Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor schuren en lakken van massief eiken vloer:

Schuren en lakken van massief eiken vloer

Wij hebben massief eikenplanken liggen. Deze moeten geschuurd en gekleurd worden. Ook moet een stuk worden aangelengd van ongeveer 4 m² en enkele plekken worden gerepareerd. Totale oppervlakte is 45-5- m². De klus moet in mei in Amsterdam plaatsvinden.
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuren en lakken van massief eiken vloer uit heel Nederland:

Houten vloer schuren en lakken

Ik heb een vierkante sportzaal van 95m2 met een houten vloer. Wat kost het om deze vloer te schuren en opnieuw te lakken?

houtenvloer opnieuw lakken

Ik zoek een vloerenbedrijf die de houten vloer op mijn begane grond kan schuren en opnieuw lakken. De vloer is 50 m2 groot.

Renovatie vloer vanwege uitbouw

Wij willen aan de achterkant een uitbouw bouwen (3m diep, 8m breed). In deze uitbouw willen we ook Eiken houten vloer, net zoals op de rest van de beneden verdieping (ligt in richting van voor naar achter in het huis). We willen dat de vloer dan op een natuurlijke manier doorloopt. Kunt u ons een offerte geven over hoeveel het ongeveer kost om deze extra vloer onderdelen aan te schaffen en dusdanig te laten leggen dat dat aansluit op oude vloer? En hoeveel komt daar bovenop als we het schuren en lakken van de hele vloer ook uitbesteden (dat zou dan 24 m2 (uitbouw) + 47 m2 zijn) ?

Het totale schilderwerk van een woning binnen en buitenwerk

Buitengevels 2 x sausen in standaard RAL kleur, totale oppervlakte is ca. 362 m2 Binnenmuren 1 x sausen in standaard RAL kleur, totale oppervlakte is ca. 762 m2 Buitenkozijnen en schuifpuien schilderen 1 x schuren en 2 x lakken 23 Stuks Binnenkozijnen en schuifpuien schilderen 1 x schuren en 1 x lakken 32 Stuks De hoogste maat van de gevels zal ongeveer 6.5 x 7 meter, het huis is rondom goed bereikbaar om steigers op te bouwen.

Eiken houten vloer schuren en lakken

wil graag prijs en advies voor het schuren en behandelen van onze eikenhouten vloer. (is nu met olie behandeld) Wij zouden graag white wash willen, het gaat om 28,5 m2 op de begane grond.

Houten vloer schuren en lakken

Ik wil graag een houten vloer opschuren en lakken. Het is +- 40 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Al het buiten schilderwerk huis

In het kader van onderhoud, wil ik mijn huis buiten vakkundig laten schilderen. Het gaat om een tussenwoning. Schilderen dus aan de voor- en achterkant. Verven moet in specifieke vooraf bepaalde kleur, oneffenheden hout herstellen, schuren, grondverf, verven, lakken in hoogglans (2 lagen). Het gaat om kozijnen en deuren. Aan de voorzijde gaat het om 4 kozijnen, aan de achterkant is de situatie iets anders, daar is een openslaande deur met een houtenkozijn eromheen waarboven 3 ramen zitten en aan de zijkanten vrij ouderwetse stijl. Daarnaast de voor- en de achterdeur schilderen. Offertes graag duidelijk gespecificeerd. Vaste prijs en totale tijd nodig voor klus. Voor meer info graag contact opnemen.

Het opknappen van een houten vloer

Het gaat om het schuren en oliën of lakken van de houten vloer in woonkamer en keuken van in totaal ongeveer 54 m2. De meubels verwijderen we zelf. Rond oktober zouden we graag willen beginnen.

Parketvloer schuren en lakken

Ik wil een parketvloer van ca 24 vierkante meter in 2 kamers laten schuren en lakken. Daarnaast zitten er wat naden en kieren in. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Eikenhouten vloer schuren en lakken

In de huiskamer van 38 m2 met convector radiator ligt een eikenhouten vloer. Deze willen we graag laten opschuren en vervolgens een laklaag op laten aanbrengen vanwege enkele beschadigingen / vale plekken. Ook is er een enkele plank met wat ruimte tussen de voegen, deze graag weer sluitend maken.

Partners

Partners van Casius