Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat leggen:

Laminaat leggen

Graag laat ik laminaat vloer leggen, gekocht bij Praxis. Het gaat ongeveer om 60 m2, inclusief de afwerking met ongeveer 40 meter hoge plinten. De oude laminaat vloer verwijderen we zelf, daarna kan gekeken worden of de ondervloer kan blijven liggen of dat deze ook vervangen of hersteld moet worden. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat leggen uit heel Nederland:

Laminaat leggen

Oude tapijt verwijderen ligt los,ondervloer groene platen leggen, laminaat leggen 24 x 123 cm, Signature 8 mm, plinten doe ik zelf. Studio-Appartement 50m2 bestaande uit woonkamer met doorgebroken slaapkamer , rechthoekige keuken en gang

Laminaat leggen

Het gaat om het leggen van 6,3m2 in een hal met darbij de plinten totaal pakket (ondervloer laminaat + plinten leggen)

Heel huis

Beneden laminaat leggen in de woonkamer, hal en keuken. Vloerbedekking boven en op de trap (3 slaapkamers, overloop, trap. Bezorging en montage.

Nieuw laminaat leggen, ondergrond ligt al

Wegens waterschade is het zo dat bestaand laminaat beschadigd is, dit laminaat is gelegd door vorige bewoners en is dus minimaal drie jaar oud. Het model laminaat is niet terug te vinden, het gaat om 75m2, de gehele woonkamer, keuken, gang en twee slaapkamers.

Laminaatvloer leggen

Laminaatvloer en ondervloer leggen in 3 kamers + overloop, totaal 43 m^3. Ondergrond: hardboard op planken. Complicatie: In twee kamers is vloer niet egaal: door verzakking is e'e'n strook later dan de rest van de kamer. Om laminaat te kunnen leggen moet de vloer geegaliseerd worden. Bijgevoegd enige foto's. Het nog aanwezige zeil en vloerbedekking kunnen wij zelf eerst verwijderen.

Laminaat leggen

Ik wil graag ongeveer 35 m2 laminaat laten leggen. In verband met een lekkage is een deel van de vloer namelijk verwijderd en moet er nu ongeveer 35 m2 worden aangelegd (+ ondervloer) aan de bestaande vloer. Het betreft een slaapkamer en een gang. Materialen zijn in huis.

Laminaat leggen

55 m² laminaat laten leggen .. woonkamer 34,30 m² > Hal 7 m²> Keuken (open) 6,75 m²( slaapkamer 1 en 2 n.v.t. t) zie tekening.

Laminaatvloer leggen

Ik wil graag 24,2 vierkante meter laminaat laten leggen.

Laminaat laten leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen.

Laminaat laten leggen met goede geluidsisolatie

Ik wil laminaat laten leggen (ongeveer 40 m2). Daarbij is het noodzakelijk dat het laminaat geen contact maakt met de wanden (ook niet via plinten). De gerealiseerde geluidsreductie van het geheel (draagvloer, zwevende vloer en vloerbedekking inclusief een eventuele ondervloer in combinatie met de constructie) moeten volgens norm NEN-EN-ISO 717-2:1997 voorheen: NEN-norm 5079 en NPR norm 5071) minimaal 10 db(A) bedragen.

Partners

Partners van Casius