Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Amsterdam Zuidoost te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Amsterdam Zuidoost heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Amsterdam Zuidoost u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Amsterdam Zuidoost of directe omgeving.


Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam Zuidoost bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: cementdekvloeren leggen voor 16 woningen, broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, zandcement vloer storten, betonlook vloer over tegels laten leggen, gietvloer aanbrengen, vloeren en verwarming nieuwbouw aanleggen, kunststof gietvloer aanbrengen, gehele vloer plaatsen inclusief vloerverwarming, beton storten en tegels, graniet vloer, granieten gietvloer leggen, vloer fundering storten en afvlinderen voor buitenverblijf, nieuwe vloer of renovatie na waterschade, vloer leggen in nieuw appartement, betonvloer storten in garage, circa 97 m2 Vloerverwarming aanleggen en alle radiatoren verwijderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Amsterdam Zuidoost staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Amsterdam Zuidoost:

Graniet vloer

Wij zouden graag een granieten vloer willen in de badkamer en de wc. Het gaat om 6 m2. Er moet ook een afschot komen naar het douche putje. Er hoeft niks meer weggehaald te worden.

Gesealde grindvloer reinigen en opnieuw sealen

Gesealde grindvloer reinigen en opnieuw laten sealen in woonkamer, hal en keuken. Gaat om ongeveer 32 m2.

Vloeren nieuwbouw woning/flat egaliseren

Graag wil ik mijn vloer laten egaliseren van een nieuwbouw vloer in een nieuwbouw appartement. Het gaat om een betonnen vloer. Dit omdat ik graag een PVC vloer wil laten leggen, zonder daar een aparte ondervloer voor te leggen i.v.m. de de vloerverwarming die ik door heel het huis heb. Als het mogelijk is graag ook de prijs voor het leggen van een pvc vloer (zonder lijm, het is klik pvc) & plinten. De oppervlakte van de vloer is ongeveer 67 vierkante meter. Het is op de 4e verdieping, er is een lift aanwezig.

Laminaat laten leggen

Beneden laminaat kamer keuken en hal 40m2 Het is quickstep laminaat, er moet nog wel een ondervloer komen. Dit kan direct gelegd worden. Materiaal is al aanwezig.

Laminaat verwijderen en nieuwe leggen

Ik wil graag laminaat nieuw laten leggen in de woonkamer en deels in de keuken, maar daarvoor moet dan eerst het oude laminaat worden verwijdert. De zijkanten laminaat waar HDF plinten zitten dat moet niet eruit dus rondom de muur want anders beschadig ik de behang. De woonkamer laminaat en deels keuken laminaat moet ook eruit. Graag wil ik vragen wat de kosten hiervan zullen zijn. De oppervlakte van de woonkamer is circa 25 m2 en de keuken 6 m2 (dus deels keuken). Afvoeren doe ik zelf.

Vloer egaliseren woonkamer, badkamer en toilet

Ik wil een offerte voor het egaliseren van de woon- en badkamer, deze zijn beide voorzien van vloertegels. Na het egaliseren zal er woonbeton/ gietvloer geplaatst worden. Er wordt eerst een uitbouw geplaatst, de woonkamer na uitbouw zou 50m2 zijn. Badkamer en toilet gezamenlijk 5-6m2. Ik gok dat einde zomer begonnen kan worden met deze klus.

Leveren en laten leggen van nieuwe vloer in verband met waterschade

ik zou graag een offerte willen laten maken in verband met waterschade in de keuken en een stukje woonkamer. ze zeggen tegen mij omdat ik een open keuken heb kan ik niet alleen de keuken doen omdat er geen deur zit waar een drempel gezet zou kunnen worden. ik heb voor de verzekering een offerte nodig voor het dekken van de schade die gemaakt zijn in.verband met waterschade. de oppervlakte van de keuken is 15 m2 woonkamer 30 m2 . ook zou ik willen weten ls jullie deze ook zoude kunnen eruit halen en nieuwe plaatsen. ik heb zelf geen vloer en ondervloer. deze zou in de offerte mee berekend moeten worden. dus een totaal plaatsje. in afwachting van u bericht alvast bedankt.

Schuren en lakken van massief eiken vloer

Wij hebben massief eikenplanken liggen. Deze moeten geschuurd en gekleurd worden. Ook moet een stuk worden aangelengd van ongeveer 4 m² en enkele plekken worden gerepareerd. Totale oppervlakte is 45-5- m². De klus moet in mei in Amsterdam plaatsvinden.

Garagevloer renovatie

Er ligt een betonnen vloer. Het is 17 jaar oud en het is beschadigd door auto gebruik. Ik wil het laten renoveren. Misschien moet het ge coat worden. De vloer is 26 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Schade laminaat herstellen

Ik wil het beschadigde laminaat in mijn hal laten vervangen. Oorzaak schade was water. Het gaat om een klein deel van de hal. Totaal is het ongeveer 5 m2 en beschadigde planken gaat het om een kleine 2 m2. Klein hoeveelheid laminaat nog in bezit maar ze zijn ook nog te koop bij de bouwmarkt. Graag de vloer weghalen, dan kunt u zien hoeveel planken er weg moeten.

