Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor rotte vloerbalken vervangen:

Rotte vloerbalken vervangen

Rotte vloerbalken vervangen onder begane grond. Gedetailleerde beschrijving is toegevoegd in bijlage. Het gaat om 60 m2.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor rotte vloerbalken vervangen uit heel Nederland:

Rotte vloerbalken vervangen

Betreft een herenhuis in Amsterdam Westerpark uit 1910. Onder de vloer van begane grond een aantal vloerbalken/vloer vervangen. Deze balken hebben in het verleden problemen gehad en zijn toen versterkt. Deze reparaties lijken niet meer te voldoen aangezien de vloer iets aan het doorzakken is. Dit is ook te zien aan de trap naar de bovenliggende woningen, waar scheuren ontstaan. De kruipruimte is toegankelijk maar is een aantal jaren geleden wel volgestort met plastic balletjes.

Rotte vloerbalken vervangen en controleren ventilatie kruipruimte

Onder mijn keuken heb ik twee rotte vloerbalken die moeten worden vervangen. Ik heb 2 jaar geleden deze laten plaatsen en daarna een nieuwe keuken geplaatst, die nu 1,5 cm. maar ik denk dat door een lek de vloerbalken zijn gaan rotten. Deze zijn moeilijk te bereiken i.v.m. vloerverwarming. Foto’s kan ik opsturen maar bij voorkeur offerte na inspectie. Het gaat om 2 balken, in totaal maximaal 8 m2. Ik weet niet welk materiaal het beste is om de houten balken voor te vervangen, wat geadviseerd wordt. De vloer is matig toegankelijk en er moet waarschijnlijk ook iets aan de ventilatie in de kruipruimte naar buiten gebeuren. Graag naar kijken. Ik heb geen kruipluik, er is alleen een gat onder de keuken die wat vergoot kan worden. Zou er iemand langs kunnen komen om de situatie te bekijken?

Rotte vloerbalken vervangen

Betreft een woning uit 1910 waarvan de vloerbalken door vocht zijn gaan rotten. Het huis heeft aan de voorkant een kelder (170 hoog) waar vaak vochtproblemen zitten. Vloer en de vloerbalken moeten eruit. Balken moeten vervangen worden. Gelieve een rentovloer of iets soortgelijks. Het betreft een woonkamer, slaapkamer en gang van ongeveer 60 m2. Tevens opzoek naar iemand die op de nieuwe vloer vloerverwarming kan leggen.

Rotte vloerbalken vervangen

Wij willen een huis aankopen. Echter, bij de bouwtechnische keuring is gebleken dat er 3 vloerbalken rot zijn, dit gaat dan over de gehele breedte van de woning (5.66m). Dit is geconstateerd vanuit de kruipruimte onder de gang, De kruipruimte onder de woonkamer is niet onderzocht aangezien over het kruipluik laminaat is gelegd. Het is Nu hebben wij voor de aankoop van het huis een offerte nodig over de kosten van het vervangen van de balken en de daarbij behorende kosten zoals de laminaatvloer netjes er uit halen en weer terug leggen. Dit i.v.m. de financiering/prijsovereenkomst van de woning.

Rotte vloerbalken vervangen

Wij willen een huis aankopen. Echter, bij de bouwtechnische keuring is gebleken dat een vloerbalk rot is (bruinrot), dit gaat dan over de ruimte onder de woonkamer. De kruipruimte onder de woonkamer is slecht toegankelijk (je kan er niet echt in) en het is niet bekend hoe de staat van de andere balken is, maar de inspecteur ging er vanuit dat deze zich in een vergelijkbare staat bevinden als de andere balken. Verder is de kruipruimte niet goed geventileerd, door de aanwezigheid van een uitbouw van beton aan één kant. De keurder gaf als advies de kruipruimte goed te gaan ventileren en bijvoorbeeld luchtpijpen door het beton aan te brengen. Nu hebben wij voor de aankoop van het huis een offerte nodig over de kosten van het vervangen van de balken, de mogelijkheid van ventilatie en het opnieuw leggen van de vloer, dit i.v.m. de financiering/prijsovereenkomst van de woning (totale oppervlak van de vloer mét kruipruimte eronder is 26 m2). Wij willen dit rapport vrijgeven om deze offerte te laten opstellen

Rotte vloerbalken vervangen en vloer isoleren

Er zijn 7 of meer balken gedeeltelijk rot (bruinrot) op de begane grond van onze woonkamer (10,9 x 4 meter). Bouwjaar 1906. De ruimte eronder is goed toegankelijk middels een aardige kruipruimte. Ook willen wij de vloer isoleren.

Rotte vloerbalken vervangen

Wij willen een huis aankopen, bij de bouwtechnische keuring is gebleken dat enkele vloerbalken rot zijn, dit gaat dan over de ruimte onder de keuken, gang en wc. De kruipruimte onder de woonkamer is niet toegankelijk en niet bekend met de staat van deze balken, maar de inspecteur ging er van uit dat deze in vergelijkbare staat bevinden dan de andere balken. Nu hebben wij voor de aankoop van het huis een offerte nodig om dit te laten vernieuwen, dit i.v.m. de financiering/prijsovereenkomst van de woning.

Rotte vloerbalken vervangen

Ik wil 4-5 balken onder mijn keukenvloer laten vervangen een aantal daarvan zijn doorgerot i.v.m. vocht. Deze balken bevinden zich in een buitenmuur. De andere kant van de balken bevinden zich in een binnenmuur, die ooit draagmuur was. Er is direct boven een (deels verrotte) balk die in de binnenmuur is gemetseld een staander geplaatst waarop een stalen bint ligt waarboven de draagmuur van de bovenetage staat. Boven 1 balk die deels verrot is staat een andere binnenmuur. Mijn idee was het om in de keuken nieuwe betonnen balken te plaatsen, opdat deze niet door vocht kunnen verrotten? Nieuwe vloerplaten had ik al aangeschaft vóórdat ik wist dat de balken verrot waren.

Rotte vloerbalken vervangen

Ik wil 4-5 balken onder mijn keukenvloer laten vervangen, een aantal daarvan zijn doorgerot in verband met vocht. De balken zijn ongeveer 2,20 meter lang. Deze balken bevinden zich in een buitenmuur. De andere kant van de balken bevinden zich in een binnenmuur, die ooit een draagmuur was. Er is direct boven een (deels verrotte) balk die in de binnenmuur is gemetseld een staander geplaatst waarop een stalen bint ligt waarboven de draagmuur van de bovenetage staat. Boven 1 balk die deels verrot is staat een andere binnenmuur. Mijn idee was het om in de keuken nieuwe betonnen balken te plaatsen, opdat deze niet door vocht kunnen verrotten? Nieuwe vloerplaten had ik al aangeschaft vóórdat ik wist dat de balken verrot waren.

Vloerbalken vervangen

Ik wil 12 rotte vloerbalken van 6 meter laten vervangen (ongeveer 100 m2). De vloer kan er niet uit, waardoor het vervangen van de balken vanuit de kelder moet gebeuren. De kelder is vrij, en is goed bereikbaar. Mogelijk voor het verwijderen van de balken moet er een muurtje worden verwijdert. Graag zou ik advies willen hebben over wat voor balken er in de plaats moeten komen.