Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Amsterdam of directe omgeving.

16054 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: betonvloer aanleggen begane grond, vloerverwarming en vloertegels in de woonkamer plaatsen, betonvloer leggen in nieuwbouw woning, anhydrietvloer aanbrengen, cementdekvloer aanbrengen, vloer egaliseren en PVC-vloer verlijmd leggen, parketvloer schuren en oliën, yoga ruimte van kurkvloer voorzien, betonvloer schuren en egaliseren, open grindvloer egaliseren, schadeherstel van laminaat, broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, fundering storten, laminaatvloer vervangen, cementdekvloer aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Amsterdam:

Laminaat leggen in huis

Laminaat en onder vloer plus plakplinten leggen 50 m2. Materiaal aanwezig. Wel staan er meubelen die verschoven moeten worden.

Laminaatvloer met ondervloer en plintwerk leggen

Ik wil laminaat laten leggen voor een kamer van ongeveer 15m2, met plakplinten en ondervloer. Eventueel dient de vloerbedekking verwijderd te worden. De ondervloer is hout.

Flexxfloor laten leggen

Flexxfloor leggen, 'Stick de Luxe Terazzo'. Plak tegels en ondervloer. 8 vierkanten meter in de keuken beton vloer. Geen voorwerk nodig.

Vloerverwarming en vloertegels in de woonkamer plaatsen

Wij willen in onze woonkamer en hal vloerverwarming hebben en ook meteen tegels laten plaatsen. Wij hebben 3 radiatoren die verwijderd moeten worden. Het gaat om ongeveer 50 vierkante meters. Het beste is misschien om de woonkamer en hal te zien.

Laminaat vervangen na waterschade

Laminaat laten leggen in de keuken. Afmeting 321 X 188 cm. Ook graag een offerte inclusief materiaal. Ik heb waterschade aan de ondervloer en dergelijke. Ook graag een offerte inclusief materiaal en ondervloer.

Grindvloer diep laten reinigen

Ik wil graag mijn open grindvloer laten reinigen. Het gaat om +/-40 m2. Een woonkamer met een gang. Graag alleen per email reageren.

Laminaat vervangen of herstellen

Door waterschade wil ik mijn laminaat laten herstellen. Het gaat om de keuken en hal van ongeveer 40 m2. De verzekeraar wilt graag een offerte ontvangen. Kunt een offerte maken waarin de volgende werkzaamheden staan vermeld: - eraf halen en afvoeren van het oude laminaat - leggen van 40 m2 laminaat inclusief plakplinten.

Anhydriet vloer schuren

Ik wil graag een Anhydriet vloer laten opschuren. Betreft de begane grond te Amsterdam Noord van circa 50 m2. Werkzaamheden zouden op korte termijn, begin week 15 moeten plaatsvinden in verband met drogen vloer voor plaatsing gietvloer.

Vloer egaliseren voor PVC

Ik zou graag een offerte willen ontvangen van het egaliseren van de vloer. Het gaat om een woning van 57 m2 betonnen vloer die op dit moment niet egaal is voor PVC.

Laminaat vervangen of herstellen

Door waterschade wil ik mijn laminaat laten herstellen. Helaas loopt het laminaat in het hele huis door dus zou er voor een groot oppervlak de laminaat vervangen moeten worden (76 m2). Indien mogelijk is een herstel van alleen het probleemgebied ook goed. Het water is wel onder het laminaat terecht is gekomen dus dat ik weet niet precies hoe groot dat gebied is, maar er is over 2m² schade aan de bovenkant te zien. Kunt u in de offerte het afvoeren van het oude laminaat als optioneel aangeven in verband met de kosten?

Laminaat met ondervloer leggen

Ik zou graag willen dat er laminaat + ondervloer gelegd wordt in mijn nieuwe woning. Hoeveel zou dat kosten?

Laminaat leggen met ondervloer

Ik wil binnenkort in de kleinste kamer 311 x 201 cm laminaat laten leggen (incl. Ondervloer) ivm komst van een baby. Ik heb zelf geen ervaring met laminaat leggen en niemand in mijn naaste omgeving. Wat zou het kosten om het te laten leggen?

Laminaatvloer laten vervangen

Ik wil mijn laminaatvloer laten vervangen. Dus huidige laminaat en ondervloer verwijderen, afvoeren en nieuwe ondervloer en laminaat met plakplinten laten leggen. Oppervlakte vloer 62 m2, lengte plinten circa 65 m. Graag ook inclusief verplaatsen van meubels. Het gaat om de vloer in de woonkamer, slaapkamer en berging op de 10e verdieping. Wellicht dat de ondervloer ook nog egaliseert moet worden, dit is ter plekke het beste te beoordelen door een vakman.

