Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat leggen met plakplinten:

Laminaat leggen met plakplinten

Graag ontvang ik een offerte voor het leggen van circa 50 m² laminaat met plakplinten. Een goede ondervloer is al aanwezig. Tevens het snijden en leggen van een schoonloopmat bij de voordeur. De materialen zijn besteld en worden binnen 2 weken geleverd. Bij voorkeur laat ik het werk op een vrijdag starten, niet eerder dan 11.00 uur. Ik moet namelijk 's morgens eerst de kamer leegmaken en het laminaat verwijderen. Daarbij helpt een vriend die uit Utrecht komt. Ik ontvang graag uw offerte.
Onze klant uit Alkmaar (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat leggen met plakplinten uit heel Nederland:

Laminaat vloer leggen

Ik wil eem laminaat vloer laten leggen in mijn keuken en gang Het is ongeveer 10 meter bij 2 meter Niet precies aangezien keuken en gang op plekken minder breed zijn Hoe duur zou het kosten om het eiken bruin grijs met breder planken leggen enz kosten Is het mogelijk om op tegelvloer te plaatse?

Laminaat leggen

De laminaat en plinten moeten gelegd worden in de keuken en wc. De oude laminaat dient ook nog zelf uitgehaald te worden. De afmetingen van de keuken en wc zie hier onder. Keuken: lengte 2. 80 breedte 3. 10 Wc: lengte 1. 30 breedte 1. 00. Ik zie graag de offerte tegemoet met de kosten van deze klus.

Houten vloer leggen of laminaat

Keuken 4 bij 1.20

Laminaat verwijderen en leggen

Ik wil de laminaat in de keuken en wc laten verwijderen en leggen. Inclusief de plinten. De afmetingen van de wc en keuken zie hieronder. Keuken: lengte 2. 80 breedte 3. 10 Wc: lengte 1. 30 breedteZie graag jullie offerte tegemoet voor de kklus.

Laminaat leggen

Het leggen van laminaat inclusief plakplinten. De afmeting van de woning is 75m2. Het is een flat. In alle vertrekken wordt hetzelfde laminaat gelegd. Het laminaat is van de Gamma, en is extra breed. Graag ontvangen wij een offerte

Houten vloer leggen

Het betreft de eerste verdieping van een woonhuis. Ondergrond beton. (er ligt nu laminaat met ondervloer

Laminaat laten leggen

Laminaat doorlopend leggen in 4 ruimtes - bij elkaar 40 m2 - met ondervloer en plinten. Materiaal heb ik zelf aangeschaft.

Lamelparket leggen

Het leggen van 20 m2 lamelparket op bovenverdieping over laminaat

Laminaat leggen

Laminaat leggen in 4 verschillende ruimte's 3 slaapkamers en de gang met ondervloer en plinten

Laminaat leggen in meerdere ruimtes

Graag laminaat leggen in 4 verschillende ruimte's en plinten doorlopend met ondervloer

Partners

Partners van Casius