Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Amsterdam of directe omgeving.

16676 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, zandcement vloer storten, gietvloer aanbrengen, vloeren en verwarming nieuwbouw aanleggen, kunststof gietvloer aanbrengen, gehele vloer plaatsen inclusief vloerverwarming, beton storten en tegels, graniet vloer, granieten gietvloer leggen, vloer fundering storten en afvlinderen voor buitenverblijf, nieuwe vloer of renovatie na waterschade, vloer leggen in nieuw appartement, plavuizen vloer laten leggen, uitbouw garagevloer storten, een betonnen vloer storten, vloer in nieuwbouwwoning egaliseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Amsterdam:

Eiken vloer leggen

Wij willen na een verbouwing een eiken combi 14,4 mm vloer in ons huis. 35 m2 zwevend (in oude huis) en 28 m2 lijmen (in de nieuwe uitbouw en vloerverwarming) Oude huis ondergrond nieuw underlayment, uitbouw zandcement. Belangrijk is ook te weten wanneer dit op z'n vroegst door jullie zou kunnen.

Laminaat schade herstel

Vorig jaar mei stond mijn beneden verdieping blank. Het staat bol en sluit niet meer op elkaar aan. Ben al tijdje bezig met verzekering. Hopelijk is het laminaat ondertussen niet uit de handel gehaald. Heb dus in ieder geval een offerte nodig van de schade die hersteld moet worden. Maximaal de hele beneden verdieping heb alles doorlopend dus geen dorpels. Is ongeveer 80 m2.

Laminaat leggen

Ik zou graag mijn laminaat gelegd hebben, 45m2 2 kamer woning vloer is geëgaliseerd de spullen liggen al in huis

Laminaat vloer leggen

Laminaat leggen inc ondervloer platen 7 mm en plakplinten 55m2 woonkamer gang keuken en slaap kamer Vloer is vlak en leeg

Vloer schuren en oliën

Graag ontvang ik een offerte voor het schuren en oliën van onze vloer van +/- 60 m2. Wellicht moeten de werkzaamheden in 2 etappes gedaan worden zodat we onze meubels kunnen verplaatsen. In de bijlage een foto's van de vloer. Ik hoor het graag wanneer u meer informatie nodig heeft of exacte afmetingen.

Laminaat leggen 92m2

Graag een offerte voor leggen van ondervloer+laminaat op egale betonvloer met vloerverwarming. Zwevend volgens huurvoorwaarden. Totaal 92 m2 (huiskamer, hal, 2 slaapkamers). Het laminaat heb ik zelf al aangeschaft.

Terrazzo vloer in badkamer leggen

Wij willen een nieuwe terrazzo vloer laten plaatsen in onze badkamer. Er ligt daar een bestaande terrazzo vloer, maar die loopt niet door nu we het ligbad eruit gehaald hebben. De nieuwe vloer moet zoveel mogelijk lijken op de oude (dus met zwarte banden). Het weghalen van de oude vloer doen we zelf. De afmetingen zijn 2,17m x 2,14m.

Houten vloer schilderen

Ik wil mijn houten vloer wit laten schilderen. Het gaat om ongeveer 60 m2. Verf graag in de offerte meenemen.

12m2 Terrazzo vloer in Hal

Voor een jaren 30 woning in ben ik op zoek naar een nieuwe vloer voor de hal en het toilet. Op dit moment ligt een tegelvloer, deze dient u te verwijderen en de nieuwe terazzo vloer te realiseren. Dit is 12m2.

Graniet vloer

Wij zouden graag een granieten vloer willen in de badkamer en de wc. Het gaat om 6 m2. Er moet ook een afschot komen naar het douche putje. Er hoeft niks meer weggehaald te worden.

Vloerverwarming gleuven dichtzetten en vloer egaliseren

Ik ben op zoek naar iemand die 1) geulen van ingefreesde vloerverwarming kan dichtzetten en 2) de vloer vervolgens kan egaliseren ter voorbereiding van het leggen van zwevend lamelparket. Als ik het goed heb begrepen, ben ik bij jullie aan het juiste adres hiervoor! Het gaat om een appartement in Amsterdam met een cementdekvloer. Oppervlak is ongeveer 93m2 (woonkamer, hal, 2 slaapkamers. Excl badkamer en wc). Het appartement is op de vierde verdieping. Helaas is er geen lift. Er is wel een goed balkon waar tegenaan een (verhuis)lift gezet zou kunnen worden indien nodig.Het verzoek is vrij kortdag. Zouden jullie hier gelegenheid voor hebben in de week 6 juli? Mocht u meer informatie nodig hebben, dan hoor ik het uiteraard graag.

Gesealde grindvloer reinigen en opnieuw sealen

Gesealde grindvloer reinigen en opnieuw laten sealen in woonkamer, hal en keuken. Gaat om ongeveer 32 m2.

Granieten gietvloer leggen

Wij willen 2 wc (1,4 vierkante meter per stuk) en 1 badkamer (13 vierkante meter) voorzien van granieten gietvloer in nieuwbouw huis.

