Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor ondervloer, laminaat en plinten leggen:

Ondervloer, laminaat en plinten leggen

Ik wil in het hele appartement 66 m2 aan ondervloer en laminaat leggen en ongeveer 30 of 35 strekkende meters aan plinten laten leggen.
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ondervloer, laminaat en plinten leggen uit heel Nederland:

Laminaat leggen in een woonkamer

Ik wil in de 2e helft van augustus mijn laminaatvloer met ondervloer verwijderen uit mijn woonkamer van 42 m². Daarna wil ik er nieuwe ondervloer met laminaat laten leggen onder een hoek van 45 graden. De woning is bewoond, ik ruim de woonkamer gedeeltelijk leeg. Enkele grote meubelstukken blijven echter staan en moeten verplaatst worden tijdens de klus. Ik ontvang graag uw offerte.

Laminaat leggen

Laminaat leggen 15 m2 in slaapkamer. Het tapijt moet worden verwijderd. Geen ondervloer leggen. Bed gedeeltelijk demonteren en opnieuw monteren.

Laminaat vervangen na waterschade

In verband met waterschade ontvang ik graag prijsopgave voor het het deels verwijderen en opnieuw leggen van een laminaatvloer inclusief ondervloer in woonkamer, slaapkamers en hal, totaal ongeveer. 75 m2. De oude vloer heeft waterschade en is deels al verwijderd. Graag 2 offertes, één met en één zonder het aanleveren van materiaal.

Waterschade laminaat repareren

Ik wil graag een offerte voor een laminaat vloer van 45 m5 dat is keuken gang en woonkamer vloer dat aan elkaar verbonden is . En mijn boven vloer is 35 m5 wat ook aan elkaar verbonden is en moet ook vervangen worden. Ik heb ook een nieuwe ondervloer en plinten nodig.

Laminaat leggen met een ondervloer

Het gaat om een kleine kamer van 2 x 3.50 meter. Laminaat en ondervloer. Overwegen om het zelf te leggen, maar hebben nagenoeg geen ervaring.

Laminaat in gang leggen

Betreft het leggen van 12 m2 laminaat Lissabon XL inclusief ondervloer en plak plinten. In de gang zitten negen deuren waar dit om gelegd moet worden. Graag ontvang ik prijsopgaaf.

Laminaat leggen met ondervloer en plinten

Als ik circa 60 m2 laminaat wil laten leggen + plinten en ondervloer; wat zijn hiervan de kosten?

Laminaat leggen op slaapkamers en overloop

Ik wil graag twee slaapkamers en een overloop op de eerste verdieping met laminaat bekleden. In totaal is het ongeveer 30 m2 en er moet ook een ondervloer worden gelegd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Laminaat in studentenkamer leggen

Het gaat om 24 m2 laminaat in een studentenkamer. Ik heb het laminaat, de plinten en de ondervloer.

Laminaat, ondervloer en plinten laten leggen

Ik wil graag 75m2 laminaat leggen zowel boven als beneden. Graag ontvang ik van u een prijsopgave voor uw werkzaamheden.

Partners

Partners van Casius