Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Amsterdam of directe omgeving.

15722 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: epoxy vloer leggen, siergrind laten leggen, anhydrietvloeren egaliseren, siergrindvloer in een appartement leggen, vloer egaliseren en visgraat parket leggen, eiken multiplank vloer zwevend leggen en oliën, mooie grindvloer laten leggen, grindvloer met vloerverwarming aan laten leggen, siergrindvloer aanbrengen, betonvloer op de benedenverdieping leggen, grindvloer met vloerverwarming aanleggen, betonvloer in showroom schilderen, betonlook op vloer aanbrengen, gietvloer aanbrengen in de hal, WC en woonkamer, betonlook of gietvloer aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Amsterdam:

Eiken multiplank vloer zwevend leggen en oliën

Voor mijn nieuwbouw appartement heb ik de vloer al gekocht en heb ik een parketvloer plaatser nodig om de vloer te leggen. Details: Het gaat om een 100 m2 oppervlakte, en ik wil de vloer zwevend leggen. Anhydrieten dekvloer inclusief vloerverwarming / koeling. Het type hout is “Eiken Rustiek multiplank” onbewerkt. De vloer moet bewerkt worden met olie of wax (keuze nog niet bekend).Ook moeten er luxe mdf plinten geplaatst worden.

Jatoba vloer grijs of whitewash maken

De vloer van mijn nieuwe woning bestaat naar ik begrijp uit Jatoba hout. In het verleden is de vloer al eens geschuurd en daarna gelakt. Is het wellicht mogelijk om de vloer lichter te maken? Zo ja, hoe gaat dit dan precies in zijn werk? En wat zouden de kosten ongeveer bedragen? Het betreft ongeveer 55m2 - 60m2. Dank en met vriendelijke groet,

Krakende vloer verhelpen

Er is sprake van een eiken houten vloer, wat op sommige plekken extreem kraakt. Het gaat om circa 70 m2. Het huis is in 1921 gebouwd en de eiken vloer ligt op een houten ondervloer. De eiken vloer willen we graag behouden. Kunnen wij een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?

Zandcementvloer op laten hogen

Onze aanbouw moet 3 cm opgehoogd worden om gelijk te komen met de vloer van het bestaande deel. Dit is een ruimte van 3x6 meter (18m2).

Laminaat laten leggen

Laminaat laten leggen in woonkamer (37 m2) en hal (11 m2) In totaal circa 50 m2. De ondervloer is van beton. In de woonkamer/keuken staat een kookeiland hier moet omheen worden gelegd.

Terrazzo vloer leggen

Het leveren en leggen van een terrazzo vloer op een houten ondervloer in het toilet (ca 1,2 m2)

Visgraat parket schuren en lakken

Graag zou ik een prijs per m2 ontvangen voor het schuren en componentlakken van een eiken visgraat parket. Het gaat om een ruimte van ongeveer 50 m2 en 2 gangen van totaal 30 m2. De meubels in de woning dienen te worden verschoven.

Laminaat leggen met plakplinten

Ongeveer 60 m2 laminaat leggen en plakplinten (ondervloer ligt er al).

Granito of terrazzo op de vloer leggen

Het gaat om het leggen van een granito/terrasso vloer op de begane grond op beton met vloerverwarming. Het geheel is 37 m2 en loopt van de voordeur de woonkamer en de keuken in. Ik hoor graag prijs en afwerk mogelijkheden en hoeveel tijd het kost. Het zal gaan om een klus die half april begin mei van start kan gaan. Ik hoor graag van u.

Vloer laten egaliseren

Het betreft het egaliseren van 60 m2 vloer, zodat er later een houten vloer op gelegd kan worden.

Laminaat met ondervloer leggen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het leggen van laminaat inclusief ondervloer en hoge plinten. Oppervlakte bedraagt circa 70 m2 (excl. badkamer en toilet). Zie plattegrond in bijlage. Er ligt vloerverwarming in het hele appartement. Ondervloer aanschaf in overleg.

Laminaat leggen

Laminaat leggen met afwerken, 60 m2. Al het materiaal is aanwezig, zelf wel gereedschap mee. Houten ondervloer.

Laminaat laten leggen

Ik wil in mijn appartement 30 m2 aan laminaat laten leggen, alle materialen zijn aanwezig. Bestaande plinten zitten al op de muur en moeten blijven. Nu ligt er een kale betonvloer. Ik heb ondervloer gekocht.

Gietvloer aanbrengen in de badkamer en hal

Hi, wij willen graag een zwarte terrazzo gietvloer in de badkamer (3 m2) en in de hal (4 m2). Zou u hier een indicatie voor kunnen geven voor de kosten in totaal?

