Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor vloerbedekking inclusief lijm- en foamresten verwijderen:

Vloerbedekking inclusief lijm- en foamresten verwijderen

Vloerbedekking verwijderen en afvoeren, inclusief lijm en foamresten. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 15 m2. De foam blijft plakken en dat moet eraf geschraapt worden. Aan de rand zit ook nog wat lijm.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerbedekking inclusief lijm- en foamresten verwijderen uit heel Nederland:

Lijmresten van trap halen

De trappen zijn van vurenhout, er zit iets van beits en lijm resten van vloerbedekking op. Heb bij een aantal trede geprobeerd dit te verwijderen, dit lukte tot zekere mate. Tijdrovend en veel beschadigingen. Het zijn 2 trappen met een totaal aantal van 28 trede. Dit zijn 2 trappen met allebei een kwart slag erin. De bedoeling is om alleen de trede en stootborden te stralen. Afplakken kan ik zelf wel.

Gelijmde vloerbedekking verwijderen

Het verwijderen van gelijmde vloerbedekking ongeveer 50m2,op een lege flatwoning in Doetinchem op super korte termijn. (liefst gister al) lijm is bruin van kleur.

Vloerbedekking van de trap en slaapkamer verwijderen

Op mijn eerste verdieping slaapkamer van 30 vierkante meter ligt verlijmde vloerbedekking (onderkant jute). Heb zelf al een strook verwijderd, er blijft behoorlijk wat lijm achter. Die lijm moet ook weg. Trap heeft ook verlijmde vloerbedekking (onderkant foam). Heb zelf paar treden gedaan, er blijft behoorlijk wat foam achter. Ook niet de bedoeling. Graag verneem ik hoeveel me dit gaat kosten om dit schoon op te kunnen leveren aan verhuurder.

Vloerbedekking en lijm verwijderen van trappen

Wij gaan beide trappen renoveren. Ik moet alleen zelf de trap kaal maken. Ik merk dat dit een moeilijkere klus is dan ik dacht. Ik wil graag een bedrijf vinden die dit kan doen.

Vloerbedekking van trap verwijderen

Graag ontvang ik een indicatie voor het verwijderen van vloerbedekking dat is vastgelijmd met gele lijm. Ook de lijmresten dienen te worden verwijderd. De woning wordt bewoond.

Betonvloer met lijmresten egaliseren

In het voormalige appartement van mijn moeder moet over een oppervlakte van circa 60 m2 de lijmlaag worden verwijderd. De vloerbedekking hebben we zelf al weggehaald. Die heeft er circa 20 jaar gelegen, en de lijm ziet er uit als een geelachtige kit. I.v.m. de opleverdatum moet de klus uiterlijk dinsdag 10 oktober worden geklaard.

Klussen in huis en tuin laten doen

Ik zoek hulp voor: - het weghalen van de gelijmde oude tapijt en vinyl, inclusief de lijm (hard verlijmd op beton) - van de trap het tapijt verwijderen - het leggen van laminaat - witten van het trappenhuis en overige ruimtes - het plaatsen van een tuinhek - aanleg van een graszone in de tuin De vloerbedekking is misschien alleen aan de randen verlijmd. Het tapijt moet als eerste gedaan worden. Half september krijg ik de sleutel van de sleutel.

Traptreden schuren en schilderen

Het betreft een trap vanaf de begane grond naar de 1e verdieping. De trap moet geschuurd en geschilderd worden. Het is een dichte houten trap van 14 treden die in zijn geheel geschuurd en geverfd moet worden. De trap heeft lijmresten van het vloerbedekking dat erop heeft gezeten. Ik vermoed dat de lijm op waterbasis is. Ik heb het namelijk zelf al geprobeerd te verwijderen en dat gaat relatief makkelijk. De trap moet in een Champagnekleur geverfd worden. Eventueel heb ik het RAL nummer voor u.

Vloerbedekking trap verwijderen

I.v.m. verhuizing bij benadering in augustus 2017 moet mijn trap schoon opgeleverd worden, Er ligt vinyl op de trap gelijmd, Het is een dichte trap. Er ligt zowel vinyl de ligger en de staander. Mijn trap naar 2e verdieping is open en daar is vinyl al afgehaald alleen de lijm zit er nog op.

Lijm van de trap verwijderen

15 traptreden naar zolder, stootborden hoeven niet schoon. Zacht vurenhout, vloerbedekking is er al af alleen nog zwart schuim en bruin/gele lijm zit er nog op.

Partners

Partners van Casius