Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor egaline vloer in betonlook maken:

Egaline vloer in betonlook maken

Ik wil een egaline vloer in betonlook maken voor een oppervlak van 95 m2. Het moet gedaan worden op isoleerplaten.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor egaline vloer in betonlook maken uit heel Nederland:

Egaline vloer aanbrengen

In ons hele appartement van 66 m2 in Amsterdam, dat medio november wordt opgeleverd, willen wij graag een egaline vloer laten aanleggen. De egaline is bedoeld als zichtvloer/afwerkvloer die we zelf zullen afwerken met watergedragen lak. We willen graag een lichtgrijze cementkleurige egaline, die ook na het lakken zijn kleur behoudt. We willen nadrukkelijk geen beton-look. Er zitten gebruikerssporen in de ondervloer met een aantal oneffenheden. We verwachten dan ook dat er een dikkere laag gestort moet worden. Graag willen we dit vrijdag 27 oktober aan u laten zien. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto om de hoek kwijt.

Egalisatiemiddel aanbrengen op een vloer

In een ruimte van 20 m² hebben wij een onregelmatige betonnen vloer geëgaliseerd. De vloer is nu echter nog onvoldoende vlak om een laminaatvloer op te kunnen leggen. We hebben nog 5 zakken egaline staan. We willen de laatste afwerklaag graag door een vakman laten verzorgen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Betonnen vloer egaliseren

In een ruimte van 20 m² hebben wij een onregelmatige betonnen vloer geëgaliseerd. De vloer is nu echter nog onvoldoende vlak om een laminaatvloer op te kunnen leggen. We hebben nog 5 zakken egaline staan. We willen de laatste afwerklaag graag door een vakman laten verzorgen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Granieten vloer vlak maken

Ik wil een muur weg laten halen in de keuken zodat onze oude badkamer erbij word getrokken, De badkamervloer is betegeld maar daaronder zit een granieten vloer. De vloer moet met egaline vlak gezet worden. Een gipsplaten plafond plaatsen.

Vloer met egaline vlak maken

Ik wil een 100 m2 egaline vloer laten egaliseren die in meerdere stukken is opgedeeld.

Egaline op vloer aanbrengen

100 m2 in fases

Huidige cement deklaag opnieuw egaliseren

Wij verwijderen onze oude tegelvloer uit onze woonkamer van 40 m2. Voordat de vloerverwarming wordt aangelegd moet de vloer opnieuw geëgaliseerd worden. Dit kan dus prima met een dunne laag egaline, bijvoorbeeld 1 mm.

Granito in jaren '30 woning maken

Ik wil in mijn gang een granitovloer hebben. Het gaat om ongeveer 6 m2 en het is een jaren dertig woning. De ondergrond is granito geweest, daar zijn tegels overheen gekomen en nu ligt er marmoleum, en dat mag er allemaal uit. Er zit wel egaline onder dus dat zal waarschijnlijk ook moeten met de granito vloer. Ik wil weten of het ook met plinten mogelijk is.

Egalinevloer aanbrengen in een winkelpand

Voor ons nieuwe winkelpand willen wij graag een egaline vloer leggen over de huidige betonvloer, 109 m², op de begane grond. We willen dat de egaline vloer ook de vloer wordt waar we op gaan werken. Het is dus niet bedoeld als ondervloer. We houden namelijk van deze beton look en feel. Ik zie graag een offerte tegemoet en ook met daarbij een gemiddelde planning, wanneer tijd en hoelang duurt het egaliseren van een betonvloer van 109 m².

Betonnen vloer egaliseren

Graag een offerte voor betonvloer egaliseren met egaline, zelf drogend. Zo snel mogelijk, vrijdag 22 september moet het al begaanbaar zijn. Geschat op 38m2, begane grond in Amstelveen. Ik hoor graag of dit mogelijk is. Alvast bedantk! Met vriendelijke groeten,

Partners

Partners van Casius