Nieuwe vloer of renovatie na waterschade

Het gaat om 45 m2 op de begane grond. Ik wil graag een gladde eenvoudige goede vloer. Er ligt nu kurklaminaat. Ik hoor graag wat de opties zijn.

Parketvloer schuren en lakken

De parketvloer in de gang en 2 kamers (totaal circa 55 m2) van mijn benedenwoning heeft vlekken en is op sommige plaatsen kaal. Ik wil deze parketvloer door een ervaren parketteur laten schuren en laten lakken.

Afvoer in betonvloer frezen

Voor nieuwe woning ben ik op zoek naar kosten indicatie en mogelijkheden voor het verleggen van leidingwerk met als doel het verplaatsten van de locatie van de keuken in de woning. Zie plattegrond en foto's met (groffe) aanduidingen en afmetingen. De huidige afvoeren in de woning zijn in de badkamer en de keuken. Er moet een afvoer en water komen in de woonkamer. Er is geen kruipruimte, de vloer is gestort beton. Ik hoor graag de mogelijkheden en kosten indicatie.

Vloer leggen

Wij willen graag op de beneden verdieping een vloer leggen waarvan wij ongeveer uitgaan van de volgende formaten: - ca. 6 m2 vloertegels - ca. 39 m2 houten tegels Ik ontvang graag een prijsopgave.

Egaline vloer (lichtgrijs) als eindafwerkvloer laten aanbrengen ca 30-35 m2

Wij willen een egalinevloer (lichtgrijs) als eindafwerking laten aanbrengen op de bestaande cement dekvloer. Oppervlakte: ca 30-35 m2 Het betreft 2 slaapvertrekken, 1 hal Van ma 6-za 11 juli is gepland dat er niemand in het appartement aanwezig is. Wij willen de werkzaamheden dan graag laten uitvoeren. Ivm mogelijk kunnen schakelen horen wij heel graag zsm van u.

zandcementdekvloer (vlak) - Stucwerk gipsplaten en sauswerk/schilderwerk

Dakopbouw 3e verdieping: Zandcementdekvloer 22 m2 dikte ca 7 cm op EPS/verwarming Gipsplaten AK afwerken sausklaar plafond 24 m2 en wanden 31 m2 (niet achter keukenblok) optioneel klein herstelwerk Sausen van gipsplaten, Afwerken en schilderen koof en trapgataftimmering

Klik laminaat leggen met plak plinten

Beste ik zou graag een offerte willen. Voor laminaat leggen met plakplinten. Ondervloer ligt al. Het starten zou direct mogelijk zijn. Vloer hebben we al in bezit net als de plak plinten. Het gaat om ongeveer 25 - 35 m2 .

Keuken parketvloer renoveren

Parketvloer beschadigd ca 4 bij 1,5 meter door waterschade, de verzekering is al geregeld, dus nu moet ik er alleen zelf nog voor zorgen dat dit probleem word opgelost. Voor mij is het heel belangrijk dat er iemand komt kijken om te zien of de vloer in geheel vervangen moet worden, of dat dit hersteld kan worden.

laminaat vervangen, houten ondervloer goed egaliseren

mijn laminaat is binnen 2 jaar al toe aan vervanging door vocht en ventilatieproblemen. Het gaat om ongeveer 70 m2 en er moet een sterk egaliserende ondervloer onder dit keer. Dit heb ik eerder door een vakman laten leggen, maar in Amsterdam op een verdieping van 3 hoog moet er gewoon veel goed aandacht gestoken worden in de gehele vloer, zoals ondervloer, op dit moment kraakt de vlier heel erg.

Nieuwe vloer woonkamer

Ik zou graag mijn vloer willen vervangen. Het gaat om ongeveer 170 m2. De oude vloer moet eruit gehaald worden. De nieuwe vloer moet zo min mogelijk omhoog komen en goed geïsoleerd zijn tegen geluid. Verder willen we graag vloerverwarming. Deze zitten er nu ook al in, maar maar moeten misschien vervangen worden. Graag professioneel advies hierover.

Gietvloer aanbrengen

Ik zou graag mijn vloer laten egaliseren en daarna een gietvloer willen laten aanbrengen. De huidige ondergrond is van hout en is een geschikte onderlaag voor een gietvloer. Het gaat om 50 m2.

Krakende vloer verhelpen en isoleren

Krakende houten vloer (onder laminaatvloer) verhelpen en isolatie verbeteren. Ik wil graag dat mijn krakende vloer wordt verholpen. Er ligt nu laminaat op met daartussen nog de gebruikelijke ondervloer. Onder de ondervloer van het laminaat ligt de oude originele houten vloer. Het gaat om de gehele woning en ligt op de 2e verdieping. De vloer is in totaal zo'n 50 m2. De vloer kraakt overal, daarnaast ligt deze niet waterpas. Ook zou ik eventueel meteen geluidsisolatie willen laten aanbrengen vanwege de onderburen. De huidige laminaatvloer graag terugleggen.