Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat leggen met ondervloer en plinten:

Laminaat leggen met ondervloer en plinten

Wij krijgen op 1 december de sleutel van ons nieuwe huis. We willen daar omstreeks 6 december laminaat met ondervloer en plinten laten leggen. Het gaat om ongeveer 65 m². We hebben de materialen inmiddels besteld. We ontvangen graag een offerte van bedrijven die in genoemde week tijd hebben voor deze klus. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat leggen met ondervloer en plinten uit heel Nederland:

Laminaat leggen

Ongeveer 60 vierkante meter laminaat leggen over bestaand laminaat vloer incl plinten woning is leeg

Offerte voor aanschaf en leggen van laminaat

Helaas heb ik gisteren waterschade gehad in mijn keuken. De verzekering heeft mij het volgende verzocht: De laminaat die ik heb opzoeken (gevonden bij Gamma :)) Een vakpersoon laten komen om de woonkamer op te meten en een offerte op te laten stellen, hoeveel het aanschaffen van het laminaat zal kosten De offerte moet ik dan opsturen naar de verzekering, zodat zij kunnen onderzoeken of de kosten van van het laminaat wordt vergoed. Mocht ik geld ontvangen, dan wil ik uiteindelijk de beschadigde gedeelte willen laten vervangen. Graag ontvang ik iemand bij mij in de woning die dit voor mij kan doen. Het gaat om laminaat: GAMMA Bastion laminaat met V-groef antraciet 2,05 m² 8mm Kan er misschien 1 plankje meegenomen worden om te checken of het wel echt identiek is aan de mijne? Ik weet niet uit mijn hoofd hoe groot mijn woonkamer is, maar ik schat 7x5 meter.

Quickstep aminaat leggen

Vloer in kamer en hal leggen kamer 44 vkm halvkm laminaat Quickstep arte versailles ondervloer Heatsound 2mm afwerken met 45m plakplint planning maart 2018 graag offerte

Epoxy vloer verwijderen en laminaat leggen

Dear Sirs, I am considering to buy an apartment. The floors in the kitchen and living room are gravel floor (epoxy). Before I dare to buy the house and have too high a cost that I can not pay, I would like to have a price indication about how much the removal of such a gravel floor will cost. I would like also to change the floor to laminate floor. It would be about 60 m2. What is the cost of the removal approximately? Can you also please quote the cost for installing new laminate floor (separately)? Thanks!

Het leggen van laminaat

In verband met waterschade wil ik graag voor 15 vierkante meter aan laminaat opnieuw leggen. Echter er moeten bij de deuren afscheidingen gemaakt worden. Het laminaat wat er nu ligt is in één keer doorgetrokken. Dit wil ik niet meer nu wil ik elke ruimte apart gelegd hebben. Dus bij elke deur opening een scheiding middels een drempel of dorpel. De laminaat die er nu ligt moet dus bij elke deur afgezaagd worden. Ik ontvang graag voor deze werkzaamheden een offerte van u.

Vloer verwijderen en nieuwe laminaatvloer leggen

Na waterschade, er stond een flinke laag water op de vloer, moet de huidige vloer eruit gehaald worden en een nieuwe laminaatvloer gelegd. Het gaat om 35 m2 ondervloer en laminaat en 25 meter aan hoge plinten. Eventueel nog een paar (2) meter aan plakplinten. Een expert komt binnenkort kijken, daarom ligt de huidige vloer er nog. Onder de vloer zijn het houten balken met een houten vloer. Graag met spoed uw offerte voor het slopen en afvoeren van de huidige vloer. Optioneel ook de houten vloer eronder vervangen, mocht dit nodig zijn. De nieuwe laminaatvloer leggen. Deze schaf ik bij Gamma aan.

Laminaat leggen in de woning

Nieuwe laminaat vloeren leggen in benedenwoning: kamer, slaapkamer, keuken, halletje, tuinkamer, bij elkaar 60 vierkante meter.

Laminaat leggen

Het laten leggen van een laminaat vloer van circa 105 m2. Daarbij ook een ondervloer (PF-Felt silent +) en hoge plinten.

Laminaat in de keuken leggen

Graag ontvang ik een uitgebreide offerte betreft het leggen van laminaat in onze keuken door jullie klusser. Het gaat om 7 m2.

Houten vloer leggen

Graag ontvang ik een offerte voor het leggen van een houten vloer in Nijmegen. Het gaat om ca. 85 vierkante meter. Visgraat of lammelparket. Tevens hoor ik graag wat het leggen van laminaat kost.

Partners

Partners van Casius