Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Alkmaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Alkmaar heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Alkmaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Alkmaar of directe omgeving.

1884 klanten uit Alkmaar bevelen een bij Casius in Alkmaar aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Alkmaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: parketvloer visgraat leggen, aanleggen van vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen, tapijt voor trap en kamer, parket leggen, naturel gelakte bamboevloer leggen, fermacellvloer leggen, plavuizen verwijderen en convectorput vullen, restbeton storten, parketvloer leggen in woonkamer, parket leggen, laminaat leggen, laminaat leggen, waterschade laminaat herstellen, zoldervloer verlagen, mozaïek parket verwijderen en nieuwe leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Alkmaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Alkmaar:

Keramisch parket plaatsen

Keramisch parket leggen met afwisselende stroken 120 bij 30 cm en 15 cm bij 100 cm. Ongeveer 50 m2 in de huiskamer, gang en bijkeuken.

PVC vloer en ondervloer leggen

Ik wil een PVC vloer laten leggen in mijn woning. Het gaat om 65 m2. Het gaat om PVC kliksysteem.

Vloer opmeten en laminaat leggen

De vloer moet opgemeten worden en nieuw laminaat gelegd worden. De vloer is ongeveer 2 x 2.5 meter en wordt kaal opgeleverd. Nu zoek ik een vakman die het precies kan opmeten en vervolgens het materiaal levert en plaats.

Klik PVC vloer leggen

Het leggen van een PVC vloer, klik PVC, van Flexfloors. Het is click de luxe. Ik heb de vloer gekocht bij de Gamma. 45 m2 laminaat leggen en 25 meter hoge plinten monteren. Eventueel met voorwerk, dit ligt aan de meerprijs.

Laminaat leggen in slaapkamers

Het leggen van laminaat in 3 slaapkamers en een overloop op de eerste verdieping. Het gaat om in totaal 35 vierkante meter.

Reparatie van het laminaat

In september is er bij mij laminaat gelegd op de 1e verdieping. Na het verwisselen van wasmachines is er een beschadiging opgetreden in het nieuwe laminaat. Graag wil ik een offerte hoeveel het gaat kosten, om dit te laten repareren.

Laminaat in de woonkamer laten leggen

De klant wil graag over 45 vierkante meter laminaat laten leggen. Wat er nu ligt lijkt op linoleum verteld de klant.

Laminaat plus ondervloer leggen

Ik wil graag 74 m2 laminaat leggen in combinatie met ondervloer en plakplinten. De materialen zijn al in bezit.

Slecht verlijmde tegelvloer verwijderen

Het gaat om 30 m2 slecht verlijmde tegels van 30 × 30 cm in de woonkamer keuken en gang van eengezinswoning. In de offerte ook graag rekening houden met af voeren van het puin.

Gietvloer aanbrengen in badkamer en toiletten

Badkamer vloer oppervlakte 5.1 vierkante meter Toilet vloer oppervlakte 2.2 vierkante meter. Gietvloer over de tegels aanbrengen, onder tegels zit electrische vloerverwarming, dus eerst egaliseren. Wat zijn de kosten?De badkamer moet nog worden gestuukt , vraag is wat handig is als eerste te doen. Bij voorkeur start van het project 30 april of 1 mei.

Vloer egaliseren en PVC vloer leggen

Wij willen graag onze ondervloer egaliseren. Dit is 45 m2 en het moet ongeveer 4 mm worden. Wij ontvangen graag een offerte. Momenteel ligt er een betonvloer.

Terrazzo op de badkamervloer aanbrengen

Graag ontvang ik offertes voor het aanbrengen van een Terrazzo vloer in mijn nieuwe badkamer van circa 4,5 m2.

Laminaatvloer repareren

Ik wil graag een schaderapport laten opmaken voor de verzekering. Er is een plank met een hoekbeugel op het laminaat gevallen waardoor er een flinke beschadiging in het laminaat is ontstaan. Ik wil de plank graag vervangen, of indien niet mogelijk, verplaatsen naar een plek waar een kast staat.

