggen

Ik wil graag 85 m2 laminaat laten leggen. Ik ontvang graag een offerte exclusief de materialen.

Slaapkamer + gang renoveren

Ik wil slaapkamer (b-l-h) 280 x 430 x 260 cm en gang 120 x 470 en 110 x 130 cm laten renoveren. Er moeten een aantal werkzaamheden uitgevoerd worden: - Inbouwkast demonteren en oude laminaat weg halen; - Muur bouwen in plaats van glaswand; - Vloer afwerken aan een kant van de huiskamer. - Alle muren stukken (slaapkamer en gang); - Plafond licht aansluiting verplaatsen en nog een extra plaatsen + schakelaar. - Vloer in de slaapkamer egaliseren, ondervloer en laminaat + plinten leggen; - Schuif wand midden in de kamer plaatsen Wij zorgen voor de ondervloer, laminaat en plinten.

Laminaat vervangen

Door waterschade kan ik niet meer de zelfde kleur krijgen van het laminaat Mijn onder verdieping heb ik een kleur laminaat liggen. Dit moet verwijderd en afgevoerd worden. Het ongeveer 54 vierkante meter laminaat grijs genuanceerd incl leggen.

Laminaatvloer leggen in de keuken en gang

Ik wil graag een nieuwe laminaat vloer in de keuken en gang. In totaal gaat het om ongeveer 35 m2. De huidige vloer verwijder ik zelf. De offerte heb ik nodig voor de verzekering.

Laminaat leggen

Graag laten wij 35 m2 laminaat leggen in slaapkamer en gang. Ondervloer en laminaat hebben we, het gaat alleen om het leggen. Graag een offerte van de arbeidskosten.

Laminaatvloer leggen

Graag wil ik na een waterschade een nieuwe laminaatvloer laten leggen in de woonkamer en gang. Het is ongeveer 54 vierkante meter. De ondervloer leggen we zelf. Het laminaat is inmiddels besteld. Bij voorkeur wil ik het dit jaar nog laten leggen.

Partners

Partners van Casius