Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor zandcementvloer schuur:

Zandcementvloer schuur

Ik wil een zandcementvloer in me schuur laten leggen van 6 mtr bij 2,5mtr met dikte van 5 cm. Moet deze tevens ook gewapend worden of niet?
Onze klant uit Alkmaar (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zandcementvloer schuur uit heel Nederland:

Een nieuwe vloer storten/aanleggen in een schuur

Ik zoek een vloerenbedrijf die de tegelvloer van mijn garage kan vervangen door een beton- of zandcementvloer (wat beter is). Het betreft een een vloer van 35 m2. De garage is goed bereikbaar.

Nieuwe vloer storten

Wij willen een nieuwe vloer in de bestaande, nog uit te breiden schuur laten storten. Vloer moet bestand zijn tegen gewicht tot ca 150kg/m2. Oppervlakte is ca 30m2. Huidige vloer bestaat uit tegels (30x30cm) op een zandbodem. Graag offerte voor zandcementvloer en betonvloer, gevlinderd.

Beton- of zandcementvloer maken in de schuur

Ik wil een beton of zandcementvloer maken in mijn schuur. De schuur is 18 m2, de ondergrond is zand en de schuur is leeg. Het is niet mogelijk om direct naast de schuur te parkeren, het parkeren moet op 50-100 meter afstand (afhankelijk van de grootte van het transportmiddel).

Gietvloer maken in een kleine kapsalon

Ik heb in een schuur van 9 m² bij mijn woning - een kapsalon. Er ligt daar nu tegellaminaat op de vloer. Ik wil die vloer eind augustus gaan vervangen. Het tegellaminaat gaat er uit en de vloer wordt geëgaliseerd met een zandcementvloer. Daarna wil ik er door een vakman een gietvloer op laten aanbrengen. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Zandcementvloer verwijderen

Het betreft het slopen van een zandcementvloer inclusief tegel. De dikte van de vloer is ongeveer 3 cm en de oppervlakte ongeveer 27 m2, keuken, bijkeuken, gang en toilet. Daarnaast ligt er in de schuur ook een zandcementvloer die verwijderd dient te worden. De oppervlakte hier is ongeveer 18 m2 en de dikte 2 cm.

Zandcementvloer op bestaand beton

Oude schuur 5 x 6 m heeft een betonvloer direct op staal, met scheuren en nogal ongelijk. Willen het graag egaliseren, het hoeft niet waterpas. Hoeft ook niet slijt/drukvast(D15). Benodigde zand/cement vullaag (schating) 5 cm. Het is dus ongeveer 30 m2.

Bouw van twee gekoppelde schuren in de ...

Bouw van twee gekoppelde schuren in de achtertuin van twee woningen. Stenen schuur; fundering; zandcementvloer; halfsteens; pannendak; overkapping aan voorzijde. Maten: twee maal 3,0m x 4,5 m en overkapping van 1,5m x 4,5m