Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Amstelveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Amstelveen heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Amstelveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Amstelveen of directe omgeving.

2370 klanten uit Amstelveen bevelen een bij Casius in Amstelveen aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Amstelveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: betonvloer slopen en nieuwe vloer aanbrengen, gindvloeren in de woning aanbrengen, betonvloeren in appartementen egaliseren, geïsoleerde vloer plaatsen met vloerverwarming en gietvloer, gegoten betonvloer aanbrengen, grindvloer in de nieuwe woning aanleggen, betonvloer in de woning storten, gietvloer in betonlook aanbrengen, vloerbalken vervangen vanwege bruinrot, granieten vloer in een restaurant aanbrengen, fermacell vloer laten aanleggen, magazijnvloer egaliseren, vloer leggen in nieuw huis, vloer egaliseren in een bedrijfspand en afwerken met een grindvloer, nieuwe dekvloeren in de hele woning leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Amstelveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Amstelveen:

Ondervloer, laminaat en plinten leggen

Ik wil in het hele appartement 66 m2 aan ondervloer en laminaat leggen en ongeveer 30 of 35 strekkende meters aan plinten laten leggen.

Zandcementvloer in de badkamer aanbrengen

In de eerste week van augustus dient er een zandcementvloer in de badkamer gestort te worden en tegel klaar gemaakt. De oppervlakte is ongeveer 6 m2.

Betonnen verdiepingsvloer egaliseren

De vloer schijnt in 1955 tijdens een vorstperiode te zijn geplaatst. Deze is scheef en het grootst gemeten verschil is 3 cm. Loopt af naar het midden van de kamer. Wij willen graag een laminaat vloer waarvoor de vloer gelijk moet zijn. Het lijkt dat de vloer in het midden van de ruimte lager is dan aan de muur-zijden. Betreft een ruimte van ongeveer 3.50 bij 5 meter en een overloop van zo'n 1.50 m2.

Laminaat op ondervloer leggen

Laminaat leggen. 70 m2. Met plinten en ondervloer. Er hoeft geen voorwerk gedaan te worden. Uitvoerdatum VOOR 19 juli in verband met meubelen die dan worden bezorgd.

Laminaat in de woonkamer en keuken plaatsen

We willen onze woonkamer en keuken renoveren. We willen ongeveer 60 m2 nieuw laminaat plaatsen, met een ondervloer voor vloerverwarming.

Zandcementdekvloer aanbrengen

Maken van zandcementdekvloer (5-6 cm dikte) op begane grond woning. 70 m2 oppervlakte. De huidige ondergrond: nieuw betonnen constructievloer met daarop net gebonden vloerverwarming gelegd op folie. Uitvoering voor week 30 betreft normaal mengsel. Uitvoering na week 30 = sneldrogend mengsel nodig. Verder geen bijzonderheden.

Appartement voorzien van laminaat

Wij willen graag een apartement in Amstelveen helemaal voorzien met laminaat ( 2 slaapkamers, hal en woonkamer met open keuken. ) In totaal 70 m2. Wij denken eraan om de Slattan-laminaat van Ikea aan te schaffen, met ondervloer, folie en plinten. De ondergrond is beton.

Vloeren laten egaliseren

Egaliseren vloeren woonkamer eetkamer slaapkamer gang, doorlopend van neen ruimte in de ander. Totaal ca 66 m2

Laminate on the floor

Dear all, We just bought a house and we would like to remove the current floor and install a new laminate. For this we would like to know the price for: - Removing the current laminate; - Materials (new laminate, subflor, plints, etc); - Delivery of the materials (to our house in Amstelveen); - Installing the new laminate (+ subflor, plints, etc); The new laminate we would like to use is the design "Paris" from your store and the house size is 120 square meters.

Linoleum vervangen in de lift

Linoleum vervangen in de lift. De afmetingen zijn 1 meter bij 1,50 meter.

Betonvloer met egaline egaliseren

Er dient een primer aangebracht te worden. Verder zal er een vloervlak egalisatie/egaline en coating aangebracht moeten worden zodat de garage betonvloer egaal wordt en geschikt is als werkruimte. De oppervlakte is totaal 38 m2 en zal als werkkamer en hal gaan dienen.

Zandcementdekvloer over vloerverwarming

Wij willen graag een zandcementdekvloer van 3 centimeter laten gieten/storten in ons huis. Het gaat over een keuken, woonkamer en hal van totaal 43 m².

