Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor tegellaminaat laten leggen:

Tegellaminaat laten leggen

53
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegellaminaat laten leggen uit heel Nederland:

Tegellaminaat leggen

Voor de 1ste en 2de verdieping zoeken we iemand die tegellaminaat en hoge plakplinten wilt leggen voor een oppervlak van circa 160 m2. Al het materiaal (laminaat, ondervloer en hoge plakplint reeds in bezit). Graag een prijs per mail. Graag over 2 weken.

Tegellaminaat kopen en laten leggen

Het laten leggen van tegellaminaat van de gehele appertement van 76 vierkant meter. En de woning is niet leeg. Er zitten nog inboedel in het huis.

Woonkamervloer betegelen in een nieuwbouwwoning

Onze nieuwbouwwoning wordt in het voorjaar van 2018 opgeleverd. Op de begane grond van 10 x 4,8 meter willen wij graag tegellaminaat laten leggen. Wij kopen de tegels zelf. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Laminaat laten leggen

Ik wil graag een vloer laten leggen en oude laten verwijderen. De hal is 14 m2. Met zij en plakplinten. De vloer heb ik nog niet. Ik wil graag een antraciet tegellaminaat. Graag zie ik de offertes tegemoet.

Laminaat weghalen en nieuwe leggen

In verband met waterlekkage moet mijn oude laminaat weggehaald worden en er nieuwe tegellaminaat ingelegd worden van 62 m2 laminaat. Het laminaat is van Berryfloor Quickstep het liefst wil ik weer de zelfde laminaat als het mogelijk is en alles door 1 bedrijf laten lopen!

Tegellaminaat leggen in kale ruimte

In wil graag een offerte ontvangen voor het leggen van een ondervloer, laminaat en plakplinten. De oppervlakte is ongeveer 60 m2. Wij zullen de ruimte kaal opleveren. Het materiaal staat klaar.

Leggen van tegellaminaat in een nieuwbouwwoning

Op 24 juli wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd en wij willen daar graag 100 m² tegellaminaat laten leggen over de vloerverwarming. De woning wordt 14 dagen voor de bouwvak opgeleverd en we hopen dat er bedrijven zijn die dan tijd hebben voor deze klus. Wij zorgen zelf voor de tegelstroken. Wij ontvangen graag uw prijsopgave voor het leggen.

Tegellaminaat leggen

Tegel laminaat in de keuken 4 bij 1.70 meter met ondervloer leggen.

Bastion laminaat laten leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen in mijn woning het gaat om 45 m2, met ondervloer en plakplinten. Het gaat om tegellaminaat van het merk Bastion V-groef antraciet van Gamma. Er dient ook oud laminaat verwijderd te worden.

Laminaatvloer leveren en plaatsen

Wij hebben een 4-kamer appartement gekocht en krijgen daarvan op 1 april de sleutel. We willen eind mei gaan verhuizen. In het hele appartement ligt nu tegellaminaat, waar wij laminaat naar onze eigen smaak overheen willen laten leggen. Het gaat om 90 m² laminaat in de woonkamer met open keuken, gang en 3 slaapkamers. Er moeten ook plakplinten geplaatst worden. Wij ontvangen graag uw gedetailleerd voorstel voor levering en montage van het laminaat en de plinten. Het appartement is overigens geheel ontruimd en er is een lift in het complex. Er staan foto's van de woning op Funda.

Partners

Partners van Casius