Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat leggen met plakplinten:

Laminaat leggen met plakplinten

Graag ontvang ik een offerte voor het leggen van circa 50 m² laminaat met plakplinten. Een goede ondervloer is al aanwezig. Tevens het snijden en leggen van een schoonloopmat bij de voordeur. De materialen zijn besteld en worden binnen 2 weken geleverd. Bij voorkeur laat ik het werk op een vrijdag starten, niet eerder dan 11.00 uur. Ik moet namelijk 's morgens eerst de kamer leegmaken en het laminaat verwijderen. Daarbij helpt een vriend die uit Utrecht komt. Ik ontvang graag uw offerte.
Onze klant uit Alkmaar (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat leggen met plakplinten uit heel Nederland:

Laminaat, ondervloer en plinten leggen

50 vierkantemeter laminaat komt er in mijn nieuwe huisje. Inclusief ondervloer en plinten. Kunt u een offerte maken? Het is in Groningen.

Laminaat leggen voor eind van de maand

Ik wil een 2 ruimte laminaat leggen 1 ruimte: 9m2 ondergrond gladde vloer is gestucd. 1 ruimte 20m2 ondergrond: plavuizenvloer Ik moet voor 30/3 mijn huurhuis uit en 30/3 betrek ik de het nieuwe huis in hoogeveen. Hoe eerder hoe beter.

Laminaat leggen in slaapkamer

Graag laminaat leggen, 20 vierkant meter. En ondervloer. Ook 16 meter europlint.

PVC click vloer + laminaat

Graag zou ik een offerte willen hebben voor het leggen van een PVC click vloer ( Flexxfloors Stick Deluxe) ,het betreft een begane grond van +/- 38m2 (Zie bijlage). Wij willen dit vrij spoedig realiseren afhankelijk van jullie planning en afspreken met jullie om ter plaatsen te gaan kijken i.v.m. of het nodig is om eerst een ondervloer te leggen. Zoals het nu is praten we over een vrij egaal betonnen vloer maar ik denk dat het handig om hierover te overleggen wat het beste is. De volgende vraag die wij hebben is ,wat het zou kosten als jullie voor ons de 1ste verdieping en de zolder met laminaat willen leggen? We hebben het dan over 32m2 voor de 1ste Verdieping en 21m2 voor de zolder. Ook daar hebben wij uiteraard de laminaat ,ondervloer e.d. liggen. Graag Uw offerte voor het leggen van; Onze hoofdopdracht van de begane grond wat gelegd moet worden met PVC click vloer ( Flexxfloors Stick Deluxe ) +/- 38m2. En de vraag wat het zou kosten om de 1ste Verdieping ( 32m2 ) en Zolder ( 21m2 ) met laminaat te leggen.

Laminaat verwijderen en nieuw leggen

Door een lekkage moet de huidige laminaat in de woonkamer, keuken en gang worden vervangen. De huidige laminaat moet eerst worden verwijderd en daarna willen wij de volgende laminaat laten leggen. Het betreft een oppervlakte van 45m2. Graag wil ik de volgende hebben: GAMMA Confort laminaat zilver eiken 2,25 m² 7mm Plint model recht zilver 120x14 mm, 240 cm ONDERVLOER FLEXXFL. SILENCE 5M² Kunt u ook doorgeven wat het kost om een vloer te verwijderen en te leggen? Ik verneem graag van u

Verwijderen van laminaat en leggen van nieuw laminaat

Ik wil graag het oude laminaat uit mijn woning laten verwijderen (60m2) en afvoeren. Het laminaat ligt overal, behalve in de badkamer en keuken. In de bijlagen een aantal foto's van de huidige vloer en de afmetingen van de kamers. De ondervloer, mits deze nog in goede staat is, kan hergebruikt worden. Daarnaast wil ik ook nieuw laminaat laten leggen (van Quickstep) door het hele huis behalve badkamer, keuken en wc. Ik ontvang graag een offerte waarop deze twee werkzaamheden worden uitgesplitst. De vloer moet ongeveer eind april/ begin mei verwijderd en gelegd worden. Alvast bedankt!

Klik PVC vloer leggen

Het leggen van een PVC vloer, klik PVC, van Flexfloors. Het is click de luxe. Ik heb de vloer gekocht bij de Gamma. 45 m2 laminaat leggen en 25 meter hoge plinten monteren. Eventueel met voorwerk, dit ligt aan de meerprijs.

Laminaat leggen met een ondervloer

Graag zou ik laminaat willen leggen voor 52 m2 . Met ondervloer

Laminaat doorlopend leggen

Ik wil 80 m2 laminaat laten leggen, doorlopend in elke kamer inclusief overzetplinten. De klus is exclusief voorwerk, dus alleen plaatsen. Materiaal in huis.

Laminaat leggen en plafond van badkamer schilderen

Door een lekkage moeten wij een nieuwe laminaat laten leggen op zolder en het plafond van de badkamer laten schilderen. De vloer van de zolder is ongeveer 30 m2, 5 m2 overloop + 25 m2 kamer. Het schilderen van de plafond is ongeveer 4 m2 en willen wij graag in een wit zandverf kleur laten behandelen. De offert zal ingediend worden bij de verzekeringsmaatschappij, hierna zal de vakman het werk moeten uitvoeren.

Partners

Partners van Casius