Laminaatvloer laten leggen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten leggen van een laminaatvloer, inclusief een ondervloer en het plaatsen van parketlatten. Ook plinten monteren, plakplinten. De vloer is 47 m2. Ik krijg binnenkort de sleutel van de woning.

Tapijt en resten van lijm verwijderen

Ik wil graag het tapijt in mijn (verkochte) appartement verwijderen. Het is 50 m2 +/-. Het tapijt is gelijmd (volledig) op een betonnen vloer met vloerverwarming. Het ligt er ongeveer 4 jaar. Nog een relatieve nieuw-bouw woning. Door omstandigheden zoek ik een bedrijf/aannemer die deze week of volgende week (20/21maart) tijd heeft. Graag ontvang ik van u een prijsopgaaf/offerte. Alvast hartelijk.

PVC laminaat laten leggen

Ik wil op de eerste verdieping graag 53 m2 laminaat laten leggen en op de tweede verdieping wil ik graag 40 m2 PVC laminaat laten leggen. Ik heb de materialen al gekocht en zou de klus graag binnen een maand uit willen laten voeren. Ik spreek Engels, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Laminaat laten leggen

Betreft het leggen van 16 m2 laminaat, deze wil ik op het huidige tapijt laten leggen en er is dus geen ondervloer nodig. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Lamellenparket verwijderen en laminaat leggen

In een huiskamer, de gang en de hal van ongeveer 34 m2 wil ik graag lamellenparket verwijderen en laminaat, een ondervloer en plinten leggen, type kingsize Lissabon of soortgelijk.

Laminaat leggen

Ik wil graag 80 m2 laminaat laten leggen.

Granito vloer repareren

Het repareren van een granito vloer waar een staand toilet heeft gestaan. Er zitten hier een aantal gaatjes in de vloer. Verder moet er een gedeelte van 1.80 bij 1.80 meter vloer geplaatst worden. Hier heeft een bad gestaan.

Vinylvloer in de keuken laten leggen

Ik wil graag een vinylvloer laten leggen in de keuken (oppervlakte ongeveer 8 m2). Vinyl ligt al in huis en hoeft enkel aan de randen geplakt te worden met dubbelzijdige tape. De ondervloer is beton, die nog egaal wordt gemaakt door onszelf. Ik zou graag zo snel mogelijk offertes ontvangen en horen wanneer het gelegd kan worden. Het liefst al komende vrijdag (27 januari 2017).

Laminaatvloer en plinten plaatsen

Ik wil graag een laminaatvloer laten leggen en plinten laten plaatsen. Het betreft een oppervlakte van ongeveer 80 m2. De ondervloer zal ik zelf leggen. Ik heb nog geen materiaal aangeschaft, dit laat ik graag door de vakman verzorgen.

Eiken houten vloer doorleggen en behandelen

In verband met het plaatsen van een uitbouw dit voorjaar, willen wij onze bestaande houten vloer laten door leggen. Het gaat om ca. 17 m2. Gerookt/ white wash houten vloer. Ik laat de vloer graag aanbieden via de vakman.

Laminaat in nieuwbouwappartement leggen

Ik krijg op 24 januari de sleutel van mijn nieuwbouwappartement van 71 m². Ik wil daar graag 62 m² laminaat met ondervloer en plinten laten plaatsen. Er ligt daar vloerverwarming in de vloer. Ik zal zelf alle materialen hiervoor aanschaffen. We gaan eerst nog wat schilderklussen doen, dus ik verwacht dat het laminaat in de laatste week van februari gelegd kan worden.

Luik in parketvloer maken

We hebben een luik in onze parketvloer nodig als mangat om in een tweede deel van de kruipruimte te kunnen komen, ondervloer is van hout op balken. De vloer is een tapis visgraat, en de balken liggen 60 cm uit elkaar. Het mangat zal ongeveer 60 bij 80 moeten worden, inclusief afwerking van het luik. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Laminaat leggen

Ik wil graag laminaat en ondervloer laten leggen. Het oppervlak van het appartement is 71 m2. Waarschijnlijk ook plinten monteren, ik weet nog niet welke. Het laminaat wil ik dit weekend gaan bestellen, inclusief de ondervloer. De ondergrond is een betonnen vloer met vloerverwarming van een nieuwbouwcomplex. Op 24 januari krijg ik de sleutel. Daarna zo snel mogelijk leggen.