Diverse vloer (graniet+tegels+beton) veranderen in betonvloer

Ik heb een lappendeken aan stukjes vloer van twee ruimten waar ik 1 ruimte van heb gemaakt en waar ik 1 egale vloer in wil hebben. Een deel is beton, een deel graniet en een deel graniet met een tegelvloer erin gelegd. Dit moet een gladde egale betonvloer worden. Het was eerst een natte ruimte (voorheen badkamer). Oppervlakte is ongeveer 2 x 3 meter.

Laminaat laten leggen

ik wil graag een nieuwe witte laminaat 7mm dik zonder v-groef vloer in mijn keuken en huiskamer dit in combinatie met plinten en ondergrond , der oppervlakte is 60m2. Door waterschade is het ook de bedoeling dat u de vloer die er nu ligt gaat verwijderen en meeneemt in de offerte.

Laminaat repareren vanwege een lekkage

Ik heb een lekkage gehad in mijn toilet waardoor mijn laminaat en plinten zijn beschadigd. Ik wil graag een deel van het laminaat vervangen dat kapot is en mijn verzekering heeft een offerte nodig. De totale oppervlakte is ongeveer 20-30 m2. Afvoeren graag in overleg. In totaal moet er wel minder dan 20 m2 vervangen worden, maar ik weet niet precies hoeveel, daar laat ik graag iemand naar kijken.

Laminaat voor de verzekering

Ik wil een nieuwe laminaat vloer laten leggen in mijn keuken en woonkamer. Het laminaat in mijn keuken is door een lekkage beschadigd. Omdat mijn woonkamer en keuken een geheel is, moet de woonkamer ook vervangen worden (50m2).

Herstel offerte laminaat door waterschade

Door een lekkage met de wasmachine, is er laminaat schade ontstaan in de keuken. ik zal de foto's bijvoegen. Het is de gedeelte voor de wasmachine. Er is zelfde laminaat aanwezig. Gaat om een verzekeringskwestie.

Offerte laminaatschade

Ons laminaat in de keuken heeft helaas waterschade opgelopen. Het gaat om een standaard type laminaat, 5+ jaar oud. Het laminaat moet vervangen worden. Ik zou hier graag een gespecificeerde offerte voor ontvangen (voor de verzekering). Het gaat om een keuken met schade aan ong. 9 vierkante meter laminaat. Het is echter een open keuken die doorloopt naar de rest van de woning, met een totale oppervlakte van 63 vierkante meter + plinten. Ik zie uw offerte graag tegemoet.

Laminaat laten leggen

De opdracht luidt als volgt: laminaat laten leggen over 3 kamers en hal met samen een oppervlakte van 50m2 inclusief laminaat, en toebehoren en het leggen. laminaat moet een simpele eikenkleur hebben met V groef, (de simpelste en goedkoopste)

Houten vloer vervangen door betonnen vloer met vloerverwarming

Ik wil in mijn woning de houten vloer vervangen door een betonvloer met vloerverwarming. De oppervlakte is op dit moment 38m2, maar omdat we hopen dat de gang, toilet en gangkast niet nodig zijn komen we op 30m2 vloer uit. Het is mogelijk om het huis op 10 april vanaf 11uur of 12 april na 15uur te bekijken. Andere data zijn in overleg ook mogelijk. Het verwijderen van de oude vloer zouden we zelf kunnen doen. De startdatum is nog onder voorbehoud ivm het verwijderen van een tussenmuur. Eventueel kan deze mee worden genomen in de offerte.

Laminaat leggen

Ik wil graag de kosten weten voor het leggen van 6 m2 laminaat. Eventueel inclusief de prijs voor het leggen van plakplinten.

Laminaat in woonkamer leggen

Laminaat laten leggen in de woonkamer. Oppervlakte is 8 bij 5,5 meter.

Laminaat leggen in gang

Laminaat leggen 16 m2 (gang). Er ligt momenteel laminaat, met ondervloer. Of de ondervloer nog voldoet weet ik eigenlijk niet.

Laminaat met waterschade laten herstellen

Er is 4 m2 laminaat in mijn woning beschadigd door waterschade. Ik heb geen extra laminaat meer. Mocht ik hetzelfde niet meer kunnen aanschaffen dat zal de gehele ruimte van 40 m2 vernieuwd moeten worden. De offerte zal worden ingediend bij de verzekeringsmaatschappij, na goedkeuring zal de vakman het werk ook moeten uitvoeren.

Laminaat leggen in een slaapkamer

Ik zoek een partij die in mijn slaapkamer laminaat kan leggen. Ik heb het laminaat en de ondervloer hiervoor al in beheer. Het betreft ongeveer 25 m2. Voorheen lag er vloerbedekking wat als is weggehaald.

Beschadigde laminaatvloer herstellen of vervangen

Door de leverancier van mijn meubels is de vloer van mijn woonkamer beschadigd. Zij hebben de aansprakelijkheid erkend. Het huis is circa 104 m2 en ik wil dat het allemaal wordt vervangen.

Laminaat leggen

Ik wil een vloer laten leggen. Het betreft 60 m2. Het gaat om een laminaat vloer. Ook moet er een ondervloer en plinten gelegd worden. De oude vloer moet ook verwijderd worden.