Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor ondervloer, laminaat en plinten leggen:

Ondervloer, laminaat en plinten leggen

Ik wil in het hele appartement 66 m2 aan ondervloer en laminaat leggen en ongeveer 30 of 35 strekkende meters aan plinten laten leggen.
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ondervloer, laminaat en plinten leggen uit heel Nederland:

Laminaat op de vloer leggen

Wij willen een laminaat vloer van plus minus 30 vierkante meter gelegd hebben met ondervloer en plinten [klik systeem] 35mtr lengte in zijn totaliteit. Het gaat hierbij om 3 slaapkamers en een gangetje

Laminaat leggen

Ik wil 34 m2 aan laminaat en ondervloer laten leggen, en ook wil ik de plinten laten leggen. Het gaat om 70 plinten.

Houten vloer of laminaat leggen

Ik wil graag een houten vloer óf laminaat laten leggen. Betreft de eerste verdieping: 3 slaapkamers en een overloop. Het aantal m2 weet ik nog niet moet ik nog op laten meten. Hoort u zo snel mogelijk van mij. En is dit met ondervloer en plinten etc?

Laminaat leggen op bovenverdieping

Ik wil graag laminaat laten leggen op de boven verdieping, dit betreft ongeveer 30 m2. Het betreft 2 slaapkamers en 1 gang. Het dient doorlopend gelegd te worden, tevens rondom af werken met plinten. Exclusief leveren laminaat, ondervloer en plinten.

Laminaat vervangen

Graag een offerte voor de verzekering, door waterschade moet het laminaat op de zolder deels worden vervangen. Er ligt volgens mij geen ondervloer en de zolder is ongeveer 45 a 50 vierkante meter groot.

Laminaat leggen

We willen in ons huis graag door jullie een laminaatvloer plus ondervloer laten leggen op de bovenverdieping. Het betreft ongeveer 90 vierkante meter. Materiaal is gekocht bij Praxis en in ons bezit. We horen graag van jullie.

Laminaat leggen

Ik wil graag 3slaapkers van 10m2, 10,5m2, 12,5m2 laminaat laten leggen, ik heb alle spullen aangeschaft. Inclusief ondervloer en hoge plinten.

Vinyllaminaat laten leggen

Ik wil graag vinyl laminaat laten leggen van ongeveer 45 m². De oude vloerbedekking en ondervloer halen we zelf weg. De ondervloer legt mijn schoonzoon erin. In verband met omstandigheden zit er spoed achter. Woensdag komt het laminaat binnen. Kunt u volgende week het laminaat leggen? Graag zo spoedig mogelijk contact op te nemen.

Laminaat en plinten laten leggen

Ik wil graag met spoed hulp om de ondervloer, laminaat en plinten te laten leggen. Ongeveer 90 m2. De data zijn 25 tot en met 28 september. Ik hoor graag of dat mogelijk is en wat de kosten zouden zijn. Zie bijlage voor de platte grond. Ook de vloerbedekking verwijderen en afvoeren. Die ligt los op een grondvezelvloer.

Laminaat met ondervloer en hoge plinten leggen

Door het uitvallen van mijn vader zoeken wij iemand die de laminaatklus kan afmaken in ons nieuwe huis. Er moet alleen nog laminaat + ondervloer gelegd worden in de twee kleine gangen (ongeveer 4 vierkante meter bij elkaar). Daarnaast moeten wel overal nog hoge plinten geplaatst worden, dus ook in de woonkamer en een klein stukje keuken. De totale lengte van de plinten is ongeveer 30 meter. Wij zouden graag willen weten wat de prijs ongeveer zal worden en of dit op zeer korte termijn gerealiseerd zou kunnen worden. Al het materiaal is in huis, behalve het gereedschap. Met vriendelijke groet,

Partners

Partners van Casius