Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaatvloer vervangen na waterschade:

Laminaatvloer vervangen na waterschade

Er is water onder mijn laminaatvloer van ongeveer 20 m² gelopen waardoor deze beschadigd is. Ik wil de vloer inclusief de ondervloer en plinten laten vervangen. Ik koop zelf het nieuwe materiaal en zoek een vakman voor de uitvoering. Ik ontvang graag uw offerte, zodat ik die kan gebruiken voor mijn verzekeringsclaim. Zodra de verzekering akkoord gaat, wil ik de klus snel laten uitvoeren.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaatvloer vervangen na waterschade uit heel Nederland:

Laminaatvloer leggen benedenverdieping

Laminaatvloer vervangen na lekkage in de keuken. Ondervloerfolie is nog in orde. Oppervlakte van ongeveer 36m2. Woonkamer, keuken, hal en een stuk trapkast

Laminaatvloer repareren

Ik wil graag een schaderapport laten opmaken voor de verzekering. Er is een plank met een hoekbeugel op het laminaat gevallen waardoor er een flinke beschadiging in het laminaat is ontstaan. Ik wil de plank graag vervangen, of indien niet mogelijk, verplaatsen naar een plek waar een kast staat.

Laminaatvloer vervangen

Het laten leggen van een laminaat vloer van 30 m2. Oude laminaat moet eruit gehaald worden.

Laminaat met waterschade vervangen

We hadden onze nieuwe laminaatvloer bijna compleet gelegd toen onze wasmachine overstroomde. Daardoor is het laminaat beschadigd en dat moet worden vernieuwd. We hebben nog nieuw laminaat aanwezig. We laten de oude vloer graag verwijderen en daarna het nieuwe laminaat leggen. Ik hoor graag van u wat hiervoor de kosten per m² zijn. Ik zal het aantal m² nog voor opmeten voor de vakman.

Vervangen laminaatvloer na waterschade

Door lekkage aan een keukenkraan is er schade ontstaan aan een deel van mijn laminaat in de keuken en woonkamer. Er moet ongeveer 35 m² laminaat worden vervangen. Ik laat dat hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte. Ik heb die ook nodig voor mijn verzekeringsclaim. Ik wil de klus graag op korte termijn laten uitvoeren, want het laminaat in mijn keuken staat helemaal omhoog en het is er daardoor niet werkbaar meer.

Laminaatvloer met waterschade vervangen

Het laten leggen van 60 m2 laminaat. Het betreft een vloer die dermate waterschade heeft dat deze geheel vervangen moet worden. In de berekening mag meegenomen worden een laminaat vloer van 13 euro m2. Inclusief het afvoeren van de oude vloer en vervangen van plinten. Het gaat over 1 grote ruimte en een hal.

Beschadigde laminaatvloer vervangen

Door lekkage aan de wasmachine is er schade ontstaan aan een stukje laminaatvloer met ondervloer op onze zolder. Het gaat om ongeveer 4 m². We laten het hier graag vervangen. Daarbij mag een eenvoudig laminaat in een budgetvriendelijke prijsklasse worden geleverd. Ik ben zelf niet heel handig. Als de verzekering akkoord gaat, laat ik de klus graag zo snel mogelijk uitvoeren.

Laminaatvloer vervangen na waterschade

Ik heb lekkage gehad vanuit mijn badkamer en daardoor is er schade ontstaan aan mijn laminaatvloer. Er ligt in totaal 95 m² laminaat. Een deel daarvan zal vervangen moeten worden. Dat betreft laminaat in de gang. Ik laat dit hier graag even beoordelen en inmeten en ontvang daarna uw offerte. Ik heb deze ook nodig voor mijn verzekeringsclaim. Ik wil de klus graag zo snel mogelijk laten verzorgen.

Laminaatvloer vervangen

Laminaat vloer weghalen en opnieuw leggen ivm waterschade. Ligt doorgelegd in hal woonkamer keuken en voorraadkast. Oppervlakte 35m2

Laminaat en plinten vervangen na waterschade

Door lekkage vanuit het aquarium in onze woonkamer is de laminaatvloer beschadigd. De vloer is doorlopend gelegd en we willen nu 60 m² laten vervangen, inclusief de plinten. De materialen kopen wij zelf. We willen de vloer even laten bekijken en ontvangen daarna graag uw offerte. We hebben die ook nodig voor onze verzekeringsclaim. Als de verzekering akkoord gaat, willen we de klus met u inplannen.

Partners

Partners van Casius