Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor nieuwbouw appartement voorzien van een vinyl comfort clickvloer:

Nieuwbouw appartement voorzien van een vinyl Comfort clickvloer

Mijn nieuwbouw appartement is opgeleverd en ik wil daar in week 43 graag een vinyl Comfort ckickvloer laten leggen van in totaal 62 m². Er is hier vloerverwarming en er moet een geschikte geluiddempende ondervloer worden gelegd. Het gaat om de gang, keuken, woonkamer en slaapkamers, zonder drempels. Ik ontvang graag een offerte van bedrijven die hiervoor tijd hebben in die week.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwbouw appartement voorzien van een vinyl comfort clickvloer uit heel Nederland:

Nieuwbouw stucen en sausen

Nieuwbouw appartement met vloeroppervlak van 115 m2 wanden van 260 cm. Alleen wanden sausen en stucen na oplevering. wanden Vierkante meter: 130 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Lucht - Water warmtepomp

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het gaat om een nieuwbouw appartement van 120 M2 met vloerverwarming en één badkamer met bad en douche. Momenteel wordt een normale combi-ketel op gas voorzien.

Airco installeren

Graag vraag ik een offerte aan voor het plaatsen van 1 of 2 airco systemen in 1 of 2 slaapkamers (nieuwbouw appartement). In ieder geval voor de kinderkamer. Afhankelijk van de prijs ook voor onze slaapkamer. Of inbouw kan weet ik niet. Ik ben daarom benieuwd naar zowel de prijzen en andere specificaties van beide opties. Wij moeten dit verzoek inbrengen bij onze VVE vergadering (begin april) dus graag een uitgewerkt voorstel plus een prijs opgave.

Nieuwbouw appartement stucen

Een nieuwbouw appartement stucen, welke behang klaar wordt opgeleverd en dat voorzien van spachtelputz. Badkamer en toilet vallen hierbuiten! De woning heeft circa 75 m2 vloeroppervlakte. De huidige ondergrond is gipsplaat en de gewenste afwerking is spachtelputz.

Stukwerk in nieuwbouw appartement

Het betreft het stuken van een nieuwbouwappartement met uitzondering van de badkamer en toilet. Wanden Vierkante meter: 125 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen) Plafond Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen) Vloeren afplakken Vierkante meter: 90

Stuken en latex spuiten

Het betreft hier een nieuwbouw appartement. In de woonkamer en gang moet gestuct en wit latex gespoten worden. In de periode 14 tot 27 maart is de woning nog leeg. Wanden Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Nieuwbouwwoning stuken

Wij hebben een nieuwbouw appartement gekocht. De wanden zijn behangklaar en willen we geheel glad hebben. (Eventueel ook geverfd, maar eerst offerte zonder latex spuiten. Hier moet namelijk toch ook een tijd tussen zitten). Wanden Vierkante meter: 260 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Wanden glad stuken in nieuwbouw appartement

Wanden Vierkante meter: 130 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Nieuwbouw glad pleisteren

Nieuwboyw appartement wanden Vierkante meter: 115 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Nieuwbouw appartement stuken

Ik heb een nieuwbouw appartement gehuurd en volgende week krijg ik de sleutel. Ze zeggen dat de muren behangklaar zijn, maar ik wil niet behangen, dus ik ben aan het kijken wat mijn opties zijn. De muren eerst laten stucen en dan met latex laten spuiten is vrij duur, dus ik ben benieuwd of het laten spuiten van (glad) pleisterwerk een optie is. Dan hoeft er ook niet overheen geverfd te worden, toch? Als ik voor wit pleisterwerk kies? Wanden Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 65

Partners

Partners van Casius