Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Amstelveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Amstelveen heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Amstelveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Amstelveen of directe omgeving.

2424 klanten uit Amstelveen bevelen een bij Casius in Amstelveen aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Amstelveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: epoxy vloer leggen, siergrind laten leggen, anhydrietvloeren egaliseren, siergrindvloer in een appartement leggen, vloer egaliseren en visgraat parket leggen, eiken multiplank vloer zwevend leggen en oliën, mooie grindvloer laten leggen, grindvloer met vloerverwarming aan laten leggen, siergrindvloer aanbrengen, betonvloer op de benedenverdieping leggen, grindvloer met vloerverwarming aanleggen, betonvloer in showroom schilderen, betonlook op vloer aanbrengen, gietvloer aanbrengen in de hal, WC en woonkamer, betonlook of gietvloer aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Amstelveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Amstelveen:

Laminaat vloer leggen

Graag ontvang ik een offerte voor het leggen van een ondervloer, laminaat en plakplinten. De oppervlakte is ongeveer 33 m2. De zolderruimte is leeg.

Parketvloer verhuizen en leggen

Wij willen een Merbau lamellenparketvloer laten verhuizen. Huidige oppervlak 44 vierkante meter, nieuw oppervlak 34 vierkante meter. De vloer is niet verlijmd. Ligt op betonnen ondervloer en gaat weer naar betonnen ondervloer. De vloer is circa 30 jaar oud. Hij zal geschuurd en gelakt moeten worden. Waarschijnlijk begin maart uitvoeren, we moeten nog horen wanneer we kunnen gaan verhuizen.

Kliklaminaat laten leggen

Hello, we need to make 3 bedrooms and 2 gangen in our house in Amstelveen, we have the material, we would like to know the price and the days you can make it, please call me to talk about more details, thank you! Mila

Laminaat leggen

Graag laat ik laminaat vloer leggen, gekocht bij Praxis. Het gaat ongeveer om 60 m2, inclusief de afwerking met ongeveer 40 meter hoge plinten. De oude laminaat vloer verwijderen we zelf, daarna kan gekeken worden of de ondervloer kan blijven liggen of dat deze ook vervangen of hersteld moet worden. Graag ontvang ik een offerte.

Laminaat compleet laten leggen

Ik hoop binnenkort een andere huurwoning te krijgen. Ik wil alvast weten wat het kost om 90 m² ondervloer, laminaat en platte plinten te leggen.

Laminaat deels herstellen

In een bepaalde rumte in mijn huis ligt laminaat, eiken laminaat. Een deel hiervan is door regen uitgebeten et cetera. Geen gezicht t.o.v. de rest. Oorzaak: via het dakraam heeft de regen zijn verwoestende werk gedaan. Het gedeelte dat niet is uitgebeten - en dat is minstens 80% - ziet er nog perfect uit. Vraag: kan het uitgebeten gedeelte vervangen worden? Bijvoorbeeld door een deel uit de vloer te snijden en een nieuw stuk erin te leggen. Ook als er iets zichtbaar zal blijven van een breuk. Dat kan eventueel onder de zitbank plaatsvinden. De delen bestaan uit 1,25 cm en ongeveer 60 cm stroken. Als u een oplossing weet, hetzij met breken, hetzij zonder breken, dan hoor ik dat graag. Een nieuwe afwerklaag aanbrengen, zou ook een optie kunnen zijn.

Ondervloer, laminaatvloer en plakplinten laten leggen

Plm 100 m2 laminaat legen, plus ondervloer en plakplinten

Laminaat in de woonkamer en gang vervangen

Wij zoeken een vakman die onze oude laminaatvloer van ongeveer 30 m² kan verwijderen en nieuw laminaat kan leggen. Het gaat om onze woonkamer en een kleine gang. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Parket aanpassen omdat het te strak is gelegd

Wij hebben een paar maanden geleden Ibiza parket bij de Praxis gekocht. Het parket is hier gelegd door een vakman die we via Werkspot hebben gevonden. Het parket is kennelijk te strak gelegd en begint nu in de gang erg bol te staan. Het staat zodanig bol, dat de toiletdeur niet meer open kan. Ik ben bang dat de planken zullen knappen onder de spanning. Genoemde vakman wil de klus niet herstellen, omdat volgens hem de kwaliteit van het parket te slecht is. Ik zoek nu een betrouwbaar bedrijf dat voor mij het herstelwerk kan verzorgen.

Laminaat verwijderen

Hello, I need to have the complete flooring (laminates) removed from my apartment. Not sure if it is glued or not. I have attached a photo of how it looks like. There is no stairs , just ground flooring. The living area is approx. 45 m2. (to be confirmed). Could you please advise what would be your best price (euro/m2 and total price all inclusive) for the removal and disposal of this and also the duration to have it completed? Thank you in advance Best regards.

Vlakke garagevloer maken

Betreft het plaatsen van een vlakke (beton)vloer in een garage onder een (flat)gebouw. Oppervlakte is ongeveer 20 vierkante meter. Momenteel liggen er stoeptegels deze moeten worden verwijderd en afgevoerd. Graag een all- in offerte.

Laminaat leggen in een woning

Ik heb een woning van circa 50 m2 waar laminaat gelegd moet worden. Er zitten nu drempels in de vloer, deze willen wij er ook in laten zitten. Voorwerk is optioneel.

