Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor fermacell dekvloer en laminaat verwijderen en leggen:

Fermacell dekvloer en laminaat verwijderen en leggen

Ik zoek een vloerenbedrijf die mijn vloer kan renoveren. Er moet in een woning van 55 m2 een Fermacell 2E32 dekvloer gelegd worden onder de bestaande kliklaminaat vloer. Het gaat dus om laminaat er uit halen, fermacell vloer leggen en laminaat weer terugleggen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor fermacell dekvloer en laminaat verwijderen en leggen uit heel Nederland:

Dekvloer van zandcement aanbrengen

De vloer van de beneden verdieping van ons huis is inmiddels voorzien van vloerverwarming (droogbouwsysteem met fermacell platen). Helaas heeft degene die dit heeft aangelegd het niet egaal gelegd. Naar ik heb begrepen zit er in de hobbels en kuilen een hoogte verschil in van ruim 2,5 cm. Omdat er een pvc-vloer overheen komt te liggen is het verstandig de vloer eerst egaal te maken. Het gaat om ongeveer 80 m2. Graag ontvang ik van u een offerte voor deze werkzaamheden, inclusief materialen, inclusief btw. Tevens verneem ik graag wanneer uw eerste optie is om het werk te kunnen uitvoeren.

Leggen van ondervloer en parket

Het betreft een woning van ongeveer 34 m2. Er moet voor deze oppervlakte een zwevende dekvloer (Fermacell) geplaatst worden, en daarover heen een parket vloer. De keuze van parket moet nog gebeuren. Inclusief levering Fermacell.

Dekvloer moet gestort worden over ...

Dekvloer moet gestort worden over lewusplaten, wanden en vloer moeten getegeld worden, alles moet afgekit worden. Ruimte staat nu volledig in de Fermacell, Vloer ca 4 M2 en wanden zijn ca 20 M2. Graag richtprijs voor bovenstaande werkzaamheden