Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Alkmaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Alkmaar heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Alkmaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Alkmaar of directe omgeving.

1937 klanten uit Alkmaar bevelen een bij Casius in Alkmaar aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Alkmaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: cementdekvloeren leggen voor 16 woningen, broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, zandcement vloer storten, betonlook vloer over tegels laten leggen, gietvloer aanbrengen, vloeren en verwarming nieuwbouw aanleggen, kunststof gietvloer aanbrengen, gehele vloer plaatsen inclusief vloerverwarming, beton storten en tegels, graniet vloer, granieten gietvloer leggen, vloer fundering storten en afvlinderen voor buitenverblijf, nieuwe vloer of renovatie na waterschade, vloer leggen in nieuw appartement, betonvloer storten in garage, circa 97 m2 Vloerverwarming aanleggen en alle radiatoren verwijderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Alkmaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Alkmaar:

Laminaat vloer leggen

Op de zolder laminaat laten leggen, met plinten en ondervloer. Ongeveer 11 m2.

egaliseren zandcementen dekvloer

In ons nieuwbouwhuis ligt een zandcementen dekvloer over de vloerverwarming. Deze vloer is langer dan 6 maanden geleden gestort. Omdat we de vloer willen verven met betonverf en hij nu wat korrelig overkomt willen we hem graag egaliseren. Het betreft de woonkamer en gang op de begane grond met een totaal oppervlak van 40 m2. We schatten zelf in dat een laagdikte van 2 a 3 mm voldoende zou moeten zijn. We zijn benieuwd naar de kosten en op welke termijn de werkzaamheden zouden kunnen plaatsvinden. Met vriendelijke groet, Marco Breddels

Vloer in keuken egaliseren en PVC laten leggen

Ik krijg een nieuwe keuken en ik wil de vloer laten egaliseren en pvc tegels erop. Het gaat om ongeveer 10 vierkante meter

Betonvloer in serre storten

Ik wil graag in mijn serre thuis een betonvloer. Deze vloer zou dan, als dit kan, buiten door moeten lopen voor 2 meter.De totale oppervlakte binnen is +/- 9 m2. Doorlopend buiten nog 6m2.

Zandcementvloer schuur

Ik wil een zandcementvloer in me schuur laten leggen van 6 mtr bij 2,5mtr met dikte van 5 cm. Moet deze tevens ook gewapend worden of niet?

Laminaat plus ondervloer laten leggen

Graag offerte voor het leggen van ongeveer 72 m2 laminaat + ondervloer.

Vervangen tegel vloer voor houten vloer

Wij willen de tegels in de gang vervangen voor een houten vloer. Op dit moment ligt er eikenhout in de woonkamer en dit willen we graag doortrekken naar de gang. De maten zijn ongeveer 5,5 meter bij 1 meter. De maten lopen niet helemaal recht dus dit is een schatting.

Tegelvloer leggen met een vloerverwarming

Verwijderen van bestaande tegelvloer begane grond. Tegels van 40x40. Oppervlakte van ongeveer 55 m2. Wanneer mogelijk behouden van bestaande vloerverwarming, anders vervangen. In dit geval ook pomp en verdeler vervang. Dichtsmeren en egaliseren van de vloer. Plaatsen nieuwe vloer, keramische houtlook tegels. Levering in overleg. Twee radiatoren verwijderen. Eventueel vervangen toilet, resevoir, fontein en wandtegels toiletruimte. Eventueel vervangen toilet, resevoir, badkuip en wandtegels badkamer.

Betonvloer laten storten garage

Wij willen graag een betonvloer laten storten in onze garage van 6m bij 2.5m. Op dit moment liggen er tegels in en daaronder zand. De zijwanden en achterwand zijn gefundeeerd. Er dient een vloertje gestort te worden en hoeft niet per se gevlinderd te worden (er gaan garagetegels) overheen.

Balkonvloer egaliseren en coating aanbrengen

Goedemiddag meneer/mevrouw, Mijn balkonvloer is aan een behandeling toe, deze is niet meer glad, het beton is aangetast. Graag egaliseren en een coating aanbrengen. Het formaat van het balkon is +/- 320 x 150 cm. Het is een eengezinswoning, balkon zit op de 1e verdieping. Ik ben op zoek naar een betrouwbare partij, die op korte termijn de klus kan klaren. Ik heb meerdere offertes aangevraagd, want het tarief is zeker ook een factor van overweging. Ik hoor graag wat u kan doen. Met vriendelijke groet, PS kan geen foto uploaden, deze kan ik wel naar u door mailen.