Houten vloer wit laten maken

We willen in onze woning nieuwe houten vloeren die wit gespoten/geverfd worden. Het totale oppervlak van alle ruimtes die een houten vloer moeten krijgen, is ongeveer 80 m2. Het huis heeft zelf nog geen vloer (beton). De vloer hebben we nog niet aangeschaft en we dachten zelf aan grenen. Wat is de goedkoopste mogelijkheid?

Anhydriet vloer schuren

Ik heb in mijn nieuwbouwwoning in Amsterdam een anhydrietvloer van ongeveer 75 m2, die ik wil laten schuren. Daarna moet deze heel goed schoon en stofvrij gemaakt worden met behulp van een industriële stofzuiger. Hierop worden later tegels gelegd. Het liefst zo snel mogelijk.

Anhydrietvloer schuren

Ik wil de anhydriet ondervloer van onze nieuwbouwwoning laten schuren. Het gaat om ongeveer 80 m2 op de begane grond en de eerste etage. Graag een indicatie van de kosten.

Parket leggen in nieuw appartement

Voor een nieuw appartement heb ik parket gekocht; ondervloer en parket aanwezig, en parket heeft minimaal 48 uur in appartement gelegen voor acclimatiseren. Is het mogelijk om het de 27e, 28e, 29e of 30e van maart te doen? 31 maart is de verhuizing. Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden. Betonnen vloer. Betreft zo'n 72 m2.

Isolatie onder huidige houten vloer leggen

Mijn onderburen hebben overlast van geluid door voetstappen etc. Graag zou ik een ondervloer/isolatie willen leggen. Ik heb een witte houten vloer (circa 56m2). Deze wil ik graag houden als het kan, alhoewel ik niet weet of dit een mogelijkheid is. Hoeveel zou dit kosten?

Parketvloer in gehele woning leggen

Ik wil graag door me gehele woning een parket vloer laten leggen van 210m2 en wil dat de vakman alles levert duidelijke afspraken is een pre

Laminaat leggen in woonkamer

In de woonkamer wil ik een ondervloer, laminaat en plakplinten laten plaatsen. De ruimte is 4.50 bij 6 meter groot.

Laminaat vervangen vanwege waterschade

Onlangs is een leiding gesprongen en is er water onder mijn laminaatvloer terechtgekomen. De leiding is nu gerepareerd echter zit het water er nog steeds. Ik wil graag mijn laminaatvloer vervangen door een nieuwe laminaatvloer met nieuwe plakplinten waarbij het resterende water wordt verwijderd. Het betreft een vloer van 19,33 m2, de omtrek voor plinten betreft 22,6 meter. Ik wil graag dat er OK laminaat geolied grenen 3 m² 6 mm wordt gebruikt voor de laminaatvloer en voor de plakplinten gaat het om grijs eiken 240 cm. De materialen heb ik niet tot mijn beschikking. Ik zou graag de totale prijs willen weten inclusief verwachtte prijs van de arbeid om de kosten bij mijn verzekeraar te kunnen declareren. Hierna dient de vakman de werkzaamheden uit te voeren. In de ruimte staan nog wel meubels, verplaatst u deze of dien ik dat zelf te regelen?

Vloer egaliseren

Ons huis staat scheef. De vloer op de begane grond moet worden geëgaliseerd. Op het meest scheve punt scheelt het 7 cm. Kunt u ons helpen? Het gaat om een oppervlak van 40 m2.

Laminaat op korte termijn laten leggen

Ik wil graag een nieuwe vloer in mijn keuken laten leggen (10 vierkante meter) inclusief plinten (18 m) inclusief de ondervloer (ook 10 vierkante meter). Ik heb alle materialen al gekocht, graag zo snel mogelijk leggen. De ondervloer is al effen en de keuken is leeg, het is dus een kwestie van inleggen.

Zwevende vloer van underlayment laten leggen

Graag zou ik een zwevende vloer van underlayment/plywood als bovenvloer willen laten aanleggen. De ondervloer ligt er al. Het appartement is 47 m2 en ik voeg een plattegrond toe.

Offerte voor waterschade op laten maken

Als gevolg van waterschade wil ik graag een offerte voor nieuwe vloeren. Het betreft een massief houten vloer op de begane grond van 55 vierkante meter en overal langs de muren witte opstaande plinten (36 m). De oude houten vloer moet ook verwijderd worden. Daarnaast betreft het een laminaatvloer op de 1e verdieping (55 vierkante meter) en ook hier overal langs de muren witte opstaande plinten (45 m). De huidige beschadigde laminaatvloer moet ook verwijderd worden. Deze ruimte bestaat uit 3 kamers en een overloop. Ik wil graag offertes met goede kwaliteit vloeren (want die liggen er nu ook). De opdracht zou bij voorkeur ook zo snel mogelijk uitgevoerd kunnen worden.