Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Alkmaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Alkmaar heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Alkmaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Alkmaar of directe omgeving.

1941 klanten uit Alkmaar bevelen een bij Casius in Alkmaar aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Alkmaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: de vloer van een kerk renoveren, granitovloer met zwarte rand, egaliseren en een gietvloer aanbrengen, zandcement over vloerverwarming, noorse leisteen vloer, vloer egaliseren op vloerverwarming, pS-renovatievloer Droog Rc=5,2 Begane grond installeren, egaliseren schuin aflopende vloer, beton storten voor zwembad vloer, egaliseren + laminaat leggen, laminaat leveren en leggen, lekkage vloerverwarming, waterschade keuken laminaat, woonbeton op zandcementvloer aanbrengen, broodjesvloer met vloerverwarming maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Alkmaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Alkmaar:

Laminaat leggen

Wij zijn op zoek naar een vakman die laminaat kan leggen in kantoor 18 m2. Er ligt projecttapijt. Het moet daar op gelegd.

Fundering aanbouw hsb

Ik ben opzoek naar iemand die de fundering voor een uitbouw kan maken. De uitbouw word 5200 x 4000 cm op kleigrond. Ik bouw zelf de opbouw hsb en kunststof gevelbekleding graag een offerte voor geïsoleerde fundering en vloer en palen. Er is geen achterom. Ik heb geen tekeningen. Van horen zeggen in de buurt hebben zij de palen 4 meter diep, maar bij mij is er nog niemand langs geweest om dit de bekijken.

Houten vloer vervangen door betonnen balken broodjes vloer

Ik wil graag de houten vloer laten vervangen door een broodjes balken vloer. Sloop van de vloer doen we zelf. 60 m2 broodjes balken vloer.

Laminaat leggen

Graag laten wij 35 m2 laminaat leggen in slaapkamer en gang. Ondervloer en laminaat hebben we, het gaat alleen om het leggen. Graag een offerte van de arbeidskosten.

Laminaat herstellen na waterschade

Onze keuken laminaat vloer is door waterschade beschadigd. Onze keuken vloer is ongeveer 15 m2 en o.i. Zal er ongeveer 1/3 deel vervangen moeten worden. Gelukkig hebben wij nog voldoende pakken laminaat staan. Wat zijn de kosten als u dat deel van de laminaatvloer hersteld?

Laminaat leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen. De woonkamer is 4 bij 6 meter. En mijn keuken is 3 bij 4 meter. Graag met afwerkplinten. Ik ontvang graag een offerte incl de materialen. Alvast bedankt.

Laminaat verwijderen en opnieuw leggen

Wij zouden graag ons huis (gemeubileerd) opnieuw met laminaat willen laten leggen. Het oude laminaat (6 maanden oud) willen we er dan graag uit. De totale oppervlakte is 127 m2 van boven naar beneden.

Herstel PVC vloer na waterschade

Wegens waterschade heeft mijn vloer opstaande randen + kieren. Dit wordt steeds erger. Ook zijn er veel verkleuringen opgetreden in mijn PVC vloer, bijna onder alle meubelen is dit het geval. Het gaat om 65m2 en de vloer loopt door vanaf de woonkamer naar de open keuken. De schade zit op ongeveer 50% van de oppervlakte. Ik ben bang dat de vloer hiermee total loss is maar ik ben benieuwd naar herstelmogelijkheden.

Keramisch parket plaatsen

Keramisch parket leggen met afwisselende stroken 120 bij 30 cm en 15 cm bij 100 cm. Ongeveer 50 m2 in de huiskamer, gang en bijkeuken.

PVC vloer en ondervloer leggen

Ik wil een PVC vloer laten leggen in mijn woning. Het gaat om 65 m2. Het gaat om PVC kliksysteem.

Vloer opmeten en laminaat leggen

De vloer moet opgemeten worden en nieuw laminaat gelegd worden. De vloer is ongeveer 2 x 2.5 meter en wordt kaal opgeleverd. Nu zoek ik een vakman die het precies kan opmeten en vervolgens het materiaal levert en plaats.