Egaliseren bestaande vloer

3/4 van de woonkamer heeft een parketvloer en op 1/3 lag een stuk tapijt. We willen de gehele kamer voorzien van een laminaat vloer, maar ik denk dat de 1/3 vloer gelijk gemaakt moet worden met niveau van het Parket. Gaat om maximaal 20 vierkante meter. Dus alleen het gelijktrekken / egaliseren van de vloer.

Egaliseren vloer garage

Egaliseren garagevloer +/- 20 m2 om vloer daarna goed te kunnen betegelen. Huidige bovenlaag is beschadigd, zachter beton. Er zit kruipluik in de vloer.

Laminaat leggen

Wij zijn op zoek naar een vakman die laminaat kan leggen in kantoor 18 m2. Er ligt projecttapijt. Het moet daar op gelegd.

Fundering aanbouw hsb

Ik ben opzoek naar iemand die de fundering voor een uitbouw kan maken. De uitbouw word 5200 x 4000 cm op kleigrond. Ik bouw zelf de opbouw hsb en kunststof gevelbekleding graag een offerte voor geïsoleerde fundering en vloer en palen. Er is geen achterom. Ik heb geen tekeningen. Van horen zeggen in de buurt hebben zij de palen 4 meter diep, maar bij mij is er nog niemand langs geweest om dit de bekijken.

Houten vloer vervangen door betonnen balken broodjes vloer

Ik wil graag de houten vloer laten vervangen door een broodjes balken vloer. Sloop van de vloer doen we zelf. 60 m2 broodjes balken vloer.

Laminaat leggen

Graag laten wij 35 m2 laminaat leggen in slaapkamer en gang. Ondervloer en laminaat hebben we, het gaat alleen om het leggen. Graag een offerte van de arbeidskosten.

Laminaat herstellen na waterschade

Onze keuken laminaat vloer is door waterschade beschadigd. Onze keuken vloer is ongeveer 15 m2 en o.i. Zal er ongeveer 1/3 deel vervangen moeten worden. Gelukkig hebben wij nog voldoende pakken laminaat staan. Wat zijn de kosten als u dat deel van de laminaatvloer hersteld?

Laminaat leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen. De woonkamer is 4 bij 6 meter. En mijn keuken is 3 bij 4 meter. Graag met afwerkplinten. Ik ontvang graag een offerte incl de materialen. Alvast bedankt.

Laminaat verwijderen en opnieuw leggen

Wij zouden graag ons huis (gemeubileerd) opnieuw met laminaat willen laten leggen. Het oude laminaat (6 maanden oud) willen we er dan graag uit. De totale oppervlakte is 127 m2 van boven naar beneden.

Herstel PVC vloer na waterschade

Wegens waterschade heeft mijn vloer opstaande randen + kieren. Dit wordt steeds erger. Ook zijn er veel verkleuringen opgetreden in mijn PVC vloer, bijna onder alle meubelen is dit het geval. Het gaat om 65m2 en de vloer loopt door vanaf de woonkamer naar de open keuken. De schade zit op ongeveer 50% van de oppervlakte. Ik ben bang dat de vloer hiermee total loss is maar ik ben benieuwd naar herstelmogelijkheden.

Keramisch parket plaatsen

Keramisch parket leggen met afwisselende stroken 120 bij 30 cm en 15 cm bij 100 cm. Ongeveer 50 m2 in de huiskamer, gang en bijkeuken.

PVC vloer en ondervloer leggen

Ik wil een PVC vloer laten leggen in mijn woning. Het gaat om 65 m2. Het gaat om PVC kliksysteem.

Vloer opmeten en laminaat leggen

De vloer moet opgemeten worden en nieuw laminaat gelegd worden. De vloer is ongeveer 2 x 2.5 meter en wordt kaal opgeleverd. Nu zoek ik een vakman die het precies kan opmeten en vervolgens het materiaal levert en plaats.

Klik PVC vloer leggen

Het leggen van een PVC vloer, klik PVC, van Flexfloors. Het is click de luxe. Ik heb de vloer gekocht bij de Gamma. 45 m2 laminaat leggen en 25 meter hoge plinten monteren. Eventueel met voorwerk, dit ligt aan de meerprijs.

Laminaat leggen in slaapkamers

Het leggen van laminaat in 3 slaapkamers en een overloop op de eerste verdieping. Het gaat om in totaal 35 vierkante meter.