Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Amstelveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Amstelveen heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Amstelveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Amstelveen of directe omgeving.

2377 klanten uit Amstelveen bevelen een bij Casius in Amstelveen aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Amstelveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: gietvloer of PVC vloer laten leggen in senioren sociëteit, beton storten op stelcon platen, grindvloer vervangen, betonvloer met vloerverwarming aanleggen, beton in de woonkamer laten storten, schuimbeton met vloerverwarming aanbrengen, betonvloer met vloerverwarming aanbrengen, houten vloeren vervangen vanwege houtrot, betonvloer slopen en nieuwe geïsoleerde betonvloer plaatsen, betonlook vloer aanbrengen, gietvloer leggen, grindvloer aanleggen, grindvloer aanbrengen op benedenverdieping, gietvloer laten maken, vloer storten op bestaande vloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Amstelveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Amstelveen:

Betonnen vloer egaliseren

Graag een offerte voor betonvloer egaliseren met egaline, zelf drogend. Zo snel mogelijk, vrijdag 22 september moet het al begaanbaar zijn. Geschat op 38m2, begane grond in Amstelveen. Ik hoor graag of dit mogelijk is. Alvast bedantk! Met vriendelijke groeten,

Gietstenen badkamervloer repareren

In een huis uit 1958 zit nog de originele gietstenen badkamer vloer. Deze is momenteel gaan lekken. Er zitten enkele scheurtjes in. Is het mogelijk deze te repareren of een vloer hierover heen te gieten? Kunt u een indicatie van de kosten geven. De badkamer is ongeveer 2 x 2 meter.

Zand/cementvloer storten voor vloerverwarming

Circa 50 m2 zand cementvloer ten behoeve van de vloerverwarming in de woonkamer begane grond. Storten op 13 september.

Tapijt door laminaat vervangen

Ik ga over enige tijd verhuizen en wil in mijn nieuwe woning graag 100 m² laminaat laten leggen. Er ligt nu tapijt in 4 ruimtes en dat wil ik ook laten verwijderen en afvoeren. In 2 ruimtes ligt het tapijt los, in de andere 2 is het vastgelijmd. Er is een plek in de vloer die mogelijk niet vlak genoeg is. Ik ontvang graag eerst uw prijsindicatie. Daarna zal ik een vakman uitnodigen om de klus op locatie te bekijken. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

PVC-vloer in betonlook laten leggen

Wij willen een betonlook PVC in onze keuken van 1. 5 bij 3. 5 meter, aan te brengen over bestaande tegels ; dus waarschijnlijk ook eerst egaliseren (geen brede voegen in de bestaande tegels) Wat zal daar de prijs en tijd van aanbrengen ongeveer van zijn?

Ondervloer, laminaat en plinten leggen

Ik wil in het hele appartement 66 m2 aan ondervloer en laminaat leggen en ongeveer 30 of 35 strekkende meters aan plinten laten leggen.

Zandcementvloer in de badkamer aanbrengen

In de eerste week van augustus dient er een zandcementvloer in de badkamer gestort te worden en tegel klaar gemaakt. De oppervlakte is ongeveer 6 m2.

Betonnen verdiepingsvloer egaliseren

De vloer schijnt in 1955 tijdens een vorstperiode te zijn geplaatst. Deze is scheef en het grootst gemeten verschil is 3 cm. Loopt af naar het midden van de kamer. Wij willen graag een laminaat vloer waarvoor de vloer gelijk moet zijn. Het lijkt dat de vloer in het midden van de ruimte lager is dan aan de muur-zijden. Betreft een ruimte van ongeveer 3.50 bij 5 meter en een overloop van zo'n 1.50 m2.

Laminaat op ondervloer leggen

Laminaat leggen. 70 m2. Met plinten en ondervloer. Er hoeft geen voorwerk gedaan te worden. Uitvoerdatum VOOR 19 juli in verband met meubelen die dan worden bezorgd.

Laminaat in de woonkamer en keuken plaatsen

We willen onze woonkamer en keuken renoveren. We willen ongeveer 60 m2 nieuw laminaat plaatsen, met een ondervloer voor vloerverwarming.