Klik PVC vloer leggen

Het leggen van een PVC vloer, klik PVC, van Flexfloors. Het is click de luxe. Ik heb de vloer gekocht bij de Gamma. 45 m2 laminaat leggen en 25 meter hoge plinten monteren. Eventueel met voorwerk, dit ligt aan de meerprijs.

Laminaat leggen in slaapkamers

Het leggen van laminaat in 3 slaapkamers en een overloop op de eerste verdieping. Het gaat om in totaal 35 vierkante meter.

Reparatie van het laminaat

In september is er bij mij laminaat gelegd op de 1e verdieping. Na het verwisselen van wasmachines is er een beschadiging opgetreden in het nieuwe laminaat. Graag wil ik een offerte hoeveel het gaat kosten, om dit te laten repareren.

Laminaat in de woonkamer laten leggen

De klant wil graag over 45 vierkante meter laminaat laten leggen. Wat er nu ligt lijkt op linoleum verteld de klant.

Laminaat plus ondervloer leggen

Ik wil graag 74 m2 laminaat leggen in combinatie met ondervloer en plakplinten. De materialen zijn al in bezit.

Slecht verlijmde tegelvloer verwijderen

Het gaat om 30 m2 slecht verlijmde tegels van 30 × 30 cm in de woonkamer keuken en gang van eengezinswoning. In de offerte ook graag rekening houden met af voeren van het puin.

Gietvloer aanbrengen in badkamer en toiletten

Badkamer vloer oppervlakte 5.1 vierkante meter Toilet vloer oppervlakte 2.2 vierkante meter. Gietvloer over de tegels aanbrengen, onder tegels zit electrische vloerverwarming, dus eerst egaliseren. Wat zijn de kosten?De badkamer moet nog worden gestuukt , vraag is wat handig is als eerste te doen. Bij voorkeur start van het project 30 april of 1 mei.

Vloer egaliseren en PVC vloer leggen

Wij willen graag onze ondervloer egaliseren. Dit is 45 m2 en het moet ongeveer 4 mm worden. Wij ontvangen graag een offerte. Momenteel ligt er een betonvloer.

Terrazzo op de badkamervloer aanbrengen

Graag ontvang ik offertes voor het aanbrengen van een Terrazzo vloer in mijn nieuwe badkamer van circa 4,5 m2.

Laminaatvloer repareren

Ik wil graag een schaderapport laten opmaken voor de verzekering. Er is een plank met een hoekbeugel op het laminaat gevallen waardoor er een flinke beschadiging in het laminaat is ontstaan. Ik wil de plank graag vervangen, of indien niet mogelijk, verplaatsen naar een plek waar een kast staat.

Op eerste verdieping laminaat leggen

Laminaat leggen op een eerste verdieping, 45 m2, bovendien graag specificeren wat de kosten zijn met ondervloer leggen en zonder ondervloer leggen. Contact het liefst via de mail!

Laminaat leggen met plakplinten

Graag ontvang ik een offerte voor het leggen van circa 50 m² laminaat met plakplinten. Een goede ondervloer is al aanwezig. Tevens het snijden en leggen van een schoonloopmat bij de voordeur. De materialen zijn besteld en worden binnen 2 weken geleverd. Bij voorkeur laat ik het werk op een vrijdag starten, niet eerder dan 11.00 uur. Ik moet namelijk 's morgens eerst de kamer leegmaken en het laminaat verwijderen. Daarbij helpt een vriend die uit Utrecht komt. Ik ontvang graag uw offerte.

Laminaat leggen op ondervloer

Graag het leggen van laminaat ca 50m2. Er ligt reeds een goede ondervloer dus alleen het leggen van laminaat. Graag aanbieding per email later per telefoon

Betonlook vloer storten

De totale vloer is 60 m2. Hier wil ik graag een betonlook vloer laten maken. Er is een vloergedeelte nu met beton met oud pakket, latjes op beton gelijmd, 5 mm dikte en 20 mm breed en 100 mm lang. Dit is 25 m2 groot. Het andere gedeelte is een deel 2 op zand cement vloer en is 35 m2 groot.