Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor ondervloer egaliseren en leggen van een visgraat parket vloer:

Ondervloer egaliseren en leggen van een visgraat parket vloer

Wij hebben in principe een eiken houten vloer (65 m2) in visgraat, maar de ondervloer is te ongelijk voor het leggen. Er ligt op de balken een houten latten vloer, waarover wij nu nieuwe spaanplaten (18 mm met groene topfinish) hebben gelegd. Er blijft een hoogte verschil van minstens 3 cm op sommige delen, daarnaast is de hal echt scheef aflopend. Wat is er mogelijk om het gelijk te krijgen en een goede ondergrond voor houten visgraat vloer? Graag zouden wij de huidige spaanplaten die op maat zijn behouden, kan hiermee gewerkt worden? Op welke termijn zijn jullie beschikbaar? Ik hoor graag van u! Vriendelijke Groet,
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ondervloer egaliseren en leggen van een visgraat parket vloer uit heel Nederland:

Vloer egaliseren

Ik zou graag een offerte willen voor het egaliseren van een vloer in de woonkamer. Het gaat om ongeveer 40 m2. De ondervloer bestaat het grootste gedeelte uit houten platen en een klein gedeelte cement.

Verwijderen van vloerbedekking

Verwijderen van vloerbedekking, tapijt, en plinten over ongeveer 60 m2 dat ligt op een ondervloer, deels groene platen, deels ander isolatie materiaal. Graag ook afvoeren en als nodig egaliseren.

Anhydriet vloer egaliseren

Wij willen klik pvc laten leggen. Het betreft nieuwbouw ongeveer 138 m2. Tijdens ons voorschouw zag ik toch wel dat de vloer niet overal egaal is. De bouwer wees erop dat de vloer in principe opgeleverd wordt voor direct leggen van laminaat en vloerbedekking. Er ligt vloerverwarming door heel het huis. Graag een prijsopgaven en advies. Wij denken dat 1 a 2 mm genoeg zal zijn. Er komt ook een ondervloer onder de pvc welke ook wat oneffenheden weghaalt. Enig spoed geboden zou ik op prijs stellen ivm planning.

Ondervloer egaliseren

Vloer egaliseren als ondergrond voor laminaat. Zelf al een en ander geprobeerd maar krijgen de vloer niet strak. Het gaat om 40 m2.

Ondervloer met platen egaliseren

De vloer in mijn woning is niet egaal (oudere woning met houten planken vloer), hierom wil ik de vloeren geëgaliseerd hebben met ondervloer platen, zodat ik laminaat of iets anders egaal kan plaatsen. Het gaat om de woonkamer (24,60 m2) en 3 slaapkamers (10,10m2, 7,80 m2 en 14,30 m2). Misschien ook de overloop boven, maar daar twijfel ik nog over (3,60 m2). Ik ontvang graag een e-mail met offerte. Mochten er nog onduidelijkheden zijn dan mag u me ook bellen, maar mailen is denk ik sneller.

PVC vloer leggen

Wij willen in onze toekomstige woning een PVC-vloer aan laten leggen. De woning is een appartement met onderburen. De vloer is van beton de totale oppervlakte van alle kamers gang en hal is ongeveer 100 m2. Gaarne een opgave van de diverse kwaliteiten PVC p/ m2, alsmede separaat de kosten van aanleggen van het egaliseren, ondervloer (tegen geluidsoverlast) en de PVC vloer met plinten.

Tegels in cement verwijderen en vloer egaliseren

Een groot deel van de plavuizen (gelegd in de cement 10 jaar geleden) laat los van de ondervloer. In de woonkamer (30 m2) waren de tegels al compleet losgelaten met cement van de ondervloer. Deze Tegels zijn al door mijzelf verwijderd. In de keuken, gang en toilet zitten de tegels nog wel goed vast maar moeten daarom wel verwijdert worden om een nieuwe vloer aan te brengen. Het gaat over het verwijderen van plavuizen in de keuken (15 m2), gang(8 m2) en toilet (1m2). Waarschijnlijk zal de vloer dan ook geegaliseert moeten worden na het verwijderen van de tegels.. In de onder (bouwvloer) zit vloerverwarming, Dus niet in de cement waarin de plavuizen zijn gelegd. Keuken is aanwezig dus 1e tegel onder de keukenkastjes verwijderen is voldoende.

Plavuizen vloer verwijderen, afvoeren en egaliseren

Een groot deel van de plavuizen (gelegd in de cement 10 jaar geleden) laat los van de ondervloer. In de woonkamer (30 m2) waren de tegels al compleet losgelaten zijn inclusief cement van de ondervloer. Deze Tegels zijn al door mijzelf verwijderd. In de keuken, gang en toilet zitten de tegels nog wel goed vast maar moeten daarom wel verwijderd worden om een nieuwe vloer aan te brengen. Het gaat over het verwijderen van plavuizen in de keuken (15 m2), gang (8 m2) en toilet (1 m2). Waarschijnlijk zal de vloer dan ook geëgaliseerd moeten worden na het verwijderen van de tegels. We willen daarna laminaat aangebracht hebben over dit oppervlak. Laminaat is nog niet besteld. In de onder (bouwvloer) zit vloerverwarming, dus niet in de cement waarin de plavuizen zijn gelegd. Keuken is aanwezig dus 1e tegel onder de keukenkastjes verwijderen is voldoende. We zoeken iemand die de vloer in de gang en keuken kan verwijderen, de vloer egaliseert en een nieuwe vloer kan plaatsen.

Vloer egaliseren en PVC vloer leggen

Wij willen graag onze ondervloer egaliseren. Dit is 45 m2 en het moet ongeveer 4 mm worden. Wij ontvangen graag een offerte. Momenteel ligt er een betonvloer.

PVC-laminaat leggen

Het gaat om laten zetten van PVC-laminaat en ondervloer inclusief de plakplinten. het gaat om 41-43 m2 plinten. Egaliseren vloer gedeelte van 30 centimeter bij 200 centimeter en 20 centimeter bij 20 centimeter.

Partners

Partners van Casius