Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor plinten boven een gietvloer plaatsen:

Plinten boven een gietvloer plaatsen

Graag willen wij in ons appartement in Amsterdam-West plinten boven een gietvloer laten plaatsen. Het appartement is 63 m2 groot en het verwachte aantal meters plint is 51 meter. De plinten mogen verlijmd of vastgezet worden aan de muur met bijbehorende clips. Wel dienen de plinten verstek gezaagd te worden en niet met van do eindstukken afgewerkt te worden.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plinten boven een gietvloer plaatsen uit heel Nederland:

Simpele witte plinten leggen in nieuwbouw woningen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor ons nieuwbouwproject in de Houthavens, Amsterdam. Met een aantal woningen hebben we gezamenlijk een gietvloer genomen en zijn nu op zoek naar witte simpele kleine plinten (zie voorbeeld foto). Graag ontvangen we een staffel offerte voor 50 tot 400 meter plint. Voor de prijs graag een all-in offerte.

Muren glad stucen en schilderen

Omschrijving: Wij hebben een huis gekocht in Rozenburg en willen na de verbouwing alles super strak op de muur hebben. Deels bestaande muren waar stucwerk op zit en delen zijn afgetimmerd met stucplaten. Ongeveer 80 m2 wand en 40 m2 plafond. Er komt een gietvloer in zonder plinten dus moet echt strak gestuukt. Daarna alles met latex spuiten. Wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Woning strak stukadoren

Wij hebben een huis gekocht in Rozenburg en willen na de verbouwing alles super strak op de muur hebben. Deels bestaande muren waar stucwerk op zit en delen zijn afgetimmerd met stucplaten. Ongeveer 80 m2 wand en 40m2 plafond. Er komt een gietvloer in zonder plinten dus moet echt strak gestuct. Daarna alles met latex spuiten. Foto's zijn beschikbaar.

Gietvloer op de begane grond aanbrengen

Ik wil graag een gietvloer op de begane grond in een nog nieuw te bouwen woning. De totale oppervlakte zal 80 m2 beslaan en zal aangebracht moeten worden op een zandcementdekvloer. De ruimtes die voorzien moeten worden zijn een slaapkamer van 17 m2 en een woonkamer met uitbouw en speelhoek van 63 m2. De vloer moet stevig zijn en niet glad omdat onze zoon in zijn elektrische rolstoel er op moet kunnen rijden. Graag wil ik de vloeren ook afgewerkt hebben met plinten.

Herstelwerkzaamheden na waterschade

Wij wonen sinds enige tijd in een nieuwbouwwoning, waar onlangs ernstige lekkage is geweest. We kunnen op kosten van de bouwgarantie van de aannemer het herstel laten uitvoeren. Onze muur is nat geworden en de epoxy gietvloer is gaan opbollen. Voor het werk aan de gietvloer hebben we al contact met het bedrijf dat de vloer geplaatst heeft. De muren moeten opnieuw worden gestuukt en geschilderd. Ook het plafond in de kamer onder de gietvloer moet opnieuw worden gewit, omdat er een grote kring in is ontstaan. De ruimte waar we schade hebben is ongeveer 3.30 m bij 5.00 m en 2.70 m hoog. De kamer waar het plafond moet worden gewit is ongeveer even groot. Ook zullen twee plinten opnieuw moeten worden aangeschaft en geplaatst in de ruimte boven waar de waterschade is ontstaan.

Hoge plinten op een gietvloer aanbrengen

Ik wil graag in mijn nieuwe huis hoge plinten laten leggen, ral 9010 en mdf, op de gietvloer. Het is ongeveer 100 strekkende meter. Kunt u aangeven wat de prijs hiervan zal zijn? Er is maar 1 mogelijkheid om de plinten te plaatsen en dit zal zijn op donderdag 21 juli.

Stucwerk en beton ciré aanbrengen

Wij willen medio september in onze hoekwoning uit bouwjaar 1990 enkele verbouwingsklussen gaan uitvoeren, waaronder stukadoorswerk. Deze datum is indicatief, want er komt ook nog een nieuwe keuken en een nieuwe gietvloer in. De werkzaamheden moeten op elkaar worden afgestemd. Deze aanvraag betreft het glad pleisteren van ongeveer 55 m² wanden in de woonkamer. De ondergrond is een betonnen binnenmuur en een binnenmuur van gipsblokken. Deze zijn nu voorzien van spuitwerk met structuurverf. We willen een goede harde afgewerkte helderwitte stuclaag, kleur ral 9010 zuiver wit. De plinten zijn al verwijderd en de kamer wordt geheel ontruimd. Als uw stukadoorsbedrijf aantoonbare ervaring heeft met het plaatsen van beton ciré, dan willen we ook een offerte ontvangen voor het aanbrengen van een strook beton ciré boven het nieuwe aanrechtblad, rond een kastenwand en rond een keukenkozijn. Het juiste aantal m² zal nog ingemeten worden.

Gietvloer in medische kliniek

Voor 1 ruimte. Het is een vloer voor in een medische kliniek. Het zal ongeveer 65 m2 zijn. De huidige vloer is wit zeil met een ondervloer en daaronder een houten vloer. Het moet er schoon uitzien maar ook niet te steriel. Ik denk een grijze kleur. Plinten zijn niet nodig. Waar moet ik aan denken qua kosten?

Hele woning van plinten voorzien

Wij krijgen rond 21 maart aanstaande de sleutel van onze nieuwe woning. We krijgen een gietvloer en willen daar plinten bij hebben, dit is ongeveer 140 meter. De vraag is dus wat het kost om door jullie enkel de plinten te laten leveren en plaatsen (9 cm hoog MDF groen, platte plint). Plaatsing door gehele woning: begane grond en een eerste verdieping.

Nieuwe gietvloer inclusief geintegreerde plinten

Een nieuwe Gietvloer. Inclusief plint, die in een geheel met vloer zit.