Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor lamel parket leggen in appartement:

Lamel parket leggen in appartement

We hebben nieuwe Lamel parketvloeren voor ons appartement (90m2) voor installatie. We willen plinths installatie ook. Kan je aan citaat opgeven?
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lamel parket leggen in appartement uit heel Nederland:

Visgraat parketvloer leggen

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen de 10 en 50 m². Wat is de huidige ondergrond? Bestaande houten vloer In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte ruimtes Welke zaken moeten gebeuren? Aankoop en plaatsing. Meer info over de gewenste werken: Wij zouden graag een licht eiken visgraat (lamel)parket in onze woonkamer willen. De ruimte is ongeveer 32 m2. De huidige laminaatvloer gaat eruit en daaronder ligt de houten ondervloer. Budget is belangrijk voor ons. Graag het eerste contact via email.

Lamelparket leveren en leggen

Ik zoek iemand die bij ons 180m2 lamel parket kan leggen en leveren inclusief renovatie trap van boven naar benden willen wij een parket vloer met hoge plinten wij

Lamelparket verwijderen

Lamel parket verwijderen eventueel met de dekvloer als het niet anders kan. Er is ook vloerverwarming, die zal wel beschadigd worden neem ik aan.

Vloerverwarming aanleggen in appartement

Dag, ik heb graag een vloerverwarming ala hoofdverwarming op een betonnen vloer in mijn appartement. Het gaat om de woonkamer, hal, keuken en wc en een totaal oppervlakte van ongeveer 60 m2. Bovenop de vloer komt een lamel parket. In verband met de onderburen dient de vloer ook geluidsisolerend te zijn.

Vloer egaliseren na vloerverwarming aanbrengen

Graag ontvang ik een offerte voor het egaliseren van 72 m2 vloer na het aanbrengen van vloerverwarming. De vloerverwarming wordt aangebracht met behulp van een sleuven frees. Er komt een lamel parket vloer. Ontvang ik hier ook graag een prijs voor.

Lamelparket vloer leggen

Wij willen een lamel parket vloer laten leggen + plakplinten. In totaal ongeveer 40 m2 verdeeld over de 1e en 2e etage, totaal 5 ruimtes. In verband met onze (verbouw)planning deze klus graag uitvoeren op 27 of 28 december. De oude vloer verwijderen wij zelf en de nieuwe ondervloer kunnen wij ook zelf leggen. Wij zien uw reactie graag tegemoet.

Houten GAMMA-vloer laten leggen

Graag willen wij in ons nieuwe huis in de gang, woonkamer en open keuken een nieuwe houten vloer laten leggen. Wij hebben hiervoor grenen vloerdelen van de Gamma aangeschaft. Nu is het huidige lamel parket onder het keukenblok gelegd. Indien mogelijk willen wij de nieuwe vloer ook onder het keukenblok laten doorlopen en wij vroegen ons af of dit ook mogelijk is? Bijgevoegd zitten twee foto's van de huidige situatie. Daarnaast horen wij graag de meerprijs voor het schuren en lakken van de vloer en de aanleg van plinten. Het gaat om ongeveer 40 m2. We hebben ook een rooster/convectorput in de vloer, dit rooster/convectorput is precies op maat gemaakt voor de huidige vloer. Graag willen we even kijken hoe we de nieuwe vloer passend kunnen laten maken.

Leidingen omleggen voor een nieuwe keuken

Ik heb een appartement gekocht op de tweede verdieping. Het betreft een 1930 gebouw. Houten ondervloer. Maandag en dinsdag wordt een nieuwe vloer (lamel parket) gelegd en oude vloer is er nu uit. We zouden graag uiterlijk maandag de nieuwe leidingen laten leggen naar voor in appartement, om daar later gemakkelijker een nieuwe keuken aan te kunnen leggen. Nu ligt de vloer open dus is het gemakkelijk. Daarna wat minder.

Duurzame parketvloer leggen

Wij willen de huidige laminaatvloer laten verwijderen en een lamel parket vloer van goede duurzame kwaliteit laten leggen op een oppervlakte van 55 m2. 2 augustus krijgen wij de sleutel van deze woning, de werkzaamheden willen wij dan zo snel mogelijk laten beginnen.

Waterschade aan parketvloer herstellen

Wij hebben een nieuwe keuken laten leveren op 4 mei en deze is op 6 mei geplaatst. De vaatwasser bleek vochtig te zijn en heeft in de twee dagen dat hij op de parketvloer stond een lelijke plek in het parket veroorzaakt. Dit willen wij graag laten herstellen op kosten van de keukeninstallateur, die daarvoor een offerte vraagt. Ons parket is een eiken lamel parket uit 2004 met een olielaag. Het is een vast parket met een toplaag van 4 tot 5 mm. Ik wil graag laten beoordelen op welke wijze deze schade hersteld kan worden en maakt daarvoor graag op heel korte termijn een afspraak.

Partners

Partners van Casius