Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Amsterdam of directe omgeving.

16616 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: de vloer van een kerk renoveren, granitovloer met zwarte rand, egaliseren en een gietvloer aanbrengen, zandcement over vloerverwarming, noorse leisteen vloer, vloer egaliseren op vloerverwarming, pS-renovatievloer Droog Rc=5,2 Begane grond installeren, egaliseren schuin aflopende vloer, beton storten voor zwembad vloer, egaliseren + laminaat leggen, laminaat leveren en leggen, lekkage vloerverwarming, waterschade keuken laminaat, woonbeton op zandcementvloer aanbrengen, broodjesvloer met vloerverwarming maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Amsterdam:

Leggen van lamelparket

Door de hele woning circa 65 m2 een lamelparketvloer laten leggen. Ik zorg voor het materiaal. De huidige laminaatvloer moet wel verwijderd worden door de vakman en afgevoerd.

Schuren en lakken van massief eiken vloer

Wij hebben massief eikenplanken liggen. Deze moeten geschuurd en gekleurd worden. Ook moet een stuk worden aangelengd van ongeveer 4 m² en enkele plekken worden gerepareerd. Totale oppervlakte is 45-5- m². De klus moet in mei in Amsterdam plaatsvinden.

Egaliseren vloer 140 m2

Het gaat om het egaliseren van een tegelvloer zodat er een pvc vloer overheen gelegd kan worden. Totaal ongeveer 140m2

Laminaat vervangen in de slaapkamer

Ik wil een nieuwe laminaatvloer leggen in de slaapkamer (ongeveer 16 vierkante meter). Door een lekkage aan de verwarming heeft de oude vloer schade opgelopen. Het huidige laminaat mag worden verwijderd en afgevoerd door de vakman.

Garagevloer renovatie

Er ligt een betonnen vloer. Het is 17 jaar oud en het is beschadigd door auto gebruik. Ik wil het laten renoveren. Misschien moet het ge coat worden. De vloer is 26 m2. Graag ontvang ik een offerte.

laminaat leggen

I.v.m. waterschade zou ik graag een offerte ontvangen voor de verzekering voor het leggen van laminaat. Lekkage heeft plaats gevonden in de hal maar het laminaat is door gelegd naar de woonkamer en daardoor ook daar beschadigd. Totale ruimte betreft circa 40m2. Met opzetplinten en ondervloer.

Laminaatvloer laten leggen met ondervloer

Bij deze vraag ik een offerte voor nieuwe ondervloer leggen en laminaat leggen in mijn appartement. Betreft de huiskamer 32 m2, - hal A 8m2, hal B 6m2, - keuken 12m2, - kamer A 18m2, - kamer B 15m2, kamer C 12 en kamer D 9m2. Alle materiaal heb ik bij me en de vloer is schoongemaakt en geëgaliseerd.

Schade laminaat herstellen

Ik wil het beschadigde laminaat in mijn hal laten vervangen. Oorzaak schade was water. Het gaat om een klein deel van de hal. Totaal is het ongeveer 5 m2 en beschadigde planken gaat het om een kleine 2 m2. Klein hoeveelheid laminaat nog in bezit maar ze zijn ook nog te koop bij de bouwmarkt. Graag de vloer weghalen, dan kunt u zien hoeveel planken er weg moeten.

Houten vloer schuren

We hebben een huis gekocht waarvan de - ik meen eiken houten - vloer enige aandacht behoeft. Het gaat om +/- 80 M2. In de link kunt u de vloer zien. Is de vloer te schuren?

Terrazzo vloer storten

Ik wil een terrazzo vloer in een halletje en wc in een jaren 30 woning laten storten. Het gaat om 8 m2. Graag prijsopgave. Zonder mozaïek.

Laminaat leggen

Ondervloer en laminaat leggen op 48 m2, in huiskamer, slaapkamer en klein berghok, met lage plakplinten.

laminaat leggen 36 m2

Ondervloer groene platen over plavuizenvloer leggen. Vervolgens laminaat leggen huiskamer 25 m2, keuken 5 me hal 6 m2 aansluitend leggen. plakplinten plaatsen.