Laminaat vervangen in diverse ruimtes

Graag wil ik het laminaat op de 1ste verdieping van mijn woning gaan vervangen door nieuw laminaat. Het zal in delen moeten gebeuren, dus kamer voor kamer. Het huidige laminaat ligt op vloerbedekking en dat ligt prima, er is dus geen ondervloer nodig. Ik wil het nieuwe laminaat ook op deze manier laten leggen. Het zou fijn zijn als iemand op korte termijn kan komen. Het gaat in totaal om ongeveer 45 tot 50 m². Er is al 1 kamer van 3 x 3 meter leeg. Ik ontvang graag uw offerte.

Betonnen vloer egaliseren in nieuwbouw

Wat is uw prijs voor 50 m2 egaliseren in een appartement in nieuwbouw op Zeeburgereiland? De werkplek is goed bereikbaar en bevind zich op de 3e etage.

Vloer van graniet maken

We overwegen een granieten vloer aan te leggen in de hal en toilet van onze jaren 20 woning. De oppervlakte is ongeveer 11m2. We hebben nog geen exact idee wat we willen maar grotendeels een donkere granieten omtrek van 20/30cm en daarbinnen licht grijs met wat gekleurde stukjes. Vrij standaard volgens mij. Er liggen momenteel tegels in onze vloer. Ooit lag er wel een granieten vloer, maar daar liggen nu dus tegels over of ter vervanging.

Granieten vloer aanleggen

We willen graag een granieten vloer aanleggen in onze hal en toilet. Het betreft ongeveer 11 m2. Op dit moment ligt er een tegelvloer in de hal en toilet die door een voorgaande bewoner is gelegd op de oorspronkelijke granieten vloer of de oorspronkelijke granieten vloer is verwijderd en toen vervangen door de tegels. We weten nog exact welk ontwerp we willen, maar de standaard donkere granieten aan de buitenkant en de rest gevuld met licht graniet (met daarin ook gekleurde steentjes). Ik denk dat de bestaande tegelvloer verwijderd moet worden voordat de nieuwe vloer er in kan.

Laminaat met waterschade in de hal vervangen

Waterlekkage in hal. Daardoor aanvraag van laminaat leggen inclusief ondervloer en plinten. Oude laminaat eerst verwijderen (afvoer doe ik zelf kan dus naar de tuin). Het betreft de hal en woonkamer in begane grond eengezinswoning, voorzien van inrichting Oppervlakte 36 m2 plinten. 30 meter

Betonnen vloer egaliseren

Graag een offerte voor betonvloer egaliseren met egaline, zelf drogend. Zo snel mogelijk, vrijdag 22 september moet het al begaanbaar zijn. Geschat op 38m2, begane grond in Amstelveen. Ik hoor graag of dit mogelijk is. Alvast bedantk! Met vriendelijke groeten,

Gietstenen badkamervloer repareren

In een huis uit 1958 zit nog de originele gietstenen badkamer vloer. Deze is momenteel gaan lekken. Er zitten enkele scheurtjes in. Is het mogelijk deze te repareren of een vloer hierover heen te gieten? Kunt u een indicatie van de kosten geven. De badkamer is ongeveer 2 x 2 meter.

Zand/cementvloer storten voor vloerverwarming

Circa 50 m2 zand cementvloer ten behoeve van de vloerverwarming in de woonkamer begane grond. Storten op 13 september.

Tapijt door laminaat vervangen

Ik ga over enige tijd verhuizen en wil in mijn nieuwe woning graag 100 m² laminaat laten leggen. Er ligt nu tapijt in 4 ruimtes en dat wil ik ook laten verwijderen en afvoeren. In 2 ruimtes ligt het tapijt los, in de andere 2 is het vastgelijmd. Er is een plek in de vloer die mogelijk niet vlak genoeg is. Ik ontvang graag eerst uw prijsindicatie. Daarna zal ik een vakman uitnodigen om de klus op locatie te bekijken. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

PVC-vloer in betonlook laten leggen

Wij willen een betonlook PVC in onze keuken van 1. 5 bij 3. 5 meter, aan te brengen over bestaande tegels ; dus waarschijnlijk ook eerst egaliseren (geen brede voegen in de bestaande tegels) Wat zal daar de prijs en tijd van aanbrengen ongeveer van zijn?

Ondervloer, laminaat en plinten leggen

Ik wil in het hele appartement 66 m2 aan ondervloer en laminaat leggen en ongeveer 30 of 35 strekkende meters aan plinten laten leggen.

Zandcementvloer in de badkamer aanbrengen

In de eerste week van augustus dient er een zandcementvloer in de badkamer gestort te worden en tegel klaar gemaakt. De oppervlakte is ongeveer 6 m2.

Betonnen verdiepingsvloer egaliseren

De vloer schijnt in 1955 tijdens een vorstperiode te zijn geplaatst. Deze is scheef en het grootst gemeten verschil is 3 cm. Loopt af naar het midden van de kamer. Wij willen graag een laminaat vloer waarvoor de vloer gelijk moet zijn. Het lijkt dat de vloer in het midden van de ruimte lager is dan aan de muur-zijden. Betreft een ruimte van ongeveer 3.50 bij 5 meter en een overloop van zo'n 1.50 m2.