Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Amsterdam Zuidoost te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Amsterdam Zuidoost heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Amsterdam Zuidoost u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Amsterdam Zuidoost of directe omgeving.


Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam Zuidoost bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: parketvloer visgraat leggen, aanleggen van vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen, tapijt voor trap en kamer, parket leggen, naturel gelakte bamboevloer leggen, fermacellvloer leggen, plavuizen verwijderen en convectorput vullen, parket leggen, laminaat leggen, laminaat leggen, waterschade laminaat herstellen, zoldervloer verlagen, mozaïek parket verwijderen en nieuwe leggen, renovate wooden flooring in bedrooms and stair steps, pVC-clickvloer laten leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Amsterdam Zuidoost staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Amsterdam Zuidoost:

Laminaat in woonkamer leggen

Laminaat laten leggen in de woonkamer. Oppervlakte is 8 bij 5,5 meter.

Laminaat leggen in gang

Laminaat leggen 16 m2 (gang). Er ligt momenteel laminaat, met ondervloer. Of de ondervloer nog voldoet weet ik eigenlijk niet.

Laminaat leggen in een slaapkamer

Ik zoek een partij die in mijn slaapkamer laminaat kan leggen. Ik heb het laminaat en de ondervloer hiervoor al in beheer. Het betreft ongeveer 25 m2. Voorheen lag er vloerbedekking wat als is weggehaald.

Beschadigde laminaatvloer herstellen of vervangen

Door de leverancier van mijn meubels is de vloer van mijn woonkamer beschadigd. Zij hebben de aansprakelijkheid erkend. Het huis is circa 104 m2 en ik wil dat het allemaal wordt vervangen.

Laminaat leggen

Ik wil een vloer laten leggen. Het betreft 60 m2. Het gaat om een laminaat vloer. Ook moet er een ondervloer en plinten gelegd worden. De oude vloer moet ook verwijderd worden.

Vloer leggen

Ik wil mijn huis van 61 m2 laminaat door jullie laten leggen.

Flexxfloor laten leggen

Flexxfloor leggen, 'Stick de Luxe Terazzo'. Plak tegels en ondervloer. 8 vierkanten meter in de keuken beton vloer. Geen voorwerk nodig.

Vloerverwarming en vloertegels in de woonkamer plaatsen

Wij willen in onze woonkamer en hal vloerverwarming hebben en ook meteen tegels laten plaatsen. Wij hebben 3 radiatoren die verwijderd moeten worden. Het gaat om ongeveer 50 vierkante meters. Het beste is misschien om de woonkamer en hal te zien.

Grindvloer diep laten reinigen

Ik wil graag mijn open grindvloer laten reinigen. Het gaat om +/-40 m2. Een woonkamer met een gang. Graag alleen per email reageren.

Laminaat leggen met ondervloer

Ik wil binnenkort in de kleinste kamer 311 x 201 cm laminaat laten leggen (incl. Ondervloer) ivm komst van een baby. Ik heb zelf geen ervaring met laminaat leggen en niemand in mijn naaste omgeving. Wat zou het kosten om het te laten leggen?

Quickstep Moderato laminaat leggen

Hierbij het verzoek tot een offerte voor het leggen van een Praxis quickstep moderato laminaatvloer met lage plinten en inclusief ondervloer (10 decibel). Het oppervlak is 65 m2.

Eengezinswoning voorzien van vloerverwarming en tegels

Ik wil graag weten wat het kost vloerverwarming aan te leggen en daarover 47 m2 aan vloertegels te leggen. De tegels zijn reeds aangeschaft. De vloerverwarming en constructiematerialen schaf ik zelf aan.

Plavuizen verwijderen en vloer egaliseren

Deze week gaan wij het koopcontract tekenen van onze nieuwe woning. Op de begane grond liggen plavuizen, waarschijnlijk in het cement, die wij willen laten verwijderen. De vloerverwarming hieronder dient te worden behouden. De vloer moet daarna weer geëgaliseerd worden en het puin afgevoerd. De oppervlakte is ongeveer 35 m2.

Vloer laten egaliseren

Het betreft het egaliseren van 60 m2 vloer, zodat er later een houten vloer op gelegd kan worden.

Betonvloer storten in kleine loods

Ik huur een kleine loods van 35 m2 en wil hierin een betonnen vloer laten aanbrengen. Er liggen nu klinkers met eronder een laag zand en daaronder aarde.

Keramisch parket laten leggen

Ik wil keramisch parket laten leggen in slaapkamer van ongeveer 10 m² op een bestaande betonnen vloer.

Kruipgat zagen in betonnen vloer

De sportruimte willen wij gaan ombouwen naar kleedruimtes. Hiervoor dient er een gat in de betonnen vloer gezaagd te worden als kruipluik richting de kruipruimte, zodat de leidingen onder de vloer door getrokken kunnen worden. Het gat mag een standaard afmeting hebben.

Laminaat in de huiskamer, gang, bergkast en keuken leggen

Ik wil laminaat met plinten laten leggen + ondervloer voor huiskamer, gang, bergkast en keuken totaal oppervlak ongeveer 40 vierkante meter. Het huidige laminaat is beschadigd.

Zandcement vloer over vloerverwarming dichtsmeren

In onze vloeren worden op 1 december sleuven gefreesd voor vloerverwarming. Wij zoeken een bedrijf dat hierna de sleuven kan dichtsmeren en de vloer kan afsmeren. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 40 m². Ik ontvang graag uw offerte.

Laminaten verwijderen en plaatsen

Betreft het verwijderen van de oude laminaten vloer en het plaatsen van nieuwe laminaat inclusief plakplinten. De ondervloer kan blijven liggen, in totaal gaat het om ongeveer 40 vierkante meter. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Lijm verwijderen van trappen

Ik wil graag mijn trappen schilderen alleen zit hier nu nog tapijt op. Het gaat om 1 open trap van 13 treden en 1 dichte trap van 13 treden. Er zit een dikke kitlaag op waarvan ik niet weet of deze volledig verwijderd kan worden. Graag uw advies hierover.

Zandcementvloer op tweede verdieping maken

40 m2 nieuwe verdieping, betonnen vloer met vloerverwarmingsbuizen van kunststof zonder extra isolatie. 7 -10 cm dik. In verband met afschot van bestaande betonvloer.

Kurkvloer verwijderen en afvoeren

Omdat ik ga verhuizen moet de kurkvloer in mijn huiskamer, keuken en gang inclusief lijm verwijderd worden. Dat is totaal c.a. 40 m2. Ik zou hier graag een offerte voor willen ontvangen.

Laminaat laten leggen

Ik wil laminaat laten leggen

Laminaat leggen

Graag wil ik weten wat de kosten zijn om laminaat te leggen inclusief ondervloer en hoge plinten. De oppervlakte is 60 m2.