Zandcementvloer leggen

Ik wil op de begane grond vloer een zandcement vloer leggen, het zal gaan om ca. 70 m2. Vloer wordt op vloerverwarming gelegd. En op de zandcementvloer komt een lamel parketvloer.

Granitovloer badkamer

Ik heb een nieuwe granito vloer nodig in een badkamer van ongeveer 3,5 vierkante meter. De ondergrond kan glad opgeleverd worden. Kunt u mij een prijsindicatie geven?

Houten vloer verwijderen en kliklaminaat leveren en leggen

Ivm waterschade (die inmiddels opgelost is) - verwijderen oude houten vloer (+ondervloer) - leggen nieuwe kliklaminaat vloer (en leveren) Betreft een kelder van twee ruimtes, in totaal 30 m2. Bij voorbaat dank.

Vloer eruit halen, egaliseren, nieuwe vloer plaatsen

Wij hebben een ponton in de gracht van amsterdam. De vloer is op een houten plaat geplakt. Nu is er vocht in gekomen met als resultaat een bolling. Kortom, deze vloer moet eruit, dan egaliseren en vervolgens nieuwe vloer welke niet op hout geplakt is. Maten ongeveer 4,30 bij 5,5 meter.

Herstelofferte laminaat

Ik wil graag dat de laminaat van de keuken en van de gang weg laten halen. Dit in verband met waterschade. Daarnaast nieuwe laminaat inclusief plinten plaatsen. De oppervlakte van de gang is 10m2 en de keuken 17m2.

PU vloer plaatsen in aanbouw en begane grond woning

Ik wil een PU vloer plaatsen in een toekomstige uitbouw en op begane grond van bestaande woning, (woonkamer, keuken, studio.) (hoger dan tuinniveau). In totaal ongeveer 60-65 m2. De uitbouw moet volgens de planning medio april/mei klaar zijn. Daarna kan deze klus starten.

Laminaat leggen en schilderwerk na gesprongen waterleiding

Ik wil laminaat met ondervloer laten leggen 90 m2 en 30/35 m2 muren behang verwijderen en schilderen. De oude vloer verwijder ik zelf. Materialen (laminaat, verf) etc nog niet aanwezig.

Offerte voor een grenen vloer in bedrijfspand

Ik heb waterschade in mijn winkel en er moet als dat opgelost is snel een nieuwe vloer komen. Winkel moet leeg gemaakt worden. Dan moet de vloer binnen 1 dag gelegd worden. De ruimte is ongeveer 4 bij 5 meter, ± 20 cm

Egaliseren fermacell verdiepingsvloer

Betreft recent gerealiseerde dakopbouw vloeroppervlak ca 55 m2, fermacell estrich vloer. De vloer is nu onvoldoende vlak om lamelparket op te leggen. Meeste ongelijkheden zijn kleiner dan 10 mm, maar op één plek zit een diepere kuil. Wat zou het kosten om dit te laten egaliseren?

Sik 2530 badkamer herstellen en opnieuw aanbrengen

Vier jaar geleden heb ik mijn badkamer (4 m2) met Sik 2530 laten maken, dat is een dun laagje van een soort gietvloer poxi dat binnen 10 seconden droogt en heel hard wordt. Nu wil ik weer een nieuwe laag + kleine herstel werkzaamheden laten uitvoeren. Kunnen jullie hierbij helpen?

Houten vloerdelen herstellen na waterschade

Door waterschade moeten enkele planken van mijn houten vloer worden hersteld c.q. vervangen. Dit is in de keuken tegen de keukenkastjes en er iets onder. Het gaat om 4 m lengte x ca 40 cm breedte.

Leggen van visgraat parketlaminaat

Graag laten wij visgraat parketlaminaat van 70 m2 leggen op een vloer waar eerst vloerverwarming gelegd wordt. Wij weten niet zeker of er ook een dekvloer komt, maar dit gaan wij nog even navragen. Het visgraat parketlaminaat hebben wij al aangeschaft. Wij willen midden/ eind april beginnen.

Betonnen vloer egaliseren

Betonnen vloer egaliseren, het is een betonnenvloer waar wat onevenheden in zitten. Het gaat om een oppervlakte van 75m2.