Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor houten terrasvloer voor dakterras:

Houten terrasvloer voor dakterras

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor een houten terrasvloer voor een dakterras op de uitbouw van onze benedenburen. Wij willen dat graag van hardhout (bv dat bankirai) met de onderleggers tussen balken en bitumen zoals in de foto op jullie site te zien is. Terras is zelf redelijk recht toe recht aan, moet 10,80 x 2,80 m groot worden, foto bijgevoegd). Graag ontvang ik een gespecificeerde offerte, uitgesplitst naar de verschillende materialen en voor het leggen zelf.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten terrasvloer voor dakterras uit heel Nederland:

Reparatie aan het dakterras

Houten terrashekwerk is gevallen door de storm en moet weer aan de terrasvloer gemonteerd worden. Één houten paal moet vervangen worden. Het appartement bevindt zich op drie hoog, maar is goed bereikbaar.

Houten terras aanleggen

Ik zou graag een dakterras van 15 m2 aanleggen op de eerste verdieping van een huis in 2140 Antwerpen. Plannen zijn toegevoegd. Het dakterras loopt af richting de afvoer naar de hemelwaterput. Ik had liefst een terrasvloer in hout (of composiet), maar andere voorstellen zijn welkom. Planken liefst in de korte richting. Belangrijk zijn de kostprijs en de levensduur, aangezien het om een woning gaat die ik verhuur (de kost is moeilijk terug te verdienen met de huur). Ik wil gewoon de roofing beschermen en iets van terras voorzien zodat de huurder buiten kan zitten, als is het niet de allermooiste houtsoort.

Dakterras op de uitbouw verbouwen

Wij hebben een woning op de 1e verdieping met een dakterras van ongeveer 4 x 5 meter op een uitbouw. Het dakterras is bereikbaar via onze keuken en via een smal steegje. Wij willen dit dakterras laten renoveren omdat het in slechte staat is. Het hek en de houten terrasvloer moeten verwijderd worden. Daarna moet er een nieuw dakterras worden opgebouwd. We denken daarbij aan stalen hekwerk, met daartegen bamboemateriaal aan de binnenzijde. We willen ook een paar ingebouwde plantenbakken. Misschien kan er met een lattenconstructie wat extra privacy worden gecreëerd. De achtergevel van ons huis is onlangs vernieuwd. Graag bespreken wij hier ter plaatse de mogelijkheden en de materiaalkeuze.

Houten terrasvloer schuren en beitsen

Ik zou graag onze houten terrasvloer willen laten schuren en beitsen. Ook moeten er enige planken vervangen worden. Er zouden ook wat planken aangebracht moeten worden in de meterkast.

Houten terrasvloer aanleggen

Ik heb een terras van ongeveer 50m2 belegd met tegels. Op sommige plaatsen dreigen de tegels los te komen. Wij willen over de tegelvloer een houten terras aanleggen plus een drie treden trap naar de tuin.

Houten terrasvloer leggen op betonnen ...

Houten terrasvloer leggen op betonnen ondergrond. Een deel heeft al een houten vloer, hieronder ligt rachelwerk. Het hout wat hieraf komt willen we aan de voorkant van het pand op het balkon gelegd hebben. We twijfelen nog tussen losse planken en houten tegels van 50x50 cm.

Het betreft de aanleg van een houten ...

Het betreft de aanleg van een houten terrasvloer incusief materialen onder een veranda. Oppervlakte ca. 45 m2.

Bestaande situatie: een jaren 30 ...

Bestaande situatie: een jaren 30 bovenwoning (1e+2e verdieping). Uitvoering van een dakterras met opbouw. Dakterras heeft een oppervlakte van 24m2 met houten terrasvloer en simpele stalen balustrade. Opbouw: houten constructie van 2x2 m, 2 zijden dicht en 1 zijde vast glas (1,8*0,8m). toegang tot terras: 2 openslaande houten deuren met glas (1,0x2,10). De toegang tot het dakterras en de opbouw bestaat uit een te plaatsen dicht houten trap (180graden), welke aan de onderzijde afgestuced is. Electriciteit en water doortrekken naar opbouw.

Een gedeelte van mijn appartement heeft ...

Een gedeelte van mijn appartement heeft een plat dak, dit is ongeveer 15m². Dit gedeelte wil ik gaan gebruiken als dakterras. Het gebouw is bijna 100 jaar oud, maar vorig jaar geheel gerenoveerd. Het dak is van voor zover ik weet van hout met teerbedekking. Voor een dakterras is een verstevigende constructie nodig, een doorgang via mijn plafond - mogelijk met inklapbare trap -, een houten terrasvloer en railing. Het gaat me vooral om het grove bouw- en aanlegwerk dat solide moet gebeuren. De afwerking doe ik graag zelf.

Onze kleine tuin (uit 1960) heeft enkele ...

Onze kleine tuin (uit 1960) heeft enkele oudere bomen die wij graag willen behouden. Deze bomen moeten vakkundig worden gesnoeid. Verder moet het oude terras en de beplanting volledig plaatsmaken voor een houten terrasvloer met verlichting, een pad van betontegels, een extra terras achter in de tuin (rondom een oude boom). Wij zoeken ook nog naar een originele vervanging van het oude roestige hek achterin de tuin. Deze nieuwe afscheiding moet privacy bieden. De uitstraling van de tuin moet rustig en toch warm zijn. Aan de achterzijde van de tuin ligt een groenstrook direct aan een stille straat. Het zal noodzakelijk zijn om oude stenen en grond af te voeren en de huidige grond aan te vullen en te verrijken.