Op eerste verdieping laminaat leggen

Laminaat leggen op een eerste verdieping, 45 m2, bovendien graag specificeren wat de kosten zijn met ondervloer leggen en zonder ondervloer leggen. Contact het liefst via de mail!

Laminaat leggen met plakplinten

Graag ontvang ik een offerte voor het leggen van circa 50 m² laminaat met plakplinten. Een goede ondervloer is al aanwezig. Tevens het snijden en leggen van een schoonloopmat bij de voordeur. De materialen zijn besteld en worden binnen 2 weken geleverd. Bij voorkeur laat ik het werk op een vrijdag starten, niet eerder dan 11.00 uur. Ik moet namelijk 's morgens eerst de kamer leegmaken en het laminaat verwijderen. Daarbij helpt een vriend die uit Utrecht komt. Ik ontvang graag uw offerte.

Laminaat leggen op ondervloer

Graag het leggen van laminaat ca 50m2. Er ligt reeds een goede ondervloer dus alleen het leggen van laminaat. Graag aanbieding per email later per telefoon

Betonlook vloer storten

De totale vloer is 60 m2. Hier wil ik graag een betonlook vloer laten maken. Er is een vloergedeelte nu met beton met oud pakket, latjes op beton gelijmd, 5 mm dikte en 20 mm breed en 100 mm lang. Dit is 25 m2 groot. Het andere gedeelte is een deel 2 op zand cement vloer en is 35 m2 groot.

Laminaat en platte plinten leggen

Wij hebben al een deel van onze zolderverdieping voorzien van laminaat, maar kunnen de klus i.v.m. onverwachte lichamelijke problemen niet afmaken. We willen het overige deel door een vakman laten verzorgen. Het gaat om 15 m² laminaat en 20 meter platte plintjes. We ontvangen graag vooraf uw prijsopgave.

Egaline vloer aanbrengen

Een benedenvloer van 40 m2 waar nu een. Zandcememtvloer ligt. De vraag of. U hier een egaliserende laag over aan kunt brengen.

Laminaat- en PVC-vloer laten aanleggen

Het gaat om een nieuwe woning. Het gaat om alleen het plaatsen van de laminaat en PVC. Het gaat om 65 m2 laminaat en ook om 42 m2 PVC-vloer laten legen. Graag zie ik u offerte tegemoet.

Parket schuren en dekkend wit verven

Het schuren van parket in de woonkamer van 20 m2 vervolgens dekkend wit met een mat finish (als dat mogelijk is) of lak. Woning is in het centrum van Alkmaar en mijn woonkamer is op de eerste verdieping van een gehele huis.

Laminaat leggen

Ik wil in mijn woonkamer graag nieuw laminaat laten leggen. De ondervloer ligt er al en er zijn staande plinten. Ik zal zelf laminaat aanschaffen, het gaat om maximaal 30 m². Ik ontvang graag uw offerte voor de legkosten. Het betreft een bewoonde woning, er moeten enkele meubels worden verplaatst tijdens de klus.

Beton- of cementvloer aanbrengen

Wij hebben een oude bakkerij gekocht in Alkmaar die momenteel verbouwd wordt. Er zaten tegels in en die zijn al weggebikt. Daaronder zit een cementvloer of beton. Dat moet ik even navragen. Het gaat om plusminus 120 m2. We willen graag vloerverwarming. Kunt u een richtprijs geven voor een beton/cementvloer? We willen hem eventueel zelf nog schilderen.

Egaliseren van de vloer

Graag wil ik een prijsopgave voor het egaliseren en verhogen van de keukenvloer. De vloer moet 3 cm omhoog over bestaande tegelvloer.

Parketvloer schuren

Op de vloer ligt een laag aan te veel aan olie. Deze is inmiddels uitgehard. Graag willen we de vloer goed geschuurd hebben