Betonvloer storten in kleine loods

Ik huur een kleine loods van 35 m2 en wil hierin een betonnen vloer laten aanbrengen. Er liggen nu klinkers met eronder een laag zand en daaronder aarde.

Anhydrietvloeren egaliseren

Ons nieuwbouw project in Amsterdam wordt binnenkort opgeleverd. Met een aantal woningen hebben we een gietvloer besteld. Bij de voorschouw werd echter aangeven dat de ondervloer van niet egaal genoeg was om de gietvloer aan te brengen. Het gaat om polyurethaan met een alifatische basis. Dit advies kregen we van het gietvloer bedrijf: "De dekvloer bevat een aantal oneffenheden. Omdat de gietvloer ondergrond volgend is adviseren wij de vloer eerste te laten voorbewerken. - het aanbrengen van egaline. Deze egaline heeft een dikte van 3– 5 mm. Het aanbrengen van de egaline zal in de week voor de gietvloer uitgevoerd moeten worden. " Graag een all- in vierkante meter prijs inclusief btw. Staffel voor 1 tot 5 woningen, 70 tot 300 meter. Let op! Er wordt nog onderzocht of de oneffenheden misschien buiten het bouwbesluit vallen. In dat geval moet de bouwer zelf ervoor zorgen en zal deze opdracht niet meer nodig zijn.

Kliklaminaat op de vloer laten leggen

Ik wil graag 40 m2 kliklaminaat, isolatieplaten en plinten laten leggen. Materiaal heb ik al in mijn bezit.

PVC tapijtprofiel vervangen en vastzetten

Het betreft een kantoorpand met betonnen vloer waar er door middel van dubbelzijdig plakband tapijt bovenop is vastgezet met daaromheen pvc profielen rondom de randen. In totaal gaat het om 22,50 meter (waarvan 12,50 wit en 10 meter zwart) aan PVC profielen dat gekocht moeten worden om de huidige versleten profielen te vervangen. Graag de profielen mee aanbieden.

Zandcement dekvloer aanleggen

Op de eerste verdieping van mijn woning is de houten vloer verwijderd die dubbel verlijmd was. De zandcement dekvloer is daarbij hevig beschadigd. Ik heb een nieuwe vloer nodig ten behoeve van aanleg vloerverwarming en gietvloer. Het gaat mij dus om egalisatie. De ondergrond is beton (woning uit 2005)

Zandcement dekvloer leggen

60m2x2 zandcement met vezels 4cm dik. Locatie uithoorn 1h en 2h. Goed vlak voor grote tegels

Vloer egaliseren in een horecapand

Wij zijn een nieuwe horecavestiging aan het voorbereiden. We hebben in het pand een PVC-vloer verwijderd. Op de betonnen ondergrond van ongeveer 85 m² zitten nog wat oneffenheden. Daarom willen we de vloer graag stofvrij laten maken en de vloer laten egaliseren. We zoeken een vakman die hier op korte termijn tijd voor heeft en ontvangen graag uw offerte. Ik stel het op prijs als u even komt kijken.

Egalinevloer aanbrengen

De bestaande betonnen vloer 135 m2 schuren en delen uitvullen waar machines hebben gestaan op meerder plekken. Daarna een egalinelaag aanbrengen. Op de betonnen vloer is een vloer van 1 cm dik gegoten terwijl er machines stonden. Er zijn al stukken uitgehakt. Ik heb foto's en tekeningen op de Ipad beschikbaar. Of u kunt komen kijken.

Laminaat op de vloerverwarming aanbrengen

Ik wil op de begane grond tegels verwijderen die eigenlijk reeds zijn geplaatst, heb liever laminaat maar wil mijn vloerverwarming behouden en eigenlijk wil ik dit zonder schade op de beton die is gelegd over de vloerverwarming.

Grenenhouten vloer leggen

We zoeken een vakman die een houten grenen vloer kan leggen in onze keuken en gang. We leggen de ondervloer zelf. De houten planken die hiervoor gebruikt moeten worden staan ook klaar. Het kan zijn dat de mes en groef iets bijgeschaafd moeten worden omdat er 2 type planken zijn. Kamers: Gang, Keuken Type nieuwe vloer: grenen vloer. Grootte van de vloer (in m2). Geen plinten nodig.

Laminaat repareren

Mijn laminaatvloer ligt een jaar. Aan de zijkant is er wat schade ontstaan, waarschijnlijk door werking. Het gaat om een tweetal planken. Ik zoek een vakman die dit voor mij kan repareren.