Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor vloer schuren en lakken:

Vloer schuren en lakken

Ik wil mijn bestaande eikenhouten vloer, die uitgebreid is met nieuwe vloerdelen in de keuken, in zijn geheel laten schuren en aflakken. Het oppervlak is in totaal ongeveer 55 m2. Bestaande plinten graag vervangen door platte houten plinten.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer schuren en lakken uit heel Nederland:

Parketvloer met waterschade herstellen

Ik wil mijn parket vloer in de serre schuren en lakken na waterschade ongeveer 30 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Vloer renoveren

Eiken visgraat aanvullen en schuren en in de olie en was. Deze klus gaat gebeuren na het verplaatsen van een muur aanvullen ongeveer 3 vierkante meter bies aanpassen.

Vlekken op de Jatoba vloer verwijderen en herstellen

Wij hebben een prachtige Jatoba-houten vloer met een olie afwerking. Nu is onlangs onze gootsteen ontstopt en is er nogal wat ontstoppingsmiddel op onze vloer terecht gekomen en dit heeft een soort lichtgrijze vlekken/strepen opgeleverd die met eenvoudige middelen (kleine stukjes met de hand schuren, wassen met water, nieuwe olie erover) niet te verwijderen zijn. In eerste instantie, voorafgaand aan een specifieke offerte, treden wij graag in gesprek met een ervaringsdeskundige wat voor aanpak er wordt aanbevolen om onze vloer weer in goede staat te krijgen. Het totale oppervlak dat beschadigd is bedraagt zo'n 10 m² van onze gehele vloer die door het hele huis ligt (zo'n 80 m²). Ik denk dat het voldoende is om de beschadigde plek te schuren en te herstellen. Mochten er betere oplossingen zijn dan hoor ik dat graag.

Parket vloer herstellen, schuren en mat lakken

Oude parket vloer herstellen, schuren en mat lakken in oude jaren 30 woning. Circa 120 m2 over twee verdiepingen in ongeveer 5 ruimtes

Parket schuren en lakken

Bestaande massieve vloer opnieuw schuren en lakken (met kleur). Begane grond hal en woonkamer, totaal ca 60 m2. uitvoering in periode tussen 3 en 15 februari.

Eiken houten vloer schuren en behandelen met hard wax

Het schuren en behandelen met hard wax op de benedenverdieping van een eikenhouten vloer. Totale m2 is 70 m2. Het betreft de woonkamer met open keuken en het halletje. Kunnen de werkzaamheden uitgevoerd worden op 02-03-2020 of 03-03-2020? Eventueel voor en nadelen van hard wax, olie en lak beschrijven.

Renovatie eiken parket

Wij willen het parket, wat ooit gelakt is, opnieuw laten schuren en weer laten lakken. Hij is best versleten op sommige plaatsten op dit moment. Het gaat om om ongeveer 70 m2 Het is een massieve eiken vloer met groeven.

Woning compleet verbouwen

Voor het huis zouden we graag onderstaande werkzaamheden uit laten voeren: *Eerste verdieping* - De keuken verbinden met de eet-/woonkamer (graag advies over het wel of niet behouden van de huidige deur naar de keuken) - Schilderen waar nodig (graag advies over waar nodig - en over het eventueel opnieuw stucen of behangen op bepaalde plekken) - Houten vloer opknappen (e.g. schuren / oliën / lakken / waxen - graag advies) *Derde verdieping* - Schilderen waar nodig (graag advies over waar nodig - en over het eventueel opnieuw stucen of behangen op bepaalde plekken) - Het timmerwerk bij de kozijnen vervangen (daar waar waterschade is) - De oude cv-ketel wordt bij de overdacht verwijderd (dat was een huurketel), dus er moet een nieuwe cv-ketel worden geplaatst _Badkamer_ - Graag advies over de mogelijkheden om de badkamer ruimer te maken d.m.v. het verbinden met de bergkast (waarbij mogelijk rekening gehouden moet worden met afvoer) - I.v.m. ruimtegebrek vervangen we het huidige bad graag door een inloopdouche. 28 februari krijgen we de sleutel, dan zouden we willen beginnen.

Bamboevloer schuren en lakken

Graag verneem ik de mogelijkheden/kosten van een schuren/lakken van een bamboevloer. De vloer is licht van kleur en moet donker(der) worden. De oppervlakte schat ik op ongeveer 70 m2.

Egaliseren van plavuizen vloer voor gietvloer

We willen een gietvloer in de woonkamer/keuken/gang. Hiervoor moeten de plavuizen stenen die er nu liggen worden geslepen met een diamant schuurmachine. +/-50 meter Ik ben benieuwd wat beide opdrachten kosten, los van elkaar maar ook samen. Schuren van de vloer en het aanleggen van een gietvloer.

Partners

Partners van Casius