Zandcementdekvloer aanbrengen

Maken van zandcementdekvloer (5-6 cm dikte) op begane grond woning. 70 m2 oppervlakte. De huidige ondergrond: nieuw betonnen constructievloer met daarop net gebonden vloerverwarming gelegd op folie. Uitvoering voor week 30 betreft normaal mengsel. Uitvoering na week 30 = sneldrogend mengsel nodig. Verder geen bijzonderheden.

Appartement voorzien van laminaat

Wij willen graag een apartement in Amstelveen helemaal voorzien met laminaat ( 2 slaapkamers, hal en woonkamer met open keuken. ) In totaal 70 m2. Wij denken eraan om de Slattan-laminaat van Ikea aan te schaffen, met ondervloer, folie en plinten. De ondergrond is beton.

Vloeren laten egaliseren

Egaliseren vloeren woonkamer eetkamer slaapkamer gang, doorlopend van neen ruimte in de ander. Totaal ca 66 m2

Laminate on the floor

Dear all, We just bought a house and we would like to remove the current floor and install a new laminate. For this we would like to know the price for: - Removing the current laminate; - Materials (new laminate, subflor, plints, etc); - Delivery of the materials (to our house in Amstelveen); - Installing the new laminate (+ subflor, plints, etc); The new laminate we would like to use is the design "Paris" from your store and the house size is 120 square meters.

Linoleum vervangen in de lift

Linoleum vervangen in de lift. De afmetingen zijn 1 meter bij 1,50 meter.

Betonvloer met egaline egaliseren

Er dient een primer aangebracht te worden. Verder zal er een vloervlak egalisatie/egaline en coating aangebracht moeten worden zodat de garage betonvloer egaal wordt en geschikt is als werkruimte. De oppervlakte is totaal 38 m2 en zal als werkkamer en hal gaan dienen.

Zandcementdekvloer over vloerverwarming

Wij willen graag een zandcementdekvloer van 3 centimeter laten gieten/storten in ons huis. Het gaat over een keuken, woonkamer en hal van totaal 43 m².

Laminaatvloer laten leggen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten leggen van een laminaatvloer, inclusief een ondervloer en het plaatsen van parketlatten. Ook plinten monteren, plakplinten. De vloer is 47 m2. Ik krijg binnenkort de sleutel van de woning.

Tapijt en resten van lijm verwijderen

Ik wil graag het tapijt in mijn (verkochte) appartement verwijderen. Het is 50 m2 +/-. Het tapijt is gelijmd (volledig) op een betonnen vloer met vloerverwarming. Het ligt er ongeveer 4 jaar. Nog een relatieve nieuw-bouw woning. Door omstandigheden zoek ik een bedrijf/aannemer die deze week of volgende week (20/21maart) tijd heeft. Graag ontvang ik van u een prijsopgaaf/offerte. Alvast hartelijk.

PVC laminaat laten leggen

Ik wil op de eerste verdieping graag 53 m2 laminaat laten leggen en op de tweede verdieping wil ik graag 40 m2 PVC laminaat laten leggen. Ik heb de materialen al gekocht en zou de klus graag binnen een maand uit willen laten voeren. Ik spreek Engels, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Laminaat laten leggen

Betreft het leggen van 16 m2 laminaat, deze wil ik op het huidige tapijt laten leggen en er is dus geen ondervloer nodig. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Lamellenparket verwijderen en laminaat leggen

In een huiskamer, de gang en de hal van ongeveer 34 m2 wil ik graag lamellenparket verwijderen en laminaat, een ondervloer en plinten leggen, type kingsize Lissabon of soortgelijk.

Laminaat leggen

Ik wil graag 80 m2 laminaat laten leggen.

Granito vloer repareren

Het repareren van een granito vloer waar een staand toilet heeft gestaan. Er zitten hier een aantal gaatjes in de vloer. Verder moet er een gedeelte van 1.80 bij 1.80 meter vloer geplaatst worden. Hier heeft een bad gestaan.

Vinylvloer in de keuken laten leggen

Ik wil graag een vinylvloer laten leggen in de keuken (oppervlakte ongeveer 8 m2). Vinyl ligt al in huis en hoeft enkel aan de randen geplakt te worden met dubbelzijdige tape. De ondervloer is beton, die nog egaal wordt gemaakt door onszelf. Ik zou graag zo snel mogelijk offertes ontvangen en horen wanneer het gelegd kan worden. Het liefst al komende vrijdag (27